גלילון

R-E-L

New member
גלילון

בשעה טובה ויובלות של המתנה קודמתי בתפקיד וקיבלתי נשק פוזה חדש. לא עוד אם 16 ארוך, אלא גלילון חדש-דנדש. יש לי מספר שאלות: - איך לעזעזל משפצרים את הכת?(הכוונה לשפצר עם חוט שפצור כך שניתן לתפוס אותו עם החגורה ושלא יחליק. אצלנו הולכים עם הכת פתוחה) - שפצור המחסנית לנשק? יש שיטה יותר טובה מאשר לתפוס אותה עם הגומי השחור העגול הזה לתפוח הדריכה? - יש לכם רעיון לשפצורי פוזה נחמדים?

Some1here

New member
ככה:

אתה משפצר שתי לולאות סביב הקת למעלה, כך שהן יהיו קצת יותר קטנות מהקצה של הקת והלולאות יוכלו להחליק לאורך כל הקת למטה עד לחיבור בין הנשק אליה (איפה שהאוזן נמצאת),כך תוכל גם לסגור את הקת במקרה הצורך. את המחסנית אתה יכול לתלות על החגורה עם תפס מחסנית או איכשהוא לשפצר לקת, אני ממליץ לשאת אותה בנפרד כי גם ככה הנשק הזה שוקל יותר מדי...

Ufin

New member
שיפצור מחסנית יפה ומבצעי

אתה יכול לשים את המחסנית ב90 מעלות לפני המדפסים ולתפוס אותה עם הגומי השחור ב2 שקל או לשפצר את זה עם גומי הפעלה למדפסים שזה נחמד וזה גם קל לתפעול

Some1here

New member
לשפצר מחסנית של גלילון

למתפסים זה לא משהו כל כך ריאלי לעשות...

R-E-L

New member
איכס!!! לא לשפצר עם הגומי הרגיל

הזה שמוכרים בריקושט ב2 שקל. זה לא מבצעי בגלל, אם במקרה תתקלו באירוע פח"ע אז ייקח לכם הרבה יורת זמן להגיב. תגידו למחבל לחכות שניה בזמן שאתם נאבקים לשחרור המחסנית. אני בעד שפצור בעזרת גומי האפלה... במקרה של אם 16 הכי טוב זה בעזרת תפס מחסנית אשר מחזיקה את המחסנית בצורת וי(כמו צולבת) ככה שבשביל להגיב רק משחררים את התפס ומייד מכניסים אותו. קלי קלות. באימון מתקדם של הכנסת מחסנית(שהיתה מוחזקת בנשק עם תפס מחסנית) דריכה וירי כדור בודד השגתי תוצאה של 1.6 שניות... לא סתם, עבדתי על זה איזה שעה לפני.

עו מר 5

New member
אבל התפס מחסנית לא מתאים

לגלילון. דבר שני יש דרך לתפוס את המסחנית עם הגומי כמו שאמרו כאן על התפוח דריכה, אתה רק צריך למשוך את המסחנית לאחור והיא כבר בהכנס. ודרך אגב, בבסיס שלי קרה מקרה עם התפס מחסנית הזה, מישהו רצה לפרוק את הנשק והוא הוציא את המחסנית אבל במקום להכניס את הפלסטיק של התפס לבית המחסנית הוא הכניס אותה שוב ובגלל שהוא פרק את הנשק מהר מאד הוא גם פלט כדור..

R-E-L

New member
../images/Emo41.gif שאלה נוספת ../images/Emo41.gif

כן, אני יודע שעברה יממה שלמה מאז ההודעה האחרונה בשרשור הזה אך יש לי שאלה חשובה אחרונה(מקווה) כמה כדורים צריכים להיות במחסנית של גלילון? 29? 30? יש לכם שיטה טובה לבדוק אם כל הכדורים נמצאים(כמו שבאם 16 לוחצים עליהם ורואים רבע כדור בחריץ וגם שהכדור נמצא בצד שמאל) תודה

Symbolic

New member
במחסנית של גלילון

יש 35 כדור, הכדור האחרון מסתיים בצד ימין. בדיקה : ללחוץ עם האצבעות את הכדורים פנימה, ואם אין מקום לעוד כדור, אז יש בפנים 35.

Some1here

New member
טעות!

כוננות מחסנית בגלילון היא 34 כדורים. הבדיקה היא אותה בדיקה כמו ב-M16 רק שהכדור התורן יופיע בצד ימין...

R-E-L

New member
וכשלוחצים חזק

אמורים להגיע למצב כזה שהמחסנית לא נלחצת יותר? כאילו ממש ממש ממש קשה ללחוץ על הכדורים? בעצם, אני יכול לפרק מחסנית שלמה, לספור 34 כדורים ולהכניס אותם וכך אני אדע בדיוק איך מחסנית אמורה להראות

yoyosan

New member
כמה דברים

גלילון כלעצמו זה נשק מכוער ושיפצרים למינהם רק יכערו אותו עוד יותר. דבר שני מישהו כאן העלה רעיון להצמיד את המחסנית למתפסים עם גומי הפעלה... רק שהוא שכח שבגלילון המתפסים לא מכסים את הקנה מלמעה וירי יכול לגרום לקריעת הגומי מחום

Ufin

New member
35 כדור בגלילון, כוננות צד ימין

ההיפך מM16, 29 כדור כוננות צד שמאל (בדיקת הרבע קליע)

Ufin

New member
זה לא יקרה

אלא אם כן תפרק הרבה מאוד מחסניות, כי זה גם לא מכסה את החורי פליטת גזים...

למעלה