גלעד שליט

גלעד שליט

דיון... צריך לשחרר אותו בתמורה למאות מחבלים, חלק עם דם על הידיים, שברור שיילכו ויהרגו עוד יהודים? אולי אפילו יחטפו עוד חיילים? צריך לפוצץ את העסקה או לשחרר אותו לא משנה מה? [וואי, שמתי לב שפתחתי הרבה דיונים:O אני שיא הלא דיונית עם אנשים, מזור:p]

Gadook

New member
לא אם אנשים יהיו מספיק בוגרים כדי

להתבטא בכבוד לכולם.
חלק מהחיים בישראל זה פוליטיקה, ולפי דעתי זה מאוד חשוב שבני נוער יהיו מעורבים חברתית.
אני חושבת שלדיונים פוליטיים של מקום בפורום, בתנאי שלא הופכים אותם לריבים חסרי טעם.

My Dark Dream

New member
אבל את יודעת שאין מצב שאנשים מסויימים

פה שלא יכולים לגרור את זה לריבים

Gadook

New member
אז שכל מי שחושב שהוא

רגיש מדי, פוגע מדי או פשוט לא יכול לנהל דיון כזה, שלא ישתתף.. אני יכולה לשלוט בעצמי. פשוט לפי דעתי חשוב לנהל דיון כאלו בפורום.

תמיר1991

New member
נכון. אני כזה, אם כי אני משתדל להיות מאופק.

אני פשוט לא מסוגל לשמוע ימנים קיצוניים הזויים מתבטאים בתוקפנות נגד זכויות אדם, ובעד פשעיה של ישראל. במיוחד לא כשכמו יערית הם חוזרים על זה כמו תקליט שחוק. תמיר.

חצילע

New member
אני ממש חלוקה בדיעה שלי.

מצד אחד, ברור שהשיחרור שלו יביא לעוד מוות, ולעוד רצח. ואם נשחרר אותו, אז נצא חלשים, והערבים יידעו בידיוק איפה לפגוע לנו, ואת המקום הרגיש שלנו. הם יחטפו אנשים, אנחנו נשחרר מחבלים ומבוקשים, ממש החלפות, הא? אבל מצד שני, אני לא יכולים ככה לקפח אותו, הוא אחד משלנו, והוא נלחם בישראל. איזה מין ארץ לא דואגת לשבויים שלה שנמצאים בשטח? ככה נפקיר אותו? אני בטוחה שאף אחד פה לא יודע מה זה להיות אח\אבא\אמא\חבר לחטוף, גם אני לא. אף אחד מפה לא באמת יודע מה הדאגה והלחץ שהאנשים חווים יום יום פה, שהם לא יודעים מה הולך עם הבן שלהם, זה נורא. קיצור. אין לי מושג.

דווקא אני מאוד רוצה ששליט

יחזור הביתה אני פשוט חשובת שצריך לתת להם אולטימום: או שאתם מורידים מהרשימה את המחבלים עם דם על הידיים, או שמחשיכים את עזה. תוך יומיים שליט כאן

hkatsman

New member
את יודעת שזה לא כ"כ פשוט להחשיך את עזה

יש שם בתי חולים וכאלה. וגם אם ''יחשיכו את עזה'' זה לא אומר שהם ישחררו אותו.

צודקת!!!! את יודעת מה, אפילו לא!

אולי פשוט נאיים - שחרור גלעד שליט, התפנות מיידית מהרצועה ושטחי הרשות הפלסטינית, שיעופו לעזאזל לערב הסעודית וכל עוד אין מדינה יהודית מהנילוס עד הפרת 'מחשיכים' את כל המדינות הערביות ברדיוס של 300 ק"מ מהמדינה לכל כיוון.

תמיר1991

New member
על פשעים נגד האנושות לא צריך, ואסור, לחשוב.

ואחרי זה מתפלאים למה שונאים אותנו בעולם. אולי כי אנחנו מצדיקים את זה בכל יום של כיבוש? אז להוסיף חטא על פשע? תמיר.

תמיר1991

New member
לדעתי צריך לאיים עלייך בהחשכת הלב שלך.

אה, לא. הוא כבר חשוך. ההמון הפלשתינאי המסכן והרעב שמדוכא על ידינו בלאו הכי לא אשם בכך שגורמים קיצוניים חטפו חייל שלנו. קצת רחמים לא יזיקו. תמיר.

"המסכן והרעב שמדוכא על ידינו"

במקומך הייתי דואג לעוני במדינה שלי ושלך, לא?
ד"א, זה לא על ידינו. זה על ידם, כנראה בגלל שכל (אוקיי, רוב) הכסף שמגיע לרשות הולך לארגוני הטרור השונים, ולא לרשויות הרווחה, החינוך וכו'.

תמיר1991

New member
העוני במדינה שלנו הוא לעתים מרצון, כמו

החרדים - או של אנשים שהגיעו לזה בעצמם ולא מימשו את הצ'אנס שלהם. לערבים מעולם לא היה צ'אנס. הם מפנים גם כסף לרווחה ולחינוך, אבל הכיבוש חונק את הכלכלה שלהם. תמיר.

hkatsman

New member
גם בשאר המדינות הכלכלה שלהם לא משהו

חוץ מהמדינות שיש להם נפט וזה. והחרדים לא עניים מרצון, זה לא שהם רוצים להיות עניים זה פשוט עניין של סדר עדיפויות. הם מעדיפים לחיות ככה וללמוד תורה מאשר לעשות עוד קצת כסף.

למעלה