גללללל

~*~gaL

New member
../images/Emo12.gif

אני מקווה שאת מדברת על הצילומים ושזה לא איזו הזמנה לאיזה משהו... צילומים - 19:30 (שאסולין תאשרררר) מימד 22:30, אולי.. זה ממש תלוי בכמה הפסקות וזה... אגב, על הכל כבר עניתי. אתם אף פעם לא מקשיבים!! תשננו את החומר כבר.

greeneye

New member
שאלה חשובה!

תעני. זה חשוב. מי זה טרומפי שהיה פה!????? <אני הולכת כ"כ להציק לך בצילומים עם זה אם את לא עונה>

~*~gaL

New member
עוד לא סיפרו לך?

עוד לא סיפרו לך שאני לא הולכת להגיד לכם? :))

greeneye

New member
רציני, גל,

למה את לא מגלה? זה חשוב לנו!!! זה מישהו מהפורום?

~*~gaL

New member
מה כ"כ חשוב?

זה מישהו ממש ממש נחמד, שאולי באיזשהו שלב יצא לכם לדבר איתו, ואני אישית דיי מתגעגעת אליו...

greeneye

New member
נו......גל.

אני מהאנשים שאם הם רואים צורה של איזה קצה של פסל כשהם נוסעים בכביש, הם לא יצליחו לישון לילות עד שהם לא יפענחו בודאות מה זה. יצא לנו לדבר איתו?? אבל אמרת שזה לא פרידמן.

greeneye

New member
גל אני רצינית.

לא עובר כמעט יום מאז........אז, שאני לא חושבת מי זה. במיוחד שאני רואה שכתוב לי ג'וזפין חזיות פוש אפ על הכתפייה של התיק... ובנות סנוביות סתומות עם מוח בוטן באופן אינטנסיבי אוהבות להפוך את הראש על הצד ולנסות לקרוא מה כתוב שם. "גוז......פין.....ח.....ז.....י......ות......פ...ו......ש.....א...פ?"

~*~gaL

New member
זו הדרך שלהן לתקשר עם הסביבה...

צפוניות זה עם מוזר...

greeneye

New member
תקשיבי לי מידדדדדד

תענייייי ליייייי נו יש לי מבחןם גדול מחר ואני לא הולכת לישון הלילה אם אני לא אדע מיזה!

Yuvalenko

New member
טוב, אני אגלה לך.. הגיע הזמן, לא?..

טרומפי הוא..... יוסף טרומפלדור! כן כן.. נכון, טרומפי זה כינוי שקשה להבין ממנו את השם האמיתי, אבל אני פענחתי אותו לבד. איך אני?

greeneye

New member
יובל.........

שקט. אני רצינית. לשם שינוי. אני יכולה לרצוח את הבנאדם הבא שאני אראה.

Yuvalenko

New member
אם לא הבנת - זאת המטרה.

אני ניסיתי לעצבן. אבל לא חשבתי שתגיעי לרצח. מצח?!?!

Testicles

New member
חחחחבחחבחרב חבר מכוכב אחר../images/Emo153.gif

זה היה חזק! פשוט
במיטבו!

~*~gaL

New member
אוקיי, תראי,

אני אחשוב אם לספר לכם, באמת. לא עבר לידי, ולקחתי לתשומת ליבי.

kfm

New member
עעחחחללה עחחחללהה..

*ע"ע אדיר מילר ביומטוב- כשקרביים נרדמים על החלון*

סולמית42

New member
גל!

דבר ראשון (וזה כולל את צוריאל): אסולין - לא בבית סיפרנו (כלומר בפורום). דבר שני, מאיפה אני יודעת מתי זה? זו את שדיברת עם בועז. הוא היה אמור להגיד לך. תשאלי אותו בשבוע הבא שוב.

למעלה