גלעד שליט

Lichy87

New member
גלעד שליט ../images/Emo104.gif

ובכל זאת, למה לא לפתוח את הנושא בפעם המיליון ואחת? אחרי הכל רק על זה דיברו במשך יום שלם. בכל שעה תמונה חדשה, שיא חדש, כמו סרט עם סוף טוב. לראות ולא להאמין. כמו תכנית ריאליטי ששוכחים שזה אמיתי. אני מאוד התרגשתי, אפילו עד כדי דמעה. סוף סוף אנחנו רואים אותו וקולטים כמה שהוא מקסים וחכם, מהכלום שהצלחנו לראות. עכשיו שהוא סוף סוף בבית אפשר באמת לשמוח ולהרגיש את סגירת המעגל, ואני אפילו לא מתייחסת לכל הדעות הפוליטיות שמסביב. אלא רק לעובדה הפשוטה שאחרי כל כך הרבה זמן בתנאים קשים החייל הצעיר הזה חזר למשפחה שלו. יצא לכם לעקוב, להתרגש? חוץ מהראיון המזעזע וחסר הטאקט של הטלוויזיה המצרית. Don't even get me started...

כמובן

שיצא לעקוב והרבה. היה לי קשה לראות אותו בראיון המצרי, הוא היה צריך לקחת אויר בכוח לפני כל שאלה (לא נשם טוב) אבל גאה בו מאוד על הכוח שהיה לו לעבור את זה (כמובן מבלי לציין את המובן מאליו שזה הגאווה בו על ששרד בשבי) ולהגיד דברים חכמים. סוף היום הזה היה ממש כמו סרט בו הגיבור שעבר תלאות מגיע הביתה, נכנס לבית ורואים את הגב שלו כשהוא נכנס הביתה ואז המסך מחשיך ויש כתוביות. זה עדיין נראה שהוא כמו ילד צעיר כשעמד מול ראש הממשלה והרמטכ"ל :) ממה שראיתי ביום הזה על רקע מה שעבר עליו הוא ילד מדהים

snoopytush

New member
לא עקבתי כי לא היה לי כוח

לראות את כל השידורים רק שמחתי שהוא חזר הביתה בשלום בלי עיכובים וטרפודים מצד המתנגדים. מקווה שהוא יצליח להשתקם ולחזור לעצמו אבל נראה שסך הכל מצבו טוב יחסית לבחור שבילה 5 שנים בכלא

snoopytush

New member
מאחר שלא צפיתי כמעט בחדשות

תוכלי לספר לי מה היה כל כך מעצבן בראיון במצרים ערכו? הם שאלו שאלות חסרות טאקט או משהו?

עקבתי עד כמה שיכולתי

רוב הזמן הזה הייתי בעבודה והמחשב שאני עובדת איתו, אין בו קול וגם סרטוני הוידיאו די מקרטעים, אז רוב הזמן הסתפקתי בלקרוא את הכתבות ולראות את התמונות אבל חלק מהזמן הראו גם את הכתבות המצולמות ב-YNET בחדר אחר של העבודה שלי, ששם יש מחשב עם קול וכו' כך שראיתי את מה שהיה חשוב לי לראות, קודם לראות אותו חי ובריא, ואחר כך את כל התהליך מהרגע שהיה במצרים ועד שעלה על המסוק למצפה הילה. באמת מרגש עד שאין מילים. כל השנים האלה חשבתי עליו בהרבה הזדמנויות, חשבתי עליו גם כשבחיים שלי חוויתי קשיים ושינויים ומה זה כל הקשיים שלי לעומת לשבת בשבי ולא לראות אור יום ובעצם לא ממש לחיות? לא האמנתי שהיום הזה יגיע והנה הוא הגיע. בהחלט משמח ומרגש.

blackrobin

New member
אני חשבתי שבערך

שני שליש מהראיון (המבחיל) שעשתה איתו הטלוויזיה המצרית יכל להיות רלוונטי גם עבורי (לא יוצא מהבית, לא רואה אנשים) ו-ואללה, גם אני מתגעגע

Oyvind

New member
ששון ושמחה אבל...

הציבור שיכור וכשהוא יתעורר מהשכרון הזה זה יהיה להאנגובר שבו הוא יקלוט איזה מחיר קשה שילמנו בשביל זה ואת מידת הנזק.

Gunji

New member
ראיתי רק עכשיו

רק רציתי לומר שנורא שמחתי והתרגשתי עם חזרתו לישראל וכן גם אני לא אהבתי את הראיון עם המצרית

מרגש מאוד

בהתחלה הייתי מאוד נסערת ששמעתי איזה מחבלים משתחררים, זה כל כך עיצבן אותי שראיתי את הרוצחת ההיא ומשחררים את ההוא שעשה את הלינץ' ברמאללה אבל אחרי שראיתי אותו חוזר הבנתי שזה שווה ואין מחיר לחיי אדם והעצב התחלף בהתרגשות. מקווה מאוד שיהיה בסדר אבל כולנו צריכים להתכונן ולפקוח עיניים.

Gunji

New member
כן רק חבל ש...

שלא עשו את העיסקה הזו לפניי 5 שנים כי ת'כלס המחיר שדרשו הוא אותו מחיר(וחבל שהיה אצל הקניבלים האלה 5 שנים) אני בכלל הייתי ועדיין במידה וחלילה וחס מקרה כזה יקרה שוב לא עלינו בעד מבצע חילוץ מיד לאחר החטיפה וכן כולל הורדת שכונות עם D9 עד שיחזירו את החטופ\ה חיי או מת אבל ישלמו מחיר כבד מאוד. לפקוח עניים תמיד צריך, לדעתי ה 450 רוצחים הללו לא שינו את המאזן כלל אחריי הכול הורדנו להם בעופרת יצוקה אותה כמות של מחבלים+-

בכלל לא צריך

לדבר עם החמאס, בושה וחרפה שבכלל מדברים עם הזונות האלה. צריך להרוג אותם אחד אחד ולא להשאיר זכר מהארגון המתועב הזה. צריך להרוג להם את כל האסירים שעוד יש להם בכלא שלנו ושידעו מה היחס החדש שלנו לאסירים שלהם ושאם הם יחטפו לנו חייל זה לא משנה כי נהרוג אותם ככה או ככה

Brombit

New member
התרגשתי, עד שזה קרה, ואז נהייתי אדישה ../images/Emo115.gif

קטע שלי

מה הסיפור הגדול?

למה כל כך איכפת לכם ממנו? האם באותה מידה אתם מתרגשים מכל אדם שהבריא ממחלה? או עצובים על כל תאונת דרכים שקוראת? חזר הביתה, שיהיה לו בכיף, אותי זה לא מעסיק. שיהיה ברור שאני לא תוקף אף אחד, אני פשוט באמת באמת לא מבין.

גם אני חשבתי שזה היה קצת מוגזם

הפסטיבל שעשו סביבו, אבל עובדה שהלחץ המסיבי עבד ובסוף שחררו אותו...

דעתי הלא קשורה

1. קטע של סולידריות /ערבות הדדית /גילעד הוא הבן של כולנו - בחר את הקלישאה החביבה עלייך שפימפמו לנו כל כך הרבה זמן והפך לחלק מהחיים שלנו . אני אישית אהבתי לראות שהצבא עדיין משמש סוג של כור היתוך ובעיקר טאבו בה מדינה שלמה חושבת ומוקירה חייל אשר שמר על בטחונה . 2. סאגה שליוותה אותנו מעל 5 שנים ונגמרה בסוף הוליוודי כמו שכתוב בספר , החייל חוזר משדה הקרב ומתחבק עם הוריו - גם האנשים הציניים ביותר לא יכולים שלא להתרגש . 3 . בעולם כל כך קר ומנוכר שכולם דואגים אך ורק לעצמם היה מרגש לראות מלא אנשים שפועלים ממניעים טהורים נטו ובאים על שכרם . חוץ מזה , קשה לאמוד רגש - אי אפשר להסביר למה דבר אחד יכול לגעת בך עד פרץ דמעות אמוצינאלי והשני עובר ללא התייחסות - מעריך שככה עובד העולם ...

למעלה