גל"צ - ראיון אישי

TaJu

New member
עידן הפרוטקציות בגל"צ הפסיק

אני אישית מכיר את מי שאחראית על כל תהליך המיון לגל"צ, והייתה לי שיחה איתה על זה. בגלל שגל"צ נחשבו במשך שנים כגוף שמקבל רק דרך קשרים ופרוטקציות הם החליטו משנה שעברה לשנות את הגישה וכרגע הם משתדלים מאוד לא להיכנס למקום הזה. כמו בכל מקום, אין דבר כזה 'נקי מפרוטקציות' אבל צריך להבין שמשהו באמת השתנה, וטוב שכך.

אני אסביר לכם-

הפרוטקציות בגל"צ זה אלה שלא היו בקד"צ. כלומר- בשביל להגיע מכלל צה"לי לגלי צה"ל צריך פרוטקציון. בשביל להתקבל לקד"צ ממש לא (מנסיון).

שקר וכזב

ממש ממש ממש ממש לא הכל פרוטקציות. תבוא\י מוכן\ה, תדבר\י לעניין, אל תלחץ\י מהסיטואציה, ואין סיבה שלא תעבור\י. הפרוטקציות בגל"צ מבתטאות יותר אצל עובדי הרס"ר, שמקמבנים את דרכם להיות ש"ג במקום עם תנאי עבודה נוחים, מאשר לרוץ בג'בלאות. לעיתונאים בגל"צ (קד"צניקים לצורך העניין) אין שום דבר מלבד יכולות שנמצאו מתאימות.

גלצוק20

New member
עדיין לא הבנתי

למה לא כל ה-150 שהיו במיוני קול לא קיבלו זימון להמשך? הרי המיוני קול לא מנפים...

neils4444

New member
כי מסתבר שהזמינו גם אנשים

שכמעט עברו את המבחנים, ורצו לבדוק אולי יש להם פוטנציאל להיות קריינים. מעבר לזה, לא היו שם 150 איש..

גלצוק20

New member
וחוץ מזה...

זה לא הגיוני מה שאתה אומר... ממש מעט אנשים קיבלו זימון לראיון האישי... לא הגיוני שרק הם ממשיכים הלאה...

H i L o L a

New member
פשוט תכניסו לכם לראש

שלמרות הנאום היפה של טינה מלמד, מיוני הקול כן מנפים- הם כן משפיעים. אל לכם לשכוח שיש עוד חצי מלש"בים שצריכים לעבור את המיונים במרץ.. אי אפשר לעשות ועדה ל400 מתמיינים.

DayTripper2

New member
התקשרו אליי עכשיו

ואמרו לי שצריך להכין כתבה. סרטים

איף..

אני לא יודעת מה לעשות עם המטלה הזאת.. עמוד שלם של כתיבה אינפורמטיבית! מוות. איך אני הולכת לכתוב על הצגה בלי לשלב ביקורת :[

DayTripper2

New member
גם לי לא

לא אמרו שזה צריך להיות אינפורמטיבי, לי אמרו לעשות איך שאני רוצה

למעלה