ושוב הבנת הנקרא.
דוד, 1. התעלמת מהשאלה שלי לגבי הסטגנציה, אשמח לקבל מענה. 2. האם תשובה שהיא:"תני לה לקחת אצות - Kelp - אחת ליום ואם המצב לא השתפר לאחר כשלושה ..." מקובלת עלייך? 3. הבעיה, ודנו בה וכל פעם שוב ושוב.... ההסתיגות כאן היא מאד מאד מינורית, יש כאן הרבה אנשים טובים, הרבה אנשי מקצוע מעולים שיודעים מה הם אומרים ואיתם אין לי בעיה, הם נותנים כיוון, מעלים מחשבות וזה בסדר גמור. הבעיה היא שיש צורך, לצערי יותר מידי לחזור שוב ושוב ושוב, כי אנחנו לא יכולים לתת אבחנה וירטואלית, ובשום אופן לא יכולים להמליץ על טיפול כלשהו ואפילו לא על משהו מקל. וזאת למה: - אנחנו עוברים על החוק. - אנחנו לוקחים אחריות כבדה ולא מודעים כי הצד השני יכול פשוט לפנות לבית משפט ולתבוע אותנו בתור מטפלים אם גרמנו לו נזק. - והכי הכי חשוב, אנחנו גורמים נזק למטופל ולמקצוע שלנו. שאלת אותי לפני זמן רב לגבי ARNICA, אמרתי לך שאם אתה רוצה עזרה תתקשר, זוכר... ואמרת לי מה הבעיה לתת יעוץ וירטואלי, הסברתי לך אז ואני אסביר לך עכשיו, ותקשיבו טוב. אני יכול לתת לתינוק ARNICA לאחר ברית המילה, ושבוע אח"כ אחד מההורים יפצע בתאונת דרכים. מי שמבין את האנרגיה של הרמדי יבין כי ישנו סיכוי גדול כי "התאונה נגרמה בגלל הרמדי", כאשר יצא לי לדבר עם האבא הפצוע הוא אמר לי כי הוא רק הריח כמה פעמים את הרמדי לפני שהוא נתן אותה לתינוק, מי שלא מקבל זאת זה סיפור אחר. כנ"ל לגבי כל חומר, לצמח יש אנרגיה, אתה יכול לתת אותו לבעיה מסויימת והוא יקלקל איבר אחר באורגניזם. אנחנו צריכים להיות אחראיים על מה שאנחנו עושים!!! אם אתה רוצה עוד דוגמאות אני יכול לתת לך הרבה. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית