גם אני חזרתי...

noa0912

New member
גם אני חזרתי...

אחרי שבועיים וקצת בארץ וכמה ימים באלברטה, טוב להיות בבית... אני מצטרפת להמלצה של טריסיה- חברים- סעו לסקי ברוקיס!!! זו פשוט חוויה מופלאה! ולבקשתו של דודו אני מצרפת תמונות (למרות שהן לא מעבירות מספיק טוב לטעמי את היופי של המקום): הראשונה - נוף ב norquay- אתר שניר הרחיב את הדיבור עליו, שנמצא בשמורת באנף.

noa0912

New member
תמונה נוספת

זאת צולמה ב kicking horse (שגם עליו נכתב רבות ע"י ניר), בפסגה... למעלית שמביאה לשם קוראים stairway to heaven ואפשר להבין למה....

noa0912

New member
עוד אחת

מלבד השלג המהמם וחווית הסקי, נתקלים במחזות עוצרי נשימה... במקרה הזה, שוב בkicking horse עולים עם הגונדולה אל מעל העננים!

weinnir

New member
ורק הסנדלר הולך יחף... ../images/Emo14.gif

זמנים טובים... קראו לי חנון, אבל אני מרגיש כאן כמו חלק במשפחה; והו הו הו - הנה כולם חוזרים מהחגים: שלומות לנועה, ברוכים השבים לעוד כמה שנעדרו לאחרונה. וכמובן הריבים האון-ליינים בין סוזן לשאר בני הבית (ואם כבר, אז איפה אלון? לא חזר עדיין? למה לא...
). בכל אופן, אמנם אני לא עשיתי סקי או כל פעילות חורפית אחרת (והסבירות שאני כן אעשה משהו כזה השנה היא מאוד נמוכה...) למעט שיטוטים בערבות הקרח האלברטניות במעלות שיפה להם השתיקה, אבל שמחתי מאוד לקרוא ולראות פרצופים שמחים וחוויות רבות מטרישיה ונועה - זוהי לדעתי מהותו של הפורום, לפחות בשבילי: הפורום הוא כמו getaway רגוע ושקט בינות קשיי היום-יום (הסטודנטיאלילם לפחות). אז המשיכו כך,כולי אושר, הנאה (וקנאה?)

weinnir

New member
אגב סקי

אמנם עוד לא פורסמה הכתבה האחרונה, אבל כל מי שמתכנן חופשה קצרה ב- BC - אני אתן פה שני טיפים ענקיים: red mountain whitewater ואלו בערך שתי המלים היחידות שיש לי להגיד. כי כל מה שעשיתם עד היום, כל מה שקראתם עד היום, כל מה שחשבתם עד היום על גלישה וסקי - כל זה ישתנה...

drz400e

New member
גם לי יש כמה תמונות

קצת פחות מרשימות אומנם....צילמתי הבוקר בטרה נובה. עירה קטנטונת כשעה צפונית מטורונטו, באזור שלבורן.

drz400e

New member
פשוט תמונה מדהימה!

אין מה להגיד. ממש ממש מדהים!

noa0912

New member
אחחח... אני שמחה שאהבת

כי התאמצתי! לא נעים להוציא את הידיים מהכפפות, ואת המצלמה מאיזה כיס פנימי (במעיל עצמו היא קופאת ואי אפשר לצלם) בקפור כזה...

למעלה