גלריית הפורום

SaberTooth

New member
אני פה...

למה כולם כל כך דואגים לגבי מקום הימצאי

digiash

New member
טוב אני רואה שהרבה מפרסמים..

אז הנה אני... מצטער על החיוך העקום היתי דיי בהלם באותו רגע ^^;

Ophel McNeil

New member
../images/Emo18.gif הנה אני. ../images/Emo11.gif../images/Emo18.gif

אזהרה - התמונה מסוכנת לצפייה, ראו הוזהרתם.

D gitaL

New member
אאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יותר מפחיד מ"הצלצול" אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Ophel McNeil

New member
*מנחיתה על סיביר מחבת* ../images/Emo117.gif

זאת לא אשמתי! דניאל רצתה לצלם אותי, אז פשוט הרמתי אליה מבט. אשמתי שיש לי מבט נוראי?! ושקט, אתה לא נראית יותר טוב כשנסית להתחמק מהמצלמה של אופיר. ><

Ophel McNeil

New member
אני נראית הרבה יותר. ../images/Emo3.gif../images/Emo117.gif

אוף, ועכשיו אני מתלוננת על המראה שלי. בפורים התאפרתי והתלוננתי על המשקל. הצילו, אני נהפכת לבת!

SaberTooth

New member
את תמיד מתלוננת על המראה שלך...

ולא בצדק. פור גאד סייקס... את לא שמנה
ואל תגידי לי שלא רואים את זה בגלל שאת לובשת בגדים שגדולים עלייך.

SaberTooth

New member
זו לא דוגמה, אני אף פעם לא נראה טוב

אמרתי שזו אשמתך? רק אמרתי שבתמונה הספציפית הזו המבט שלך נורא מפחיד.

למעלה