אותנו!
ה החתולית New member 14/1/14 #27 רעיון נפלא סיורים מצולמים בסופרמרקטים בחו"ל, במיוחד במקומות אליהם לא כולנו מגיעים (כמו גיברלטר).
ה העצלנית New member 14/1/14 #18 נזכרתי בעוד משהו בתרשיחא יש פאב וותיק למדי כמון אומרים שיש שם פיצות מצוינות - מעולם לא אכלתי שם אבל אני מכירה המון אנשים שאוהבים. ליד אלומה בתרשיחא יש מכולת שיש לה מקרר בירות מגניב ביותר, חדר קירור עם המון סוגי בירה וגם סיידרים וכאלה.
נזכרתי בעוד משהו בתרשיחא יש פאב וותיק למדי כמון אומרים שיש שם פיצות מצוינות - מעולם לא אכלתי שם אבל אני מכירה המון אנשים שאוהבים. ליד אלומה בתרשיחא יש מכולת שיש לה מקרר בירות מגניב ביותר, חדר קירור עם המון סוגי בירה וגם סיידרים וכאלה.
ה החתולית New member 14/1/14 #19 כמון מקום נחמד מאד פיצות חביבות ומגוון בירות לא גדול, אבל מעניין. לא יודעת מה קורה שם בחורף, כי החלק הפנימי קטן מאד.
כמון מקום נחמד מאד פיצות חביבות ומגוון בירות לא גדול, אבל מעניין. לא יודעת מה קורה שם בחורף, כי החלק הפנימי קטן מאד.
א ארצנוהקטנטונת New member 14/1/14 #20 אכלנו את הפיצות והן אכן מצויינות אבל אבל יקרות מדי לקחת הביתה למשפחה בימים שאין כח לבשל ולכן לא הזמנו יותר מפעמיים הן עם בצק דק, מורידים חצי פיצה לפני שלוקחים עוד שאיפה....
אכלנו את הפיצות והן אכן מצויינות אבל אבל יקרות מדי לקחת הביתה למשפחה בימים שאין כח לבשל ולכן לא הזמנו יותר מפעמיים הן עם בצק דק, מורידים חצי פיצה לפני שלוקחים עוד שאיפה....
ה העצלנית New member 14/1/14 #22 כן הבנתי שבתור פיצה לקחת יוצא יקר מדי אני מודה בימים אלה אנחנו לפעמים אוכלים פיצה במרכז המזון בירכא יחסית למחיר תמורה מצוינת.
כן הבנתי שבתור פיצה לקחת יוצא יקר מדי אני מודה בימים אלה אנחנו לפעמים אוכלים פיצה במרכז המזון בירכא יחסית למחיר תמורה מצוינת.
S salo22 New member 16/1/14 #28 איך מסעדת זחלאווי בג'יש ? שווה הגעה מיוחדת או שהאופציות באיזור תרשיחא טובות לא פחות ? מקריאה באינטרנט נשמע מקום מעניין.
איך מסעדת זחלאווי בג'יש ? שווה הגעה מיוחדת או שהאופציות באיזור תרשיחא טובות לא פחות ? מקריאה באינטרנט נשמע מקום מעניין.