גם אם גימגמתה גם אם גימגמתה, גימגמתה גימגמתה, מול ג'ני היפה מהסירוב לגמתה לגמתה
מ מוטי ריקלין New member 7/2/16 #1 גם אם גימגמתה גם אם גימגמתה, גימגמתה גימגמתה, מול ג'ני היפה מהסירוב לגמתה לגמתה
מ מוטי ריקלין New member 7/2/16 #3 תודה, הושפעתי מקורס כתיבה באינטרנט בשם songwriting coursera הקורס יותר מדבר על כתיבת סונגס מ פואטריץ הוא מלמד בעיר טכניקות בחריזה אורכי שורות וכולי, היוצרות תחושה אצל הקורא. אם כי בהחלט לא רק. לטענתו ביית כזה בן 3 שורות יוצר חוסר יציבות- רצון להמשך-ועוד. לקחתי אצלהם כבר מספר קורסים והם מעולים ברמות. עורך/עורכת, לדעתי מה שכתבתי פה לא מהווה פרסומת לא לגיטימית, אבל אם כן, אני מתנלת, ומחק'מחקי
תודה, הושפעתי מקורס כתיבה באינטרנט בשם songwriting coursera הקורס יותר מדבר על כתיבת סונגס מ פואטריץ הוא מלמד בעיר טכניקות בחריזה אורכי שורות וכולי, היוצרות תחושה אצל הקורא. אם כי בהחלט לא רק. לטענתו ביית כזה בן 3 שורות יוצר חוסר יציבות- רצון להמשך-ועוד. לקחתי אצלהם כבר מספר קורסים והם מעולים ברמות. עורך/עורכת, לדעתי מה שכתבתי פה לא מהווה פרסומת לא לגיטימית, אבל אם כן, אני מתנלת, ומחק'מחקי
מ מוטי ריקלין New member 7/2/16 #4 עורך'עורכת. אם אתם רואים בתגובה פרסום לא לגיטימי, מחקו אם כי לדעתי אין חשש כזה
R ronylvi New member 9/2/16 #5 מוטי ריקלין תוכל בבקשה לתת קישור לקורס? אני מבינה שזה קורס וירטואלי כן? תוכל לספר עליו יותר? תודה
מ מוטי ריקלין New member 9/2/16 #6 הדרך להגיע לקורס לחפש בגוגל songwriting coursera הפרטים על הקורס נגישים באתר הקורס