גלילות

InfraRed

New member
גלילות

אני עושה קורס מפענח תצ"א של חיל המודיעין (הוא כנראה יערך בגלילות) מישהו יודע משהו על הבסיס שם? איך הוא פחות או יותר? אם הוא פתוח או סגור? אוכל? הההכל בתודה מראש

moranco

New member
אז כך...

בה"ד15 גלילות, הבה"ד בו נערך הקורס שלך, הוא קטן אינטימי אך בו קורסים רבים מאוד. זאת אומרת שאם חשבת שתהי/ה שם לבד- טעות! האוכל, לפי דעת רבים הוא מן הטובים בבסיסים ובפרט מן הטובים בבסיסי קורסים. חדרי האוכל נקיים, האוכל חם (דבר שלא תמצא/י בכלל בסיס) ואנשי המטבח נחמדים מאוד תגלה/י זאת בתורניות מטבח. לגבי יציאות. הקורס הינו ממושך והינו מתנהל במסגרת סגורה. יציאה בסופ"ש עם אופציה להשארות מס´ שבתות. מה עוד? ישנם אימון גופני כל בוקר, כנהוג בבה"ד 15, בנוסף ישנם שעורי אימון גופני (ריצות, תרגילי כושר, מדדים, משחק כלשהו- אולי קרב מגה ועוד). אין זמן מיותר בקורס, כך שלא תצטרכ/י לדאוג להעסיק עצמך. הכי חשוב, שתפיק את המירב כדי להכנס תפקיד מוכן ובשל דיו. בהצלחה :)

InfraRed

New member
עוד משהו קטן...

מישהו\י יודע את המספר טלפון של הבסיס הזה או דרך כלשהי אחרת ליצור עם הבסיס בגלילות קשר? אני רוצה לברר מתי הקורס שלי מתחיל ואין לי כוח לחכות עד לסוף הטירונות :)

מ ס ט י ק

New member
אמ.....

הקורס עדיין לא התחיל.... אבל זה בקרוב.. הבה"ד נערכים לקורס החדש - במיוחד המדריכים (שדרך אגב הם אחלה!!!) בכל מקרה.. אתה מוזמן לצור קשר דרך המסרים ואני אתן לך עוד מידע.. אני גם בקורס תצ"א של מודיעין.

למעלה