גלעד שליט

bennyfromabba

New member
זה שירת סוג של אסקפיזם, כמו תוכנית ריאליטי

או טלנובלה. שליט הוא הרי האנטי-גיבור הקלאסי - לא יפה, ביישן, נחטף בנסיבות ביש-גדיות, מין אליפלט מודרני כזה. ודווקא בגלל זה, היה קל לכל כך הרבה אנשים להזדהות איתו ויחד עם זאת להתמודד עם האתוס הצברי, דרך היפוכו וכביכול להוכיח שמתנערים ממנו, למרות שכך בעצם מעידים על קיומו.

לא מסכימה איתך לגבי הריאיון,לדעתי שאהירה אמין

היתה אנושית ואפילו חמימה, גלעד אף חייך אליה, ז"א גרמה לו להרגיש בנוח לעתים, אם כי היה תשוש והמום מהטררם אחרי 51/2 שנים בחדר סגור. כמובן, עמדו שם הכולירות החאמסיים, וזה ודאי לא הוסיף לו בריאות. שאהירה הסבירה שהמצרים שאלו מלכתחילה את גלעד אם יסכים להתראיין, והוא הסכים. היא אמרה שלו היה מסרב, הם היו נוטשים את כל הענין. שאהירה אמין היא גם בת אדם משכמה ומעלה, קיראי את הפייסבוק שלה, התנגדה לכך שהטלויזיה תחת מובאראכ לא הראתה את המפגינים, רק את תומכי מובאראכ, והלכה והתפטרה מהטלויזיה. היא בעלת ערכים חברתיים מוסריים גבוהים, ומביאה פרטים על ההתעשרות הניבזית המיליארדרית של מובאראכ במדינה בה רוב המצרים חיים על פרוטות.

אולי אבל אני חושבת שהשאלות שלה היו לא במקום

לשאול בן אדם שרק יצא משבי של החמאס אחרי 5 שנים איך הוא מסכם את החוויה כאילו יצא מהאח הגדול, היא שאלה אותו למה הוא לא הוציא עוד קלטות והשאלה הכי טיפשית לדעתי, שואלת אותו אם אחרי שייצא הוא יעשה קמפיין לשחרור 4000 אסירים פלסטינים שנשארו בכלא, יכלה לבחור שאלות יותר טובות.

יכול להיות שהיא באמת נראתה לה נחמדה

אני מודה שאם הטלוויזיה שלי הייתה על מיוט ולא הייתי שומעת מה היא שואלת הייתי חושבת שהיא מראיינת נחמדה ואמפטית אבל היא מקצוענית היא יודעת לאמלל את המרואיין והכל בחיוך וברוגע.

X יו יו S

New member
בקשר לזה שהוא הסכים

אנשים מחמאס עוד היו לידו שלא לדבר על זה שהוא עוד לא בארץ אני לא אתפלא אם עבר לו בראש שאם הוא יגיד לא יחזירו אותו לבור\מרתף ומה שגם עד שהוא לא בארץ יש מצב שעבר לו גם בראש שאולי סתם משחקים איתו שהוא לא באמת משתחרר

למעלה