גלי הים לוחשים

גלי הים לוחשים

גלי הים לוחשים לנו בחשכת הליל שתינו יושבים מחובקים על חוף הים ברקע בקבוק יין ושתי כוסות זכוכית של חמוד על כתפיי שלא יהיה לי קר מקשיבים לרחש הגלים. הבאים לחוף אני מקשיבה לגלים הלבנים והקסומים מנסה להבין את "שפת הגלים" מנסה לתרגם מה הם אומרים את מה שהם למדו במשך השנים הם לוחשים לנו שהכח הוא באהבה ששנים מתחברים אז האהבה באה בגלים פעם אתה שולח גלי אהבה אל האחרים והאהבה חוזרת אליך חזרה בגדול נבלעת בגופך כאילו לא יצאה משם ממלאת אותך בחום ובאנרגיות מעצימה אותך מול כל העולם והזרימה הזו שומרת על האהבה שתהייה מרגשת וסוערת ומסעירה מקשיבים אנו לים שראה אהבות ואוהבים שחווה אותם מתאחדים בתוכו לאחד ושטף את הנוזלים שנגפו לתוכו מגופם בלי לספר לאף אחד מה התרחש שם על אהבה ואהבים שחוו בין הגלים אז אתה קבל גלי אהבה מהים הגדול שאליך שלח גל קטן לשטוף אותך לעטוף אותך ברטיבות ובמלח שלו להשאיר רישום שלו על גופך הסקסי

בחצי הלילה

בוא וקח אותי לטיול על החוף נאחז ידים זה לזו ונביט בעיניים נדע יש אהבה והיא כאן בסביבה מול כולם נתחבק בין שמים למים השמים והכוכבים מאירים מעל יהיו הפרוכת לחיבור שלנו לקידוש האהבה הרכה והאמתית שבין אשה אוהבת לאיש אוהב לרכות ולעדנה שחולקים שניים היודעים טעם האהבה של פעם זו המחברת נשמות לעדי עד אהבה שממלאת הנשמה באושר רואים אותה בעיניים ובלחיים של זוג שיודע לאהוב כמו פעם אז כן אז נתאחד לאחד מיוחד אולי דוגמה לאהבה אמתית גם לדור הצעיר שגדל סביבנו

maxima

New member
נסיכה....איזה יופי ואיזו רומנטיקה...../images/Emo140.gif

תודה מקסימה

זהההשראה של הבילוי אתמול עם חברה בחוף הים בלילה בפאב ישבנו דברנו אני רחפתי לי עם העניין , שחקתי בדמיון שלי, מה היה קורה אם האהוב הדמיוני היה בא איתי לחוף הים

נסיכה.....את כותבת

שירים יפים ומרגשים שמביעים כמיהה גדולה וטבעית לאהבה עילאית.ראשית מאחלת לך התגשמות של אהבה כזאת. הלוואי ובמציאות היו אהבות כאלה אידאליות.לא מאמינה בזה באופן אישי.

טומי*

New member
איזה יופי נסיכה ../images/Emo45.gif

הורד רק לך...על תראי אותה לאף אחת/ד !

הבטחתי לך טומי

זה נולד מהתמונה שלך ,הזוג שיושב מול השקיעה ומהישיבה שלי בטיילת אתמול בלילה והמבט על הגלים

יצאני בשעה 1130 בלילה

משהו ספונטני לחוף ראשל"צ , היה שם מלא כאילו זה צהריים וישבנו בפאב אני עם מים היא עם בירה עד 2 וחצי דברנו הקשבנו לים בקיצור היה נחמד

נסיכה רציתי להגיד לך אך כל פעם

שאני קוראת עיניי מתלחתחות . מעניין אותי לשאול את החברים/ות הפנויים פה.. בכל פעם שאתם קוראים/חושבים רומנטיקה . על מי אתם חושבים ? על האהבה הגדולה שהיתה לכם בחיים? על אהבה מסויימת בלתי ממומשת אולי? על האהבה האחרונה שהיתה לכם ? יפה לך לכתוב נסיכה אורלי

למעלה