גלריות...

גלריות...

חוצפה... למה יש גלריה להכי גאים ואין לישנן בנות? מה לנו לא מגיע קצת תמונות של ג'ני *גרר*, מרינה *יאמי*, שיין *מזילה ריר*, אליס *מחייכת בזדוניות* וכל האחרות? *חולמת בהקיץ* אני דורשת שתפתח גלריה לישנן בנות ולאלתר! בבקשה, או מנהלים רבי עוצמה, צרו לנו בכוחותייכם האדירים גלריה של ישנן בנות *רוקדת מסביב למדורה* ואל תנסו להבין, אני הזויה וגאה בזה.

true one

New member
אני איתך!!

מצטרפת למחאה!!!!!......אני רוצה גלריה שלמה של שייייייייןןןןןןןן.....ושל בט, ושל מרינה ושל.....טוב, נו!!!!!!!!...של כולןןןןןןןןןןןןןןן......

SarcaSeriouS

New member
כן, מה האפליה? תמיד דופקים ת'נשים..

<בלי רמיזה מינית כלשהי...> רק לנו מותר להתחרמן על גברים חסונים? בעצם למה לא...

תמיד דופקים ת'נשים?

ואף אחד לא טרח לספר לי? וויוה דה רובולושן! ישנן בנות לשלטון! לערוף את ראשם של מנהיגי הפורום! ולשים תמונות של שיין, ומרינה, וג'ני, ודנה, ומשמה החברה של דנה, ושל בט ושל כל האחרות!

true one

New member
תהיי מבורכת!!!!!!!

על התמונה כמובןןן......איייייי שיייייייייייןןןןןן.... אלוהים ישמור!!

לזה אני קוראת

איתגור עכשיו אני הולכת קצת להציף בתמונות של הבנות *יאמי יאמי* וראשונה, ג'ני היא מדהימה *נמסה* למרות שהיא כלבה לא קטנה

מרינה...

והנה מרינה... תמונה נחמדה, אבל הרבה מהשקסיות במרינה זה איך היא זזה, ואיך היא מדברת, פשוט *יאמי*

שיין

והנה שיין... הבראין של הבנות... למרות שהיא הרבה יותר שקסית מבראין אין אין אין על שיין *גרר*

true one

New member
isn't she just..................

אליס

זאת אליס, היא עיתונאית בי והיא חמודה. יש לה עיניים שלא מצטלמות טוב בסטילס. היא אף פעם לא שכבה עם שיין (וזה מאוד מיוחד). לידה כמובן עומדת שיין. בפרק הקודם היא החליטה לוותר על נשים. יש איזה בחור שהוא לסבית (גם אני לא הבנתי את הקטע הזה) שהחליט לקחת אותה כפרוייקט שיקום ולהחזיר אותה למין היפה.

resputin

New member
כי הגלריות ישנות.

בעבר רק מנהלי הפורום יכלו להעלות תמונות לגלריות, כיום הן פתוחות לכל. אם את רוצה לפתוח גלריה ולהעלות תמונות, עשי זאת. אני אלך לפתוח להן גלריה ותרגישי חופשית להעלות כמה תמונות שאת רוצה, לגלריה ההיא או לכל אחת אחרת.

למעלה