בעיקרון.. לומדים לבד לגלוש גלים, קח את הגלשן, כנס איתו לים, חבר את הליש לרגל, ותאמין לי שגולשים אחרים יעזרו לך (ולפעמים לא ) בקשר לגלשן... אל תקנה לונגבורד! חבל על הכסף, תקנה גלשן רגיל שגבוה ממך ב10 ס"מ בערך. תכלס אני מאמין שתלמד לעמוד על הגלשן אחרי 5 יציאות... בהצלחה
לדעתי, לא לקנות פאנבורד, מניסיון, שהתחלתי לגלוש לא קניתי פאן בורד ואחרי 4 יציאות כבר ידעתי לעמוד על הגלשן. חוץ מזה, להכניס פאן-בורד לרכב או לאוטובוס?! לדעתי זה לא ממש פאן אחרי הכל...
"לדעתי, לא לקנות פאנבורד, מניסיון"... לדעתי אתה חתיכת מטומטם שגולש שבועיים ואין לך כאן בכלל זכות דיבור, כי ההורים שלך הפילו אותך על הראש שהיית בן שבוע וחצי. מה קורה עם הפורום הזה...? ילדים בני 14 שלא יודעים לגלוש נותנים למתחילים עצות, בלי שהם בכלל יודעים על מה הם מדברים. תחזרו לפורום הארי פוטר... קטנטנות.. מאיפה שהגעתם.
יאלללה נוו דיי עם הריבים האלה... W u t a n g יש לך משו להגיד שהוא שונה ממה שהוא אמר תגיד אבל דיי לריבב.... וגיא... אם הוא לא פנה אליך אז אל תתערב... כמה שפחות קטלות יותר טוב
יש לי חבר שגר במרינה. לשעבר יו"ר איגוד הגולשים... אוקצור, היה סוול נחמד של 3 גלים כל פעם...אבל.. נו טוב, פעמיםן ראשונות תמיד קשות, לקח לי חצי שעה להגיע בכלל לחוף.... אני חושש שהגלשן שלי לא מתאים לי.
לא חחחחח אבל אחי אצע ממני גם עם אתה לא מצליח ליתפוס גלים שאתה יושב על הגלשן אל תירד ממנו ותעמוד על החול וככה תיתפוס גלים חבר שלי היתחיל ככה ועכשיו הוא לא יכול לתפוס גלים בישיבה