גם אני חדשה (סוג של)

A לוןA

New member
ואבא שלי היה אומר

הרבי אמר לשמוח, לא להיכנס לפאניקה.
אם הנשלט שלי במצב סביר לחלוטין ואני צריך משהו מהשירותים הצמודים ונעלם לו לחמש שניות- אני יכול לחיות עם זה.
לפרק זמן ארוך מזה- לדעתי לא בטוח.
היה מקרה שחווה זוג חברים שלי, שהיא, בלי שום אזהרה או סימן מקדים פשוט התעלפה בעודה קשורה לעץ. ולא היו לו מספרי חובשים- והקשרים הנורא פשוטים שנעשו כשהיא היתה ערה נמתחו תחת משקל הגוף שלה והיה בלתי אפשרי לשחרר אותה.
מאז זה תמרור אזהרה עבורי- מה שנראה נורא פשוט וטבעי כשאתה ער ובהכרה נראה שונה לחלוטין כשאתה מעולף או במצוקה קיומית.
הייתי נוכח (כצופה) גם בסשנים שמתוך ספייס הנשלטת לא הצליחה לענות על שאלות פשוטות כמו איפה את גרה או איך קוראים לבוס שלך- אז להשתחרר מכפיתה?
בקיצור נמרץ- כשאני מקבל שליטה על מישהי אני אחראי באופן המוחלט לשלומה- להשאיר אותה קשורה- אפילו בקשר רופף בקצה של חבל ארוך שנותן חופש תנועה- לא מספיק בטוח עבורי.

מסכימה איתך לחלוטין.

אגב -

מבלי להיכנס ליותר מדי פרטים, גם לי קרה שריחפתי לי בספייס, ופתאום הוא תפס אותי ו"העיר" אותי, וסיפר שהסתחררתי וכמעט נפלתי.
עד היום אני לא זוכרת את זה. לא סחרחורת ובטח לא נפילה, רק אותו תופס ומחזיר אותי לכדוה"א.
מדהים בעיניי - עצם זה שזה קורה, כמו גם מידת הבטחון שצריכה להיות בשולט, ומידת האחריות והערנות שצריכה להיות לו.

danaob3

New member
מרגישה כמוך חניתה

לחשוב על המצב שהוא בפעם הראשונה משנס כוחות ואני נשארת, מחכה ומאבדת את כל הגירוי ונאלצת לומר את המילה... לא נשמע לי התחלה טובה.

gidionline80

New member
אז

תזמיני ממנו מילקשייק ותצפו ב"חברים" יחד.
וברצינות. הגישה שלך מאד דרמתית ולחוצה וזה הרי נוגד את מהות קשר השליטה שמבוסס להנאה וריגוש. הוא לא אמור לשנס שום כוחות רק להיות מעט יצירתי ומרוכז. לגרום לך לרצות אותו לא דרוש ידע בהנדסת טילים בהנחה שזה מה שאת מעונינת בו ולא שהוא יעמוד בקצב שלך וירצה אותך. וחוצמזה בבדסמ לא מתחילים מהאמצע. תתחילו במשהו- חצי צעד, לבנה, לבנה ככל שתתנסו תוכלו להתקדם.

A לוןA

New member
ברוכים הבאים לשניכם

תראו
לי זה נראה כאילו אתם מנסים לאכול בביסים גדולים מדי אוכל חדש ולא מוכר, ואתם חוששים (בצדק) שזה לא יכנס לכם לפה, וגם שלא הכל יהיה טעים.
ההצעה שלי אליכם- דבר ראשון, טייק איט איזי. לא צריך בפעם הראשונה לבלוע את כל הסופר. תקנו כמה חטיפים, שתיה קלה ותנסו. מצא חן? תמשיכו לעוד.
ובהקבלה-
זוג אזיקים (עדיף איכותיים ורחבים, עם אבזמים) וקצת דיבור משפיל לפעם הראשונה זה בהחלט מספיק. ישר לרוץ לחבלים, קשירה הפוכה מהתקרה ובאטפלאג קוצני?
מעבר לנושא הסשן, אתם גם לא יודעים איך העניין יכול להשפיע על מה שקורה מחוץ לסשן עצמו- אז עדיף להתחיל בקטן.
בקיצור- קחו את הזמן, יש לכם עולם שלם של תענוגות סקס ושליטה לגלות. תעשו את הסקס הרגיל והמהנה שלכם, תוסיפו מדי פעם עוד אביזר, עוד פעולה- ותתקדמו.
ככה תוכלו לראות ולבדוק מה מהנה אתכם, לדבר על זה בין הסשנים, לראות אם ואיך זה משפיע ומתאים , לתכנן מה הלאה וכו'.

בהצלחה :)

danaob3

New member
אני מבינה וזה נשמע הגיוני

אבל אני חושבת שאצלי העניין הוא קצת אחר.
הפעמים הבודדות שחוויתי היו עם מאסטר מנוסה שהגיע מצוייד בתחילה בשותף ואחרי זה בשניים.
אז לא ידעתי כמעט כלום על הנושא ועשיתי מה שחשבתי לנכון - לחפש אדם מנוסה ולחוות. התברר לי בדיעבד שתוך פגישות בודדות החבר'ה עשו איתי וי כמעט על כל הז'אנרים (ולא שאני ביקשתי).
היה שם - you name it (גיליתי את שמות המושגים אחרי זה כשהתחלתי להתעניין בנושא):
- Face/Throat fuck
- Pissing
- Fisting
- Butt licking (לא בטוחה אם זה המושג)
- נדנדה (עם שלושה גברים בכל החורים)
- Double fuck (שוב, לא בטוחה בשם - זיון בתחת ובכוס ביחד)
- וכמון סטירות, הצלפות ומכות

תראו, זה לא שאני מתלוננת. מאוד נהנתי וחזרתי לקבל עוד. אבל אחרי כל החוויה הזאת שאותה בן זוגי יודע כמובן (בדיעבד יתכן שזו היתה טעות לספר) אז קשירה באזיקים וקצת dirty talk זה קצת מוזר.
מצד שני (וממש סליחה על החפירה) יתכן שאני מפספסת וכל הרעיון הוא הפיכת בן דוגי לשולט על רצונותי בזמן סשן. אבל גם אז יתכן שאזיקים ו dirty talk לא יספקו את הסחורה אלא העניין פה הוא יותר פסיכולוגי שאותו לא בטוח שאנו יודעים לממש - כנראה משום שבדרך כלל מתרכזים בצד הטכני.

אני מסתבכת אני יודעת.
Help!

ההימור שלי

שאת ממש קונטרול פריק בחיים הרגילים שלך.
ובשביל לוותר על השליטה, את צריכה מישהו מספיק חזק שייקח אותה ממך בכוח.

פסיכולוגיה בגרוש, אני יודעת

אולי משחק תפקידים יוכל לעזור לך להתמסר לסיטואציה?

נראה לי שהדבר הכי חשוב כאן זה שהוא יהיה מלא ביטחון עצמי, חזק, שולט. ואז הוא לא צריך להיות יצירתי ומשעשע, רק להכניע אותך.

בכל מקרה, אי אפשר לעשות השוואה בין הסשנים שחווית לבין מה שאת עתידה לחוות איתו. גבר אחד לא יכול להיות 3 גברים, ונדנדה לא תצמח לכם מהתקרה פתאום.

bullwhipper

New member
אהבתי את הפירוט...

הכל בסשן אחד ??... יפה לך !
רק לצורך הלמידה וההפנמה...
Butt Licking = Rimming
Double Fuck = DP
(Double Penetration)
"איפה מוצאים עוד (א)נשים כאלה".....

מוניאמר

New member
פרפקציוניזם.

האויב הגדול ביותר של סשן טוב הוא סשן מעולה, מתוקתק סופר-דופר.

אגב, עכשיו שמתי לב שכתבת

"בחיים האמתיים אנחנו נאהבים ולא מתפקדים כך".
אז... זה ממש ממש לא מתנגש. גם אני עשיתי בעבר את ההפרדה הזאת בראש שלי. חשבתי שלא עושים דברים "כאלה" עם מישהו שאוהבים.
כיום - אני לא יודעת איך אפשר להפריד. שניכם אוהבים זה את זו, שניכם אוהבים סקס בדס"מי, זה הסקס שהכי מגרה אתכם - מה יותר הגיוני מזה שזוג נאהבים יעשו את הסקס הכי טוב שיש בעיניהם?

לגבי זה שאת מנוסה והוא מתחיל - מכירה את המושג "שליטה מלמטה"? אולי כדאי שתתחילי באופן כזה, רק כדי להנחות ולהדריך אותו בנבכי העולם הזה בהתחלה? זה קצת מבאס ומוציא את העוקץ, אבל כשלב התחלתי לצרכי למידה זה יכול להיות פתרון טוב.

כמה המלצות

תמשיכו לקרא
תמשיכו ללמוד
תמשיכו לשאול
ובעיקר תלמדו לסנן חלק מהתשובות שאתם מקבלים
בעיקר כאלו שעושות לא נעים בבטן

אף אחד לא מתחיל בסשן בן שלוש שעות שכולל חבלים מחטים ונרות
יש המון פעילויות שמתאימות למי שבתחילת הדרך
ולא חייבים לנסות את כולם עכשיו ומייד
לקחת אלמנט או שניים ולשחק איתם

לדבר על מה הכי מדליק מה הכי מעניין
ולדעת שלפעמים בפועל מה שבראש היה מדליק בפועל לא ממש כזה