גם אני מהאנשים החדשים

גם אני מהאנשים החדשים

היי לכם, אני נוני ואשמח להצטרף! עקבתי אחרי הפורום כבר מלפני שנתיים והתרשמתי לטובה! כולי תקוה שלא כולם פה הם הומואים או לסביות כי למרות שאני אוהבת את המוסיקה של עברי אני לא ממש מזדהה עם הרעיון. אז אל תכעסו עלי...

matanky

New member
אתה גם אוסף? ../images/Emo6.gif

לא שאני אוסף...

אף פעם לא חשבתי על זה כרעיון...

אבל אולי באמת נוכל להפוך את זה לגימיק, ואולי גם לעשות על זה כמה גרושים. מה את אומרת?

האגוש

New member
שאלה לי אליך..

העובדה שאת מגדירה את עצמך כאחת מ"האנשים החדשים", לא קצת סותרת את העובדה שאת "לא מזדהה עם הרעיון" של הומואים ולסביות?
אני ממליצה לך לחזור לשירים של עברי, ולהקשיב קצת למילים..כי זה לא נראה כאילו את עושה את זה. "האהבה שלי שקשה בשבילכם, היא טובה בשבילי" אפרופו דיונים על פירושי שירים/גאווה וכו'. הגר שגם ככה עצבנית, אז לא להוסיף

האגוש

New member
הומופובית ש"מקשיבה" לעברי לידר?

ועוד מגדירה את עצמה כאחת מ"האנשים החדשים". אני פשוט אצטט..? אז מי אלה האנשים החדשים, למה בכלל צריך אנשים חדשים? "כי הישנים נורא משעממים, לא?". תשובה טובה. או.קיי, שכנעת אותי. "לא, ברצינות. הרעיון של האנשים החדשים התחיל מאיזו אינטראקציה עם אנשים יותר צעירים ממני, שהרגשתי שהם דור אחר. התחלתי לפגוש אנשים יותר צעירים, שהם קלים נורא, שום דבר לא ממש נראה להם ביג פאקינג דיל, שום דבר לא ממש מפחיד אותם. זה די הדהים אותי, שנורא קל להם לקבל דברים, כאילו הכל נראה להם בסדר, שום דבר לא ממש מרשים אותם. זה היה ממש מעורר קנאה בעיני, ותרגמתי את זה בראש לסלוגן כזה, "אני רוצה להיות האנשים החדשים".

אני לא חושב שמישהו פה עצבני בגלל זה...

פשוט נראה לי שמישהו שמכנה את עצמו כחלק מ"האנשים החדשים" וכותב דברים כמו שהילדה שלידי כתבה, קצת חוטא לכוונתו של ממציא המושג. אני לא מצפה ממנה שתסגוד לכל מי שנטיותיו כאלה או אחרות, אבל להגיד בנשימה אחת שאתה אוהב את המוסיקה של עברי (בהנחה שהיא מתייחסת גם למילים...) ושהומוסקסואליות זה רעיון שצריך להזדהות איתו, זה תמוה משהו. אבל זו רק דעתי.

ללא נושא

והרי לך התשובה: אני התכוונתי שאני חדשה. אבל אם מישו עצבן אותך שניה לפני, אני לא חושבת שאני אשמה! וגם עוד לא הבעתי את רעיונותי אז זה מוקדם להחליט אם הם ``חדשניים`` או לא. מה דעתך?

תביני, אנחנו לא נגדך.

אנחנו רק מסבירים את הגדרת האנשים החדשים, אולי את פשוט לא מתאימה אליה...

randu

New member
הגר.../images/Emo88.gif

נכון שאת מוכנה להסביר לי את המשפט הראשון שכתבת? ואולי גם השני..? אני אידיוט. ולפי מה שאני מבין- את אומרת שכל מי אוהב את עברי, הוא/י הומו/לסבית. אני בטוח שלא לזה התכוונת, ואשמח לדעת למה כן.. רן.

האגוש

New member
ממש לא.

אני בעצמי סטרייטית, זאת לא הנקודה בכלל.. התכוונתי לכך, שאם היא מגדירה את עצמה כאחת מ"האנשים החדשים", היא לא יכולה להגיד דברים כמו "כולי תקווה שלא כולם כאן הומואים ולסביות"..כי מה שמשתמע מכך , זה שהיא הומופובית/בעלת דעות קדומות וכו'.. היא לא צריכה להיות לסבית כדי לשמוע עברי לידר, אבל לפחות שתבין קצת את התכנים שלו, ותבין שמה שהיא אומרת קצת סותר את עצמו. אין פה קבוצה אקסלוסיבית שנקראת "האנשים החדשים"
פשוט..מי שמגדיר את עצמו ככה הוא פתוח, לא שמרני, ומוכן לקבל אנשים ששונים ממנו. [עפ"י דבריו של עברי..] קאפיש? [ואני חופרת, די
]

matanky

New member
../images/Emo45.gif אבל...

אני בספק לגבי המשפט הראשון.... סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כפרעלייך!!!!!!!!!!!!
חחחחחח

randu

New member
אז סתם יצאתי מכוער אחושלוקי,הא?../images/Emo3.gif

תודה על ההסבר. והבנתי. באמת.
סתם יצאתי אידיוט.