כי אני יודע שאת הורדת את התמונות! (של אנה) כולם מורידים תמונות של אנה
N Niminator New member 20/3/03 #58 כי אני יודע שאת הורדת את התמונות! (של אנה) כולם מורידים תמונות של אנה
F Full Of Holes New member 20/3/03 #59 בטח שאני הורדתי..*מודה באשמה* מה לא ידעת ? אני דו. ועוד איזה תמונות..שהיא בבגד ים..
F Full Of Holes New member 20/3/03 #61 ../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif סתם סתם אני לא דו..בנתיים
O Ophel McNeil New member 20/3/03 #63 איברים של בן, בעיקר. ../images/Emo117.gif דו זה גם בן וגם בת. בי זה מישהו/מישהי שנמשכים גם לבנים וגם לבנות. (סורי, רגישה לנושא, מאז שחברה אחת בי שלי התלוננה שהיא לא דו חיים ).
איברים של בן, בעיקר. ../images/Emo117.gif דו זה גם בן וגם בת. בי זה מישהו/מישהי שנמשכים גם לבנים וגם לבנות. (סורי, רגישה לנושא, מאז שחברה אחת בי שלי התלוננה שהיא לא דו חיים ).
F Full Of Holes New member 20/3/03 #65 אני יודעת מה זה דו ואני גם..אפשר להגיד רגישה לזה.. אני ממש ממש ממש ממש נעלבת כשמעליבים הומואים ולסביות למרות שאני סטרייט
אני יודעת מה זה דו ואני גם..אפשר להגיד רגישה לזה.. אני ממש ממש ממש ממש נעלבת כשמעליבים הומואים ולסביות למרות שאני סטרייט
O Ophel McNeil New member 20/3/03 #67 אחותי. ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif
F Full Of Holes New member 20/3/03 #64 המשיכה לבת תגרום לי להפוך לדו. מלא פעמים חשבתי שאני דו למרות שלא נמשכתי אף פעם לבת.. ואני עדיין חושבת שאני דו למרות שלא נמשכתי לבת.. עזוב אני מוזרה
המשיכה לבת תגרום לי להפוך לדו. מלא פעמים חשבתי שאני דו למרות שלא נמשכתי אף פעם לבת.. ואני עדיין חושבת שאני דו למרות שלא נמשכתי לבת.. עזוב אני מוזרה
O Ophel McNeil New member 20/3/03 #68 ניתוח מין יגרום לך להפוך לדו. ../images/Emo117.gif משיכה לבת תגרום לך להפוך לבי. (תזכירו לי איך אני תמיד מסיימת בסוף בשיחות על הומואים?...)
ניתוח מין יגרום לך להפוך לדו. ../images/Emo117.gif משיכה לבת תגרום לך להפוך לבי. (תזכירו לי איך אני תמיד מסיימת בסוף בשיחות על הומואים?...)
ג גילתנאס קוץ אש New member 20/3/03 #84 לא על הומואים ../images/Emo6.gif סתם על נטיות... ועכשיו אני חוזר לפינה שלי בשקט, לא יודע איך העזתי להיכנס לשירשור...
לא על הומואים ../images/Emo6.gif סתם על נטיות... ועכשיו אני חוזר לפינה שלי בשקט, לא יודע איך העזתי להיכנס לשירשור...
F Full Of Holes New member 20/3/03 #53 ../images/Emo6.gif בווינדוס הישן היה לי כל כך הרבה תמונות שלה.. כמובן שאחי הוריד.. שלא תחשבו שאני נמשכת אליה או משו(ואולי כן ? סתם סתם..)
../images/Emo6.gif בווינדוס הישן היה לי כל כך הרבה תמונות שלה.. כמובן שאחי הוריד.. שלא תחשבו שאני נמשכת אליה או משו(ואולי כן ? סתם סתם..)
ג גילתנאס קוץ אש New member 20/3/03 #85 מותר לי לשאול: איך לעזאזל הגעתם לדבר על זה? במיוחד בהתחשב שזה שהפורום נקרא רומח הדרקון?
N Niminator New member 20/3/03 #92 הסבר: כתבנו את זה, ומכיוון שזה פורום, הנחתי בתמימותי שזה מה שעושים פה, כותבים. אני מבטיח לך שאם הייתם מדברים רק על רומח הדרקון פה, הפורום כבר היה מת.
הסבר: כתבנו את זה, ומכיוון שזה פורום, הנחתי בתמימותי שזה מה שעושים פה, כותבים. אני מבטיח לך שאם הייתם מדברים רק על רומח הדרקון פה, הפורום כבר היה מת.
ר רייסטלין מאגר New member 20/3/03 #125 עד כמה שאני נהנה לקרוא על נטיותיכם המיניות...זה פורום רומח הדרקון, גאד דמאט!!! לכו לפרטי! סייבר, איפה אתה?
עד כמה שאני נהנה לקרוא על נטיותיכם המיניות...זה פורום רומח הדרקון, גאד דמאט!!! לכו לפרטי! סייבר, איפה אתה?
N Niminator New member 21/3/03 #129 נו... אז למה אתה כל הזמן מזכיר את פורום דיג'ימון? אסור לדבר פה על דברים שלא שייכים לרומח הדרקון! סייבר, איפה אתה?
נו... אז למה אתה כל הזמן מזכיר את פורום דיג'ימון? אסור לדבר פה על דברים שלא שייכים לרומח הדרקון! סייבר, איפה אתה?