גלי הים לוחשים

ציפור לשאלתך

בכל פעם כשאתם קוראים/חושבים רומנטיקה על מי אתם חושבים? אצלי זה מתבטא בשירים שאני אהבתי/אוהבת ובהקשר לסיטואציה /תקופה.כך שלכל תקופה יש את השיר שיזכיר אהבה מסויימת,או אהבה גדולה שלי.עוברים שנים ושיר שאני שומעת מהתקופה ההיא מיד מעלה זכרונות וממלא געגועים. כשאני רוקדת ומרחפת "ובתוך" עולמי עם המחשבות.....שירים מסויימים יגרמו לדמעות לרדת מאליהן .לאו דווקא בהקשר של אהבה אלא שמזכירים לי תקופה.

יש לי אהוב משלי שלו כותבת

משהו דמיוני שהמצאתי שהרגשתי שרוצה לכתוב על אהבה חשבתי במקום לכתוב על כמה אני מחכה לו שיצא משהו עצוב כמה חסרה לי האהבה אני אכתוב מה היה אם הוא היה לצידי ,ורוב השירים נכתבו ככה ,מעט מאד נכתבו לגברים אימיתיים אבל כל גבר שקרא אותם היה בטוח שכתבתי עליו ,טוב אהבה היא אונברסלית , שאוהבים מכל הלב אז מרגישים את הנשמה שלי , ויש לי נשמה אחת לא התחלפה בנתיים

אחכה לך בערב שבת

נרות שבת אדליק בחדר השולחן ערוך לשניים בשמלה לבנה ופשוטה אקבל את שבת המלכה שיגיע המועד המתאים הדלת תפתח לרווחה ואתה אלי תבוא לקדש את השבת את היום שהתקדש משמים שבו ננוח זה בזרועות זו גם זו תנוח בחיקו של זה שהנרות דולקים ברקע לאהבת השבת שם מיוחד עונג שבת כך הוא נקרא ואנחנו נדע להפיק עונד מהיומיים הללו ביחד

גאיה ק

New member
טומי

הראש שלך רק בים? כי הבאתי לאחרונה את הקטע המאוווד מרגש הזה.

טומי*

New member
אלף סליחות גברת גאיה ../images/Emo179.gif

כל כך ריגש אותי שחשבתי שאולי גם אתן/ם תתרגשו קצת...מה יש? לו ראיתי שזה כבר היה בטח שלא הייתי מפרסם. כן הראש שלי בים כל הזמן. שבת שלום לך גברת גאיה !

טומי הסיבה שלא ראית היא מאותה סיבה שאני לא

מצליחה לראות המון דברים חשובים כי הפורום הפך להיות כמו צ'ט עם המון המון המון מלל וקשה לראות עץ מרוב העצים ביער.

maxima

New member
טומי...מאד מרגש...זה מוכיח את האימרה

אל תסתכל בקנקן

ש ר ה לה

New member
חחח בן שבת שלום! כשראיתי שמדברים פה על מרגשים

מרגשים למיניהם, רציתי להביא את הסרטון של קוני טלבוט ה מ ק ס י מ ה ...!!!! שאותי היא הצליחה לרגש עד דמעות..., כנראה לא רק אותי
... תודה שהבאת סרטון מקסים...!!! סופ'ש נעים לכולכם...

ben 911

New member
../images/Emo45.gifבכייף, מסתבר שילדים/ות גונבים את ההצגה.

PINOKY1

New member
טומי, ראיתי והקשבתי לקטע המרגש ששלחת,

ו- וואו גרמת לי על הבוקר להזיל דימעה, הבחור שר "פיצוץ" וסוף סוף השופטים הזילו ריר חחחחח

ben 911

New member
אחלה גלים...נסיכה. ../images/Emo140.gif

אתמול לא היה לי מצב רוח לקרוא שירה...לכן לא היגבתי.
כשאמרת "להשאיר רישום שלו על גופך הסקסי" תיכף היבנתי שהשיר נכתב בהשראתי.
"לשטוף אותך לעטוף אותך ברטיבות" זה בסדר מבחינתי...אבל למה במלח?

למעלה