גלשן ראשון..

Mtntz

New member
גלשן ראשון..

יש המלצות איך להתחיל?? לונג-בורד או גלשן רגיל???

בעיקרון.. לומדים לבד לגלוש גלים

בעיקרון.. לומדים לבד לגלוש גלים, קח את הגלשן, כנס איתו לים, חבר את הליש לרגל, ותאמין לי שגולשים אחרים יעזרו לך (ולפעמים לא :)) בקשר לגלשן... אל תקנה לונגבורד! חבל על הכסף, תקנה גלשן רגיל שגבוה ממך ב10 ס"מ בערך. תכלס אני מאמין שתלמד לעמוד על הגלשן אחרי 5 יציאות... בהצלחה

פאן בורד זה גלשן רחב יותר וארוך יות

ר עדיף למתחילים להתחיל איתו. אני קניתי פאן בורד 2.40 מ' כי אני קצת גבוה.. נראה לי יציב ואחלא גלשן

לדעתי, לא לקנות פאנבורד, מניסיון...

לדעתי, לא לקנות פאנבורד, מניסיון, שהתחלתי לגלוש לא קניתי פאן בורד ואחרי 4 יציאות כבר ידעתי לעמוד על הגלשן. חוץ מזה, להכניס פאן-בורד לרכב או לאוטובוס?! לדעתי זה לא ממש פאן אחרי הכל...

W u t a n g

New member
מה אתה מזיין תשכל...

"לדעתי, לא לקנות פאנבורד, מניסיון"... לדעתי אתה חתיכת מטומטם שגולש שבועיים ואין לך כאן בכלל זכות דיבור, כי ההורים שלך הפילו אותך על הראש שהיית בן שבוע וחצי. מה קורה עם הפורום הזה...? ילדים בני 14 שלא יודעים לגלוש נותנים למתחילים עצות, בלי שהם בכלל יודעים על מה הם מדברים. תחזרו לפורום הארי פוטר... קטנטנות.. מאיפה שהגעתם.

קרנו

New member
W u t a n g

מה קרה קמת וראית שהחלום הרטוב היה בגלל שהכלב נכנס לך למיטה ? למה בעצבים למה ? ד.א השם בגלל ה CLAN ?

תגיד לי

יש לך בעיה עם ילדים? (אני בן 15 וחצי) אז רק תגיד אם יש איזה שהיא בעיה סבבה?

maorubin

New member
בחייאאאתתת מספיקקק!!!

יאלללה נוו דיי עם הריבים האלה... W u t a n g יש לך משו להגיד שהוא שונה ממה שהוא אמר תגיד אבל דיי לריבב.... וגיא... אם הוא לא פנה אליך אז אל תתערב... כמה שפחות קטלות יותר טוב

W u t a n g

New member
לי יש בעיה עם ילדים?

אני דווקא אוהב מאוד ילדים בעיקר בלבוש מינמלי, עדיף בבגד ים ספידו. לא ביל.. השם לא בגלל הקלאן. יא אוהד ליברפול.

הילטון...

יש לי חבר שגר במרינה. לשעבר יו"ר איגוד הגולשים... אוקצור, היה סוול נחמד של 3 גלים כל פעם...אבל.. נו טוב, פעמיםן ראשונות תמיד קשות, לקח לי חצי שעה להגיע בכלל לחוף.... אני חושש שהגלשן שלי לא מתאים לי.

urbanrider

New member
תאמת

לא חחחחח אבל אחי אצע ממני גם עם אתה לא מצליח ליתפוס גלים שאתה יושב על הגלשן אל תירד ממנו ותעמוד על החול וככה תיתפוס גלים חבר שלי היתחיל ככה ועכשיו הוא לא יכול לתפוס גלים בישיבה

למעלה