גם אני מהאנשים החדשים

B a 7 a K

New member
../images/Emo122.gif

וכל מי שאוהב את קרן אן מוריד שערות מהרגליים.

אני ממש לא

אני ממש לא מה שזה נראה. באמת אני אוהבת את המוסיקה שלו והייתי מצפה שיבינו מישהו חדש. תודה וסליחה אם פגעתי במישהו.

לא פגעת באף אחד,

אבל כשאמרת שאת מהאנשים החדשים, משמע- את בן אדם עם ראש פתוח, ונורא.. בן אדם של התקופה החדשנית וכל זה. ואחר כך אמרת שאת לא מזדהה עם ה"רעיון" של הומואים ולסביות, ברגע שאמרת שאת לא מזדהה עם הרעיון אז זה נשמע כאילו את נגד הומואים ולסביות. אז זה לא נקרא להיות "איש חדש". אולי זה לא מה שהתכוונת אבל בכל אופן, זה מה שהגר ניסתה להגיד, זה מה שהיה קצת מוזר בהודעה שלך.. במילים אחרות, יכלת להגיד פשוט "אני הטרוסקסואלית" או "אני לא לסבית", ואז זה לא היה נשמע מוזר
הבנוס? ברוך הבא

B a 7 a K

New member
זה בכלל לא העניין פה.

ההמשך מופנה לכותבת ההודעה הראשית - את יודעת מה הן שאלות קיטבג? מה שעשית, היה די בסגנון. לא מעניין אותי, ואני מאמין שאת אף אחד אחר פה גם לא, מה את חושבת על הומואים ולסביות. זה לא מזיז אפילו את קצה הזרת הימנית. "להיות הומו" זו לא האג'נדה של אף אחד. אין מנפיסט הומואי או מגילת ההומואיות. אין גם שום אמנת הומואים בינלאומית. אז... נו, השתמשתי במספיק מילים משיעור היסטוריה כדי להסביר לך שהומוסקסואליות היא לא אידיאולוגיה, וה"הזדהות" שלך איתה חשובה בערך כמו העיתון של שנה שעברה? אז מה חשבת שאת אומרת, לעזאזל? מביעה אידיאל נשגב? לא. מה שאמרת, גבל בבורות מוחלטת, אז שלא תתבכייני פה, כשאנשים משיבים על כך דבר. אז את לא מזדהה, בו-הו. תאמיני לי, שלרגע לא עבר לי בראש להיהפך לחברך הטוב ביותר ולהדביק אותך בחיידק ההומואיות (איתו את לא מזדהה בעליל, כמובן!), ממש לא. אז נו, אישה חדשה שכמותך. אני שמח שאת בחורה, ומלא אושר שהחלטת להצטרף לפורום, אני פשוט לא כ"כ מזדהה עם הרעיון.

זה לא עניין של כעס

לפחות לא עלייך באופן אישי, אלא על כל התופעה הזו של הבורות. ואין מקום לספק- לפי הצורה שהתבטאת, "לא מזדהה עם הרעיון"- התופעה לא פסחה עלייך. אם היית באמת מבינה בנושא- לא היית מצפה ש"יבינו מישהו" שבא בהכרזה כזאת. אולי אפשר להבין אם תגידי שאת לא מזדהה עם הקהילה- יעני לא משתייכת, לא לסבית (וגם אני לא אגב), או כל דבר אחר, אבל אי-אפשר להבין הצהרה שביסודה בסיס שגוי. הבנת? משהו חדר?

למשהו הזה יש שם...

אני לא חושב שיש פה מישהו שלא מסכים לשמוע דעות השונות לדעות שלו, ואף כאלה שממש לא מקובלות עליו. אבל יש דרך להגיד דברים, וכמובן שלכל אחד כאן מותר להגיב על הדברים האלה. למשהו הזה קוראים "טאקט", והוא אכן משהו שמומלץ לשמור בכיס לעת הצורך. ואפרופו אפרופו - ברוכה הבאה הילדה שלידי.

לא בדיוק הבנתי

מי היה כאן חסר טאקט? ואני חושבת שלכל אחד מותר לשמוע את המוזיקה של עברי לידר כי כמו שאמרתם בשרשור אחר. השירים שלו מתפרשים להמון כיוונים.. ולא דווקא קשור לגאווה להגיד שאת מהאנשים החדשים לא נשמע הגינוי כל כך אבל גם על זה אפשר להתווכח עוד שעות.. ברוכה הבאה שוב ומקווה שישכחו מהויכוח הזה:)

matanky

New member
>< עוד לא הגיעה וכבר מריבות....

פתחי דף חדש וברוכה הבאה
אני מתן בן 15 מחיפה...

matanky

New member
../images/Emo11.gif 14.10

14 ו-10 חודשים...
ואפילו פחות
תחשב עד ה-19.6 איזה כיף יהיהההההההה ב-19.6 נוסעים לפארק מים כל השכבה וזה.... ואז כזה ישירו לי ויזרקו עלי ביצים ויהיה לי יום מיוחד
בפארק מים עם כל השכבה...
למרות שהיה נחמד אם הפורום היה מצטרף

מה שנראה לי...

אני חושבת שהמושג אנשים חדשים הוא מושג ממש רחב ולדעתי החטא היותר גדול הוא לקבע את המוסיקה של עברי, ובמיוחד המילים, למובן אחד בלבד. והמון אנשים מסוגים שונים מזדהים איתו, כי הוא כתב על התמודדות נפשית משלו אבל יש לזה עוד אינסוף משמעויות. תחשבו על זה.

נכון זה מה שכתבתי

אני משנה דעות בקצב מוגזם>< אבל לא יודעת יש כאן המון דעות וקשה לי להסביר את עצמי עדיף שאני אשתוק:-X

למעלה