גם אני עם מועקה

mariana

New member
גם אני עם מועקה../images/Emo7.gif

נראה לי אתמול בגלל שצחקנו הרבה היום נבכה(זה תמיד מה שאמא שלי אומר לי) למה אני צריכה להרגיש שבמערכת היחסים רק אני פועלת והוא מצידו רק נהנה. נמאס לי לעבוד קשה למען מערכת היחסים טובה והוא הורס הכל בתוך שנייה ואז אני שוב שצריכה להחזיר למצב טוב
איך אני יכולה לגרום לו להבין שגם הוא טועה בזמן שהוא חושב שהוא הבן אדם הכי מושלם? נמאס לי כבר לסבול את דו פרצופיות שלו(בטח מזל תאומים). ותמיד אני צריכה לבקש את הסליחות בסוף, כי אם זה לא יהיה הוא לא ירים טלפון גם מאתיים שנה. על הבוקר הרגשתי שאולי גם אני טעיתי, והוא תקוע על משפט אחד"עשית לי פאדיחות אתמול" רק זה מה שהוא יכול להגיד. אני לא מתקשרת אליו גם עוד שבוע זהו מספיק לרדוף אחריו, הוא רוצה לדבר הוא יתקשר לבד אוףףףףף שיתבגר כבר

Queen Of Love

New member
בובה מה קורה../images/Emo35.gif

לא מקובל עליי הדמעות האלה! אני רוצה מיד
גדול!! את לא יודעת שגברים מתנהגים כמו ילדים קטנים?! אל תתיחסי ואל תקחי ל-
, הוא ירגע ואז תדברו, ותסבירי לו הכל. אל תתרגשי מדברים קטנים כאלו , את עוד תשתגעי... אם הוא ימשיך לעצבן אותך אני אתן לו
!! ועכשיו
!!

mariana

New member
לירי אני לא מצליחה לחייך../images/Emo10.gif

הבעייה שאני התקשרתי אליו פעמיים ושאלתי אותו אתה נרגעת? אז הוא אומר לי כן ואז אומר לי "עכשיו אני שוב לא רגוע" ומנתק לי את הטלפון אז עזבתי אותו בלילה ככה ולא התקשרתי ובבוקר שוב התקשרתי ובאמת מרצון טוב ושאלתי אותו שוב אתה רגוע? אמר לי כן שאלתי אם הוא לא עסוק אמר לי לא. ואז הוא עדיין בשלו מאשים אותו ותוקף אותי ולא נותן לי להגיד לו מילה ואז שוב הוא אומר לי "יש לי מה לעשות" הרי לפני דקה אמר שהוא לא עסוק? את יודעת למה? כי הוא חשב שאני מתקשרת אליו כדי לבקש מימנו סליחות על מה שאני לא עשיתי ובטח לא אמרתי לו סליחה אז הוא היתעצבן עוד יותר. בטח בילבלתי אותך לגמרי, תאמיני לי גם אני מאוד מבולבלת אם יכלתי היום הייתי זורקת אותו אבל אני לא מצליחה לא יודעת מה יש לי

Queen Of Love

New member
גם אני ../images/Emo7.gif

את יודעת מרין זה כל כך מוכר לי... חבר שלי לשעבר היה עושה לי כאלו תרגילים חבל על הזמן נגיד הוא היה מתעצבן הוא היה מנתק לי את הטלפון ואני כמו ילדה קטנה הייתי מתקשרת!! והוא היה מנתק או לא עונה!! (אפילו שאני צודקת ואני בטוחה!!) זה היה מדהים, כאילו אני אהבתי שמתעללים בי גברים מתנהגים כמו ילדים אני אומרת לך, ואנחנו משתפות איתם פעולה!! פעם אחת רבנו אני לא אשכח, הוא לא רצה לדבר איתי, ואני התקשרתי והתקשרתי, ידיד טוב שלי תפס אותי לקח לי את הפלאפון ו"איים" עליי שאני לא אתקשר, הוא אמר לי, לירי, הוא עוד יחזור על ארבע. לא האמנתי, ובאמת, הוא התקשר אליי, ואפילו התנצל! יש כאלה שאוהבים את משחקי הכוחות האלו, פעלתי מתוך הרגש, ונישארתי איתו.זה הגיע למצב שהחלטתי שמגיע לי יותר ונפרדנו! היום אני שונאת את עצמי על זה שנתתי לו להתייחס אליי ככה! אז חמודה שלי, את לא מתקשרת יותר
אחרת אני אבוא לעבודה שלך ואקח לך את ה-
הוא עוד יתקשר! מילה של לירי! אוהבת אותך! תתעודדי ומייד! if you should return to me we truely were meant to be... תסירי דאגות מעלייך! ותני

mariana

New member
זה מה שעשיתי

ניתקתי את הפלאפון שלי אמרתי לאמא שלי שלא תדהג ותשיג אותי בפלאפון אחר. את אומרת לי על משחקי הכוחות? זה רק מסביר שהוא עדיין לא היתבגר, הרי לפני שחזרנו הוא הבטיח לי שזה לא יחזור להיות יותר, אני משתדלת לעמוד במילים שלי אבל הוא לא!!!

תזהרי עם המזל תאומים הזה ../images/Emo3.gif

יקירה את מה שאת ומי זה שיגיד לך את עושה לי פדיחות מי שמתבייש במה שאת עושה לא ראוי להיות לידך גם אמא שלי היתה אומרת תפסיקי לצחוק כל כך הרבה בסוף תבכי אבל לא בבית ספרנו (לא בפורום הזה )זה עכשיו יעבור לנו לי כבר מתחיל לעבור אחרי ששפכתי את ליבי אצל ריקי באישי תעשו לא חשוב מה העיקר שזה יעבור

mariana

New member
הסיפור עצמו:

אני אספר לכם מה קרה בקצרה ותגידו לי בבקשה מה דעתכם. לפני יומיים קניתי ספר בהמלצתה של ריקי על זוגיות ואיך צריך להיתייחס נכון לגבר ולאשה. התלהבתי מהספר כי הבנתי שכל מי שנמצא בזוגיות עושה טעות לכם הזוגיות עוברת עם קשיים אז אני באמת רוצה למנוע את כל הקשיים בזוגיות והתחלתי לקרוא את הספר. אריאל בא אתמול לאכול אצלי(כשאני אצלו בבית אני מפחד לפתוח פה משום שארילא ישר מעיר לי, אני לא בן אדם אני אסור לי לעשות טעויות) אבל כשהוא אצלי הוא מדבר בלי סוף ומשתפים אותו אצלינו בבית ובחויות בקיצור הכל. אז אתמול הספר היה על השוחן והייתי חייבת להגיד לו שאחרי שאני אסיים לקרוא את הספר אז שהוא יקרא אחריי, הוא התחלי לעשות מימני צחוק, ואמר לי שהוא בחור מושלם ושהוא בחיים לא עושה טעויות אלא רק אני צריכה להישתפר. התחלתי להעלב. ואמר לי בנוסף להכל שזה שטויות ושאף אחרד לא ינהל לו את החיים ובטח שלא ספרים, הרגשתי מזולזלת שאני תורמת לקשר שלנו ומשקיע והוא בשלו בחיים לא טועה. איך יכלתי באותו רגע לסתום אחרי מה שהוא אמר לי????? ת´אמת כעסתי ואפילו הרמתי את הקול. אמא שלי ישבה לידו בשולחן ואמרה לי בשפה אחרת כדי שהוא לא יבין שהוא לא אוהב שמלמדים אותו הרי רואים עליו, ואמרה לי שאת תלמדי את הספר הזה לבד ובעקבות השינוי שלך הוא יהיה חייב להישתנות(פה אני מצדיקה אותה) הלכתי לשבת בצד כדי להירגע ואז הוא אומר לאמא שלי שכל מה שהבת שלך מתעסקת זה שטויות, אני אוהבת מיסטיקה וזה שטויות בעיניו, הוא צריך להיות כמו כל בן אדם רגיל בחיים. אחרי שהוא היה ציך ללכת אז הוא קרא לי לרדת למטה ירדתי למטה להגיד לו להיתראות ואז הוא אומר לי " טוב תעלי הבית עכשיו" והלך. רציתי למות באותו רגע, נתתי לו להירגע כי הוא אומר לי שעשיתי ליד אמא שלי פאדיוחות שצעקתי עליו. אבל הוא לא מבין שאני בחיים לא ירים סתם את הקול שלי. וזהו ניסיתי להיתקשר לאיו גם בבוקר והוא עדיין עצבני, ועכשיו הגעתי למסקנה שאם הוא רוצה להשיג אותי יצטרך לחפש מתחת לאדמה כי סגרתי את הפלאפון.
האם נהגתי נכון? תגיו לי אך ורק את האמת

Queen Of Love

New member
מרין...

אל תסגרי את הפלאפון...זה סתם ילדותי. תשאירי את הפלאפון דלוק, אבל אל תחכי לשיחה ממנו אח"כ הוא עוד ימצא משהו לריב עליו...את מנתקת את הטלפון. אז לא... לפי דעתי תשאירי את הפלאפון זמין, ירצה יתקשר, לא ירצה לא יתקשר. ואם את מרגישה צורך להתקשר אליו, תקשרי אליי!! בשום אופן את לא מתקשרת יותר! לא היום! ותפסיקי לדאוג יהיה בסדר בובה!

mariana

New member
אל תדאגי גם כך הפלאפון שלי...

אין לו בטריה. אני אגיד לו שרציתי זמן לחשוב עם עצמי ושידאג מה יש??? אבל אני לא מצפה לשיחה מימנו. אחרי היום שהוא אמר לי שהוא עסוק אמרתי לו אם תרצה אי פעם לדבר אותי אז תדע להשיג אותי, אז הוא אורמ לי" לא נראה לי שאני אצטרך להשיג אותך בתקופה קרובה" זה נורא העליב אותי, והוא זה שתמיד אומר לי לשקול מילים.

Queen Of Love

New member
איזה רע../images/Emo70.gif

טוב, אז אם כבר אמרת לו ככה אז הוא באמת יודע איפה למצוא אותך ואם את מספיק חשובה לו, הוא ימצא אותך. בינתיים אל תתעצבני ואל תקחי ללב. ככה זה גברים, לפעמים אי אפשר להבין אותם. רוב הפעמים הם גם לוקחים הכל חפיף לא כמונו, מתרגשות מכל דבר. ומתחילות
מכל דבר קטן... זה יעבור בובה, אל תדאגי וחוץ מזה אני פה לעודד אותך! קבלי
גדול ו
ותחייכי! את תראי שהכל יסתדר מבטיחה לך, טוב?

mariana

New member
תודה לך נשמה

אין לך מושג איך שאת עוזרת לי. איפה נופר וריקי נעלמו????

Queen Of Love

New member
אין בעד מה../images/Emo70.gif

נופר נראה לי יצאה הביתה...וריקי נעלמה לי...

shiraz2

New member
מרינוש...

חמודה אין מה לעשות הבנים האלה לפעמים באמת חושבים שהם הכי צודקים, והכי מושלמים וזה כל כך מרגיז.... גם מי שאני אוהבת במקרה מזל תאומים ובאמת יש להם אגו מנופח... (לבנים) שזה גם ממש ממש מדכא אותי שהוא חושב שהוא זה שצודק תמיד. ו.. את צודקת לגמרי, אני מאחורייך, החבר שלך היה לא בסדר ולכן הוא צריך למצוא אותך...!!!! אל תכבי את הפלאפון אבל שהוא יתקשר תדברי איתו בצנינות עד שיבין שהוא זה שצריך להתנצל!!! ו בקשר לספר- כמובן שאת לא התכוונת שהוא ינהל לכם את החיים אבל רק רצית שהוא ימנע ריבים או עימותים וזה בסדר גמור ואם הוא חושב שהמערכת יחסים בינכם הכי מושלמת ולא צריכה תיקון אז משהו באמת לא בסדר איתו. אני מציעה שתקחי כמה ימים, שעות, כמה זמן שנחוץ לך כדי להירגע ולסדר את המחשבות, ואז כשאת צלולה.. תתפסי אותו לשיחה ובקשי ממנו להתנצל... תגידי לו איך את רואה את זה מהנקודת מבט שלך ותגידי לו שאת חושבת שהוא זה שהיה לא בסדר. אבל חשוב שתצייני שאת לא רוצה לריב איתו, שרת באה במטרה להשלים איתו. מקווה שעזרתי בקצת, תזכרי שאני תמיד תמיד פה בשבילך, אוהבת אותך, שירז

mariana

New member
בטח שעזרת קצת

אני אוהבת לקרוא את התגובות שלכם. אני בינתיים נותנת לו להירגע כאשר יבין שהוא מוכן לדבר אז אני אקשיב לו אבל בשום פנים ואופן אני לא מתקשרת אליו. שוב תודה לך

מרין

תתחילי להתנהג לעצמך בכבוד אז אחרים יכבדו אותך שיתחיל לדבר אליך בכבוד נכון שלא צריך להעיר להם ליד אנשים והרבה אני מכירה שלא מוכנים לשמע מספרים פסיכולוגים וכו´ אמא שלך אמרה דבר חכם מאוד מאוד אבל זה לא אומר שאת לא יכולה לטעות תני לו להרגע ותנסי להגיד שוב סליחה ואם זה לא יעזור חביבה אז

mariana

New member
נשמה איפה נעלמת????

כבר התחלתילדאוג לך. את צודקת הם לא מוכנים לקבל את זה שמישהו אחר יכתיב לם את החיים, אני פשוט צריכה לקבל את זה ולא לנסות לשנות אותו, ואמא שלי אחרי שהוא הלך העירה לי על זה שלא היה יפה שהרמתי עליו את הקול. אבל פה אני לא מבינה משהו אחד, אני מבינה את הטעות שלי שהרמתי את הקול עליו והוא הרגיש מושפל, אבל הוא לא מבין את הטעות שלו, את חושבת שהוא יבין??? בתור גברים שאת מכירה?

מרין

קודם כל לא כולם שווים וממה שאני מכירה מטיפוסים שמגיבים כמו שהחבר שלך הגיב אז ככה הם אף פעם אבל אף פעם לא טועים הם תמיד יודעים מה הכי טוב ולא רק בשביל עצמם גם בשביל הסובבים אותם וגם אם הם מבינים בתוך תוכם שטעו הם שיתנצלו חס וחלילה "איפה הכבוד שלי" שאני יתנצל אחר כך היא תעשה מימני קציצות ולכן חמודה לא להגיד כלום בשעת כעס תמיד להגיד את הדברים בצורה הכי יפה והכי עדינה עם "ממי שלי לפני" וסליחה לכולם על מה שאני הולכת להגיד עכשיו ושזה יהיה אחרי ארוחה טובה שהבטן שלו מלאה (אף פעם אל תגידי לגבר שלך משהו כשהוא רעב ורעב אני מתכוונת מכל הבחינות) אולי יש כאלה שיחשבו שזה נורא מה שאני אומרת אבל חברה זה בדוק

@@

New member
מרין../images/Emo140.gif

מילים כבר נעלמו לי מהפה, אני לא יודעת מה, אבל משהו חסר בזוגיות שלכם, את הסיפור שמעתי ממך בשידור חי, אבל אני מתכוונת להכלללללל. שבוע בסדר והופ ריב וככה חוזר חלילה, מה יהיה? לא רוצה להאשים אותך או אותו, ביחסים ובחיים בכלל לא מפנים אצבע מאשימה לאף אחד, מוצאים את הבעיה, ואת הבעיה אני לא יודעת ואני גם לא אמורה לדעת , רק שניכם ביחד צריכים לדעת מה קורה. אוףףף, מה יהיה איתך?

mariana

New member
ריקי נשמה

אני יודעת מה הבעייה, אבל הוא לא מוכן להבין את הבעייה שלו, הרי אמרתי לך הוא תמיד מושלם ואני תמיד אשמה, הרי היה כמה פעמים קטעים שתמיד אני ביקשתי את הסליחה שלי. אני לא אומרת שאני לא אשמה פה גם אבל לפחות אני מבינה את הטעות שלי והוא גם רואה רק את הטעות שלי אבל בטעות שלו הוא לא מוכן להכיר. איך אני יכולה לגרום לו להבין את הטעות??? כשאני מסבירה לו אז הוא אומר לי בסדר ואז שוב חוזר חלילה. אבל הפעם אני לא מוכנה לוותר בקלות, מצדי אני לא אדבר איתו גם שבועיים עד שיבין את הטעות שלו.

עוד משהו למרין ולכל השאר

אם את מכירה בזה שהוא לא מוכן לשנות את עצמו אז או שתקבלי אותו כמו שהוא או שתעזבי אי אפשר להגיד כל הזמן אני משתפרת כי על זה לא מקבלים פרס והוא לא תורם כלום אם הוא היה רוצה והקשר הזה היה חשוב לו מאוד תאמיני לי הוא היה תורם אבל אם לא אז או שהוא פשוט לא יודע איך או שלא חשוב לו מספיק הקשר או שתקבלי אותו כמו שהוא ועוד משהו שב"ה תתחתנו בקרוב ולא ברחוק אבל אין דבר שאת לא הצלחת לשנות בזמן החברות שישתנה אחרי החתונה כלומר אם משהו הפריע לך בזמן החברות ואת לא מצליחה להבהיר לו שזה כך והוא משנה אותו אל תגידי אחרי החתונה אני אשתו אני יצליח כי אחרי החתונה ברור להם כמובן מאיליו שאנחנו שם ואז הם כבר בטוח לא יעשו שינוי אלה אם כן היתה איזה שהיא רעידת אדמה ביחסים ביי בנות מספיק להיות האמא היום למרות שלפעמים אני מרגישה כך אוהבת אתכן מאוד מאוד מאוד מאוד

למעלה