גל"צ - ראיון אישי

neils4444

New member
גל"צ - ראיון אישי

קיבלתי זימון לראיון אישי בגל"צ בשבוע הבא. מישהו יודע בקשר למה זה, ומה יהיה פחות או יותר? תודה

הסיבהיא שלא כל מי שהיה במיוני קול

הוא בעל ציון גבוה מספיק להמשך תהליך המיון. הבנתי שמזמנים מלכתחילה יותר אנשים למיוני הקול בתקווה למצוא קריינים פוטנציאלים גם בין בעלי הציונים הנמוכים יותר. משאלו לא נמצאו, אין בהם עוד צורך.

Y M C A

New member
טוב נו

אל תצפו להרבה מהם... הייתי בראיון הזה שנה שעברה, בעיקרון זה נקרא גם שלב הועדה. אתה (או את) יושב מול ועדה של כל מיני בכירים בגל"צ והם שואלים אותך שאלות ידע בכל מיני תחומים ומנסים להתקיל אותך. מה שכן, אתה מנתב את השיחה לנושאים שאתה טוב בהם והם שואלים אותך שאלות בנושאים האלו. כדי להתכונן לועדה הזו אין הרבה מה לעשות, חוץ מאולי לקרוא עיתונים ולהיות מעורה עד כמה שאפשר באקטואליה ובתחומי תרבות.

nir2107

New member
מה הכוונה

מנתב את השיחה לנושאים שאתה טוב בהם? שואלים אותך מפורשות באיזה תחומים אתה חזק?

Y M C A

New member
אני לא זוכרת בדיוק איך שאלו את זה

אבל הם שואלים שאלות מכוונות כאלה וממשיכים את השיחה לפי התשובות שלך. לי נגיד יצא להגיד שתחום הפרסום מעניין אותי ואז התחילו לשאול אותי על משרדי פרסום ועל פרסומות.

nir2107

New member
מלחיץ משהו...

מה עוד את זוכרת? כמה אנשים יושבים? שאלות ידע או אישיות? שאלות לדוגמה? כמה זמן עד שיש תשובה? איזה שלבים יש אחרי זה? כל פיסת מידע תעזור.

Y M C A

New member
תקשיב, אל תבנה על זה כ"כ

לצערי הרב כנראה שהשמועות נכונות והכל שם זה באמת פרוטקציות. כמה אנשים? אולי 7-8-9 שאלות ידע בעיקר שאלות לדוגמא זה לא כ"כ רלוונטי כי כמו שאמרתי אתה מנתב את השיחה. תשובה מגיעה (רק אם היא חיובית) תוך ימים ספורים. אחרי זה יש את שלב ה(שיט ברחה לי המילה!) שמזמינים עוד מלשבים ובודקים את היכולות החברתיות או משו כזה. אני הגעתי רק עד שלב הועדה. אה, ותראה ביטחון עצמי!

The Charmd One

New member
סליחה על ההדחפות-../images/Emo79.gif

אקטואליה במובן דעה אישית וכאלה או ממש שאלות סגורות של ידע כללי? ולמה הכוונה בתרבות..? [סליחה שאנחנו מעיקים אבל נו כל דבר באמת יכול לעזור.:]

Y M C A

New member
ידע כללי, שאלות סגורות

למרות שיכול להיות גם במובן של דעה אישית. שוב, תלוי לאן השיחה הולכת.

nir2107

New member
סליחה על ההידחפות הנוספת ../images/Emo13.gif

אבל לפי מה שאני הבנתי, השאלות הן אקטואליות, (בסגנון של: מי התפטר לפני שבוע?) את יכולה לאשר את זה רק כדי להרגיע?

Y M C A

New member
שאלות קצת יותר קשות

מ"מי התפטר לפני שבוע?" אבל כן, זו הכוונה

nir2107

New member
שאלה אחרונה (לבינתיים)

את יכולה לתת שאלה אחת לדוגמה שאת זוכרת מהועדה שלך? רק כדי להבין את הרמה פחות או יותר. ומצטער שאני מתנפל עלייך עם שאלות, אבל באמת שאת כרגע מקור המידע היחיד שלנו למה מצפה לנו, אחרי שרוב מה שאני לפחות שמעתי מההתחלה זה רק "הולכים לקטול אותך".

צר לי לאכזב אותך

אבל בקד"צ האחרון אין אפילו אחד עם פרוטקציות. (והמילה שאת מחפשת היא סימולציות)

neils4444

New member
באמת כל מי שאני דיברתי איתו

לא היה עם פרוטקציות(או לפחות לא אמר.. :\)

ar215

New member
אם עברתי את השלב הראשון ו..

לא עברתי את המיוני קול ולא זימנו אותי לראיון יש סיכוי שאני יכולה להגיע לסבב ב' אם אני מבקשת הרבה? כמה אנשים עוברים פחות או יותר מכל סבב? מכל סבב יש 30 או משני הסבבים ביחד יש 30?

Y M C A

New member
לא יוד'עת אם פרוטקציות או לא

פרוטקציות אבל העובדה היא שהרבה אנשים שמתאימים מבחינת הנתונים שלהם לא נמצאים שם. ככה סתם, בשביל הדוגמא, תדע שגם דני קושמרו לא עבר.

למעלה