גלזנטין

ionuke5

New member
גלזנטין

איפה אני מושג? ובכלל איך זה? ואם יש לכם רעיון טוב אחר איך עושים מוהיקן עומד טוב בהכי פחות עבודה (אני עצלן אבל אם לא יהיה ברירה)... השיער די מתולתל גלי וניסיתי כמה פעמים להעמיד אותו כמו שהוא עם סבון וג'ל (מעפן) וגם די התיאשתי מהר כי קיוויתי שזה יעמוד מהר.

VeganFish

New member
שיטה חכי טובה זה

שתבקש ממישהו שישטין ויקיא לך על הראש. תוך כדי יבוש תחפוף תשער לכל צורה שתרצה. תאמין לי, לפאנקיסט זקן, שכך זה הכי תרו!

skinheadil

New member
אם יש לך תלתלים

אתה לא אמור להעמיד את המוהיקאן שלך, בשום פנים ואופן.

ionuke5

New member
למה לא?

זה לא בדיוק תלתלים זה גם גלי כזה בקבוקים

ר י י ך

New member
למה כוסאמק למה זה העולם שאנחנו חיים בו

במקום להעמיד, לך לים בלילה, תשב שם קצת. ים זה משהו לעשות לבד אם אתה שואל אותי, רק אתה וכל האומות הטהורות שחיות שם מתחת למים, אנשים שהם כ"כ לא בוגדניים שאפילו אין להם אברי מין, והם כולם מוחאים לך כפיים שהגעת עד היום במצב די אחיד, שזה ראוי להערכה, עם כל התנפצות של גל לחוף. תקשיב, זה מגניב. תשמע גם את bad scene, everyone's fault, אם אתה לא מאוהב במילים של זה אתה האויב שלי פשוט, ויגיע היום שבו אני אהרוס אותך. אתה גם יכול לקנות פן.

IDNTFS

New member
תשובה לזה.

ים זה חרא. זה מגעיל כשהחול נכנס לתוך הנעליים. ואם אתה מחפש טוהר באנשים, אתה בטוח לא תלך לים, כי המראה של גושי קמטים אדומים-שרופים מהשמש בבגדי ים שאסור להם ללבוש זה בין הדברים הכי טמאים שאפשר לראות. "Bad Scene, Everyone's Fault" זה לא שיר כזה פצצה, וגם התקליט הזה לא להיט. לדעתי, אצל הלהקה הזאת התקליטים מסודרים אפילו באופן כרונולוגי מהטוב ביותר לפחות טוב - "Unfun" הכי טוב, "Dear You" הכי פחות טוב. "Unfun" נוצר על-ידי פאנק-רוקרים בשביל קהל של פאנק-רוקרים (לא לכולם, אמנם, לכאלה עם ראש פתוח במידה מסוימת), ו-"Dear You" נשמע כאילו הוא נעשה על ידי שלושה לובשי צעיפים ופדלפונים בשביל לובשי בגדי נשים אחרים. תבקש לשים את "Dear You" בתקלוט ב"ריף-ראף", תחזור לשם למחרת, זה כבר יהיה להיט. כשבלייק שווארצנקוקס התחיל לשיר בקול נקי עם המבטא ה-limey שלו, במקום הקול הצרוד המפלצתי שלו בתקליטים הקודמים, זה כבר לא היה אפל, מותח ומדהים כמו בדברים המוקדמים. בכל מקרה, עזוב את השיר הזה, יש שיר יותר טוב של "The Abused", שנקרא "Blow Your Brains Out", והוא הולך ככה: "טה-נה-נה טה-נה-נה טה-נה נה-נה-נה נה-נה-נה-נה BLOW YOUR BRAINS OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" שיר מושלם, והדבר היחיד שהייתי מוסיף שם זה "MOTHERFUCKER!!!!!!!!!!!".

ר י י ך

New member
וואלה אתה,

סוף סוף מקבלים כאן קצת תשובות. אבל אמרתי ים לבד, ובלילה. גם האימפריות של המרמיידז והבויפרנדז שלהן לא אוהבות את האנשים בים, תן לי להגיד לך. ושמה בקרקעית איפה שמתגלשים עם חתולי ים אין שום דבר בבגדי ים משונים, הכל חשוף, נפש כמו גוף. הכל בעדינות ואצילות אבל גם. אתה תמות על זה. ועל מה אתה מדבר. אין מה לעשות, dear you זה כ"כ יפה, והשיר ההוא, שהוא להיט מאוד, אם הוא לא בשבילך פשוט כמה סיפורי זמן אחרון בחיים שלך שלובים יחד, אתה משקר. אני יוצא לי לקחת חופשות של לפחות כמה חודשים בין שיוצא לי בטעות להגיע לריףראף, ככה שלחזור יום אחרי יום זה בשבילי מדע דימיוני. וכל העולם ואמא שלו כבר תקלטו שם, וגם אם תעמיס שם absentees על איזה פטיפון זה ינבט שם. ככה זה, בוהמה, נפש זה הטרף שלה. לפני כמה ימים יצא לי לקרוא שוב את המילים של הלהקה שאני הכי אוהב, agoraphobic nosebleed, ובשיר unwelcome remarks, מסופר על איזה בחור, שבגדול, don't forget to give the little slut a poliet kiss goodnight after feeding her all that shit how your the nice sensitive guy fuck you i would rather piss on my own hand than to shake yours וזה הכל.

IDNTFS

New member
די.

אבל אל תשכח שזה אני ולא מישהו שפותח ונועל את ה"פאטיפון", ואם אני זוכר נכון, אנחנו מכירים לא מאתמול ואפילו לא מלפני שנה, אז אתה יכול לזרוק לפח את ציורי הלשון המוגזמים והסיפורים על בתולות הים (למרות שזה חמוד שמישהו הזכיר חתולי ים בפורום הזה, במקום גלזנטין). תמיד שנאתי מצבים שבהם אנשים שאני מכיר והיחס שלי אליהם הוא חיובי, במקום לדבר איתי כרגיל, מנסים עליי את התדמית החדשה שלהם, לראות אם היא עובדת, בין אם זה מישהו שהפך בן לילה ל"אני סטלןןןןן מת, אחייייי (כאן נכנס התקף שיעול ארוך וחנוני אחרי שאכטה אחת בקושי)", מישהו שנהיה רגשן גאה ששולף סיפורים אישיים על החיים מהכובע בקלות של קוסם, אחד סתם התקדם בסולם החברתי ושם עליי זין, או לא יודע מה - זה לא משנה, התחפושות האלה מטומטמות ובעיניי המלך עדיין ערום. "אין מה לעשות, dear you זה כ"כ יפה, והשיר ההוא, שהוא להיט מאוד, אם הוא לא בשבילך פשוט כמה סיפורי זמן אחרון בחיים שלך שלובים יחד, אתה משקר." אני משקר? מהההה( בקול של ב. מאירי)???? זכור לי ויכוח בינינו מלפני שנתיים-שלוש, שבו אני אמרתי ש"תאמין לי, חביבי, להקות שכותבות על בנות, תסכולים ואהבה וכל החרא הזה זה בנזונה, ובנוסף גם פאנק-רוק אחושרמוטה. קח כדוגמא את Screeching Weasel", והתשובה שלך הייתה משהו בסגנון של "לא. המוזיקה חייבת להיות מושמדת. Anal Cunt ו-Siege לשלטון". אני משקר? צריך חוצפה של בן זונה אחושרמוטה בשביל להאשים אותי בדבר כזה. כנות זה חשוב מאוד, וכאשר אנשים משתנים לשלל הצדדים ומזהים את עצמם עם דברים מוזרים ולא נחוצים במאמץ נואש לבלוט מתוך ההמון, האחוז הקטן של הכנות שניתן לסחוט פה ושם מחזק את תפיסת המציאות שלי. כשהייתי יותר קטן, לפני שהייתי מוכן להודות שגם Lagwagon להקה טובה שיכולה לרגש, שירים כמו "No Reason" של Minor Threat עוררו אצלי הזדהות לאלף דברים. עדיין מעוררים. מצאתי בדברים כאלה כנות, ואני מחפש כנות גם היום. ואם לדבר בכנות, אז בלי להעליב, אני חושב שלהיות "הרומנטיקן המתוסכל, האימפרסיוניסט הספרותי החובב ששופך את סיפורי חייו על עמודי הפורום והעובדה שאף אחד לא קורא את זה רק מזינה את כל העניין במין סוג של מחזור" זה "הקטע המיוחד" שלך, שיש לו אולי יתרונות ונקודות קרדיט אצל כל מיני אנשים, ולכן אתה לא רוצה לוותר עליו. אף פעם לא אהבתי אנשים עם "קטע", ואת כל אלה שמנסים לעשות רושם של "מוזרים" בכח. רק לשני אנשים אני קצת מאמין שהם באמת דפוקים בשכל, ושניהם מתופפים. המילים של השיר שציטטת ממנו הן נכונות מאוד, אבל האם אתה מבין למה הן רומזות? כמו שא. לסמן היה אומר - "סמיילי להקלת המסר - ;)".

ר י י ך

New member
אני רב איתך בפורום פאנק. אני לא מאמין.

למה לא בעצם. אתה פשוט כועס שכתבתי ים בלילה ואתה ענית על הצהריים. כי זה חושף אותך כאן מתנדנד בחוסר תשומת לב. את התיוקים והזכרונות שאתה שולף מתוך הכובע, הביוגרף הנחבא של הארועים מאחורי הפאנק רוק של המחוז, אני תמיד אוהב, בכנות! כי זה חשוב. גם הכנות, וגם הרישומים האלה, שמבחנתי הם העניין הרציני פה. אבל אתה הרי יודע את זה. הדיבור שלך על "לראות את הלהקות", אלוהים, תעלול הסתרה ופעלול אחיזת עיניים יפהפה. הלוואי שיכלתי לחשוב על זה בעצמי. אויב הרכילות ביום, תייק הלחשושים בלילה, זאת חזות שבשבילי מעמידה אותך באיזה סטטוס של סופר גיבור כמעט, והסוד שלך הולך למות איתי, אל תדאג. למרות הפרופיל הכמעט מושלם שאנסת עליי כאן, אני עוד כתבתי על בנות, ובכיתי בגלל בנות, אבל גם בכיתי בגלל ההתדרדרות של אחוז הטרו במטאל וההשלכות שלה, מטאל שחשבתי שראוי שיאגף את האנושות ברגעיה האחרונים, עוד מהימים שאתה החלטת לעמוד כסלע איתן בשעקרורית שהרגשת שחסרה כאן באזור, הפאנק רוקר הנאמן והטחוב (שים לב, עד עכשיו יש לנו סלע ושעקרורית בתור אתה וסצנת הפאנק, ואם אתה רוצה אני זורק פנימה גם את הקטע של הסופר גיבור, למרות שזה יותר דימוי ממטאפורה). את השיחה הזאת שציינת, אני לא זוכר. אבל היא נשמעת לי הגיונית. בטח הייתי אומר אותו דבר היום, אם מישהו היה אומר לי "חביבי, להקות שכותבות על בנות, תסכולים ואהבה וכל החרא הזה זה בנזונה, ובנוסף גם פאנק-רוק אחושרמוטה.", בערך כמו שאם מישהו היה בא אליי ואומר לי "גזולטין אחי, ובוטס. פאנק?", הייתי אומר לו "סנדלים גבר, והייניקן. משינה?",כי בשבילי זה אותו דבר, דיבור כזה, וכי יש גבול, ואתה חביבי, פשוט חושף את הקסם בקלות רבה מדי. אני באופן אישי לא חולה על הקטע הזה של "הפאנק רוקר העקשן שלא מתכופף משום דבר ושומר לעצמו את של עצמו, כדרכו של בחור אמיתי", כי אני פשוט לא קונה את זה. לא את זה, לא את הדיבורים על "כנות", על להיות "אמיתי", ובכלל, יאללה יאללה. אפילו אם זה האופי האמיתי שלך, וזה כנראה כן. בדיוק כמו ששלי זה לכתוב המון וממש לקחת ללב. אתה מוזמן לברר עליי אחורה עם ארז לסמן, או לחפור אחורה בפורומים של מטאל באינטרנט, אני אפילו אתן לך כתובות, אם צריך. את השיחה שאתה מדבר עליה אני לא זוכר, אבל אני כן זוכר שאתה (מחוץ להופעות מטאל של תומר מויסרה טרייל שסגרו באמצע, נראה לי) ועוד מישהו (אני זוכר מי זה היה, גם אתה, אני בטוח), צחקתם עליי על משהו. זוכר? ועמדתי שם, עדיין ממש מטאליסט, עוד לא עברתי שום הטבלה לפאנק, ביום הזה יאיר חילו עשה לי תספורת ממש מטומטמת, וברק מאירי שאל אם הצטרפתי למרינס. בשלב הזה הצמיחה המטאורית שלי במעגל החברתי עוד לא התרחשה, ולכן עדיין לא יכלתי להשתין עלייך ממרחק בטוח, אתה יודע, ארבתי עדיין. אז רק עמדתי שם עם חולצה של קרקס מול אנשים שאני לא מכיר כמעט, (ההופעה שלכם היתה ממש מגניבה באותו מקום כמה זמן אחרי זה, או לפני זה, שצעקת "מי כאן אוהב את הרמונז? וככמה ענו בהתלהבות אמרת: "אז שילך להזדיין!". זה היה ממש מצחיק וגדול.), שעומדים וצוחקים על החיים שלי, ואמרתי שאני לא מתבייש או מצטער על אף אחת שהייתי איתה, ועל שום דבר שעשיתי בענינים האלה, של אהבה. אני עדיין לא. גם קבענו ללכת לשבת אפשהו בהופעות האלה, ולפני שהלכנו אמרנו כמה אנחנו רוצים חברות. אתה הסתדרת מאז, אני לא. (כאן המסר הוא שגם לי יש זיכרון פנומנאלי לענינים שלא מענינים איש. הייתי נותן לך להבין בעצמך, אבל אתה מתעב כל משהו שלא אומרים בגלוי, או שלפעמים אתה לא מבין ובגלל זה אתה..? לא יודע. בכל מקרה, זה הקטע. טוב נו, יש גם מסר יותר נסתר וחשוב. את זה לא התכוונתי לכתוב אבל פחדתי שתכעס.) עדיין הייתי רוצה ללכת "לשבת איתך אפשהו", למרות שאיתך זה בעיה, אי אפשר פרילנד, או אי אפשר בכלל פאבים, ולשבת בחוץ על ספסל עם בירה זה רק אם אני מחיפה. האמת שנולדתי בחיפה, גדלתי שם עד כיתה ד'. נחשב? (אתה רושם כמה סיפורים אישיים עד לנקודה זאת, אני מקווה.) לא כי אני מנסה לפייס אותך כאן בפורום, הבנאדם האחרון שכתב לי באינטרנט על כמה שאני ילד מעפן היה נועם ממאנקי, טרוי מקלור, סליחה, שאיתו כנראה לא הולכת לצמוח חברות יפהפיה, ולא טרחתי לדבר יפה, לא באינטרנט וגם במציאות, אני לא מחייך, ופעם אחת אני ופלג צעקנו לו דברים מרחוק. לצאת גבר זה לא כ"כ אני, אין מה לעשות. אז לא בגלל זה, אלא בגלל שזה בטח גלוי לכל מתבונן כמה אני מוצץ לך בגלוי פה בכל הזדמנות ראויה, וטס להוריד את כל ההמלצות שלך, באינטרנט כמו במציאות. (הורדתי אתמול the used), וכי "ג'י ג'י אלין ולא תלמה ילין" זה עדיין הדבר הכי מצחיק שלכל החוויה העגומה שלי כאן בפאנק-רוק שלך. אני עדיין מצפה לדיסק שבקשתי שתכין לי. האם אתה רואה כאן את כל החוטים נשלבים יחד? שמתי את השיר הזה בגללך יא טמבל, ובגלל שזה אני שמדבר איתך. האם אתה מבין שלפעמים גם אתה יוצא קצת, איטי? ונסה לא לזיין על המוח על עליה במעגל החברתי או מני זוועות אחרות שחולפות לך בראש. כל מה שאני רואה מסביבי זה מיטה ריקה, ערבים שקטים, מעט ממש חברים שאני אוהב כמו המוות שאני צריך להתחנן שיבואו לראות אותי, וילדים שסוגרים ופותחים את הפטיפון, שתאמין לי, אני לא מאחל לך את הצרות שהיו לי איתם. אני הולך להמשיך לכתוב כאן, ולהמשיך להיות מי שאני. "הקטע שלי" זה עוד הרבה דברים ממש מדהימים, אני ממליץ בחום לקורא היקר לברר עוד ולהתקרב אליי בכל הזדמנות שתהיה לו! אני כ"כ בודד, פשוט. ; ( יאללה כוסאמא שלך תתקשר אליי ונשב. אני אשתה הייניקן.

xthe punisherx

New member
טוב, תשמע...

אני לא רציתי לריב איתך בפורום פאנק, אלא להעביר ביקורת ומקסימום לשמוע איזה "לך להזדיין, ואל תדבר איתי יותר בחיים, הלהקות שלנו לא יופיעו יותר ביחד בחיים, במקרה הכי גרוע. אני אענה לך על הדברים שהכי תפסו לי את העין: 1. בהופעה של Viscera Trail מאחורי ה"פאטיפון" לא זכור לי שהסתלבטתי עליך עם מישהו, וזה גם לא נראה לי סביר. חשבתי שאתה ממש אחלה גבר, באותו זמן - הנה, סוף סוף מישהו שלא נדבק עדיין בכינים של המעגל החברתי המזדיין הזה, כמו שאתה בעצמך אמרת. אולי הסתכלתי לכיוון שלך בזמן שדיברתי עם מישהו אחר, ואם זרקתי הערה, אז 100% שזה היה בידידות. גם אני הייתי כמו אנשים אחרים שחשבתי שהם ממש בסדר, גם עליך לא דיברתי חרא, ובסוף קיבלתי את חרא לתוך הפנים שלי. דרך אגב, אם כבר מדברים פה על דברים של "מאחורי הקלעים", אז היחס שלי השתנה קצת (שים לב לסגירת מעגל מפתיעה) כשחלק מאותם "חברים אהובים עד מוות" שאתה מדבר איתם חרא על העולם ביום-יום, דיווחו לי על חלק מהחרא הזה שהיה מכוון אליי, ועבר מאחורי הגב שלי. טריקים רכלניים וקוסינליים כאלה אני עדיין לא סובל, ועדיין חושב שמגיע לכל רכלן אולר לעין, וגליוטינה לאוזניים, שיסיימו להם את הקריירה המודיעינית. יש הבדל בין סיפור מצחיק שמספרים על מישהו אחר, כדוגמת "בכיתה ד' הביאו לנו בבית הספר מורה מחליף לספורט. יום אחד, השותף שלי לדירה יאשה, שלמד שכבה מתחתיי, עצבן אותו, אז המורה בעט בו כדור כדורסל וקילל אותו ברוסית" (אני צוחק מהסיפור בקול רם ברגע זה אפילו), לבין משהו קטנוני, קוקסינלי ולא פייר כמו "הוא עשה ככה וככה לא בסדר, והוא אפס". 2. אתה בודד וגלמוד? אתה היחיד שיש לו בעיות? יש לך מונופול על המילים "רע לי"? 3. להופעות אני באמת הולך כדי לראות את הלהקות. גם כדי לקנות דיסקים שלהן ולשמוע אותם בבית. רוב האנשים שפוגשים בהופעות הם בני זונות רקובים, ואמרתי את זה כבר אלף פעם, ואני עדיין לא רוצה קשר עם אחוז גדול מאוד מאותם אנשים, בעקבות נסיון אישי שהסתיים בזה שהצד המכוער של אותם בני זונות יצא החוצה. נ.ב.: עדיין מחכה שתחזור אליי.

ר י י ך

New member
אוקיי,

אם תענה לטלפון אז אני אוכל לחזור אליך. ומה קרה לך למה שתקבל ממני "לך תזדיין" עם קללות, מי נראה לך שאני. אני כולי חיוכים ואהבה. אלוהים פעם הבאה פשוט תבוא ותצעק עליי שאני ילד אפס, למה לקלל אותי בפורום פאנק אלוהים ישמור, אנשים רואים את זה. ולא אני לא היחיד שרע לא נו זה לא הקטע פה בחיי נו אפילו לא רע לי כ"כ בוא ניקח דברים בפרופורציות

boshetrecs

New member
לחבר שלי בכל מקרה

יש שיער אפילו קצת יותר מתולתל משלי והוא הצליח להעמיד אחד בזמנו אבל לא גדול מדי, יש לאחותי גם מכונה של פן אז זה לא בעיה. אבל אתה צריך לפחות שני אנשים שיעזרו לך.

Authorities

New member
לחבר שלי בכל מקרה

יש שיער אפילו קצת יותר מתולתל משלי והוא הצליח להעמיד אחד בזמנו אבל לא גדול מדי, יש לאחותי גם מכונה של פן אז זה לא בעיה. אבל אתה צריך לפחות שני אנשים שיעזרו לך. וגם מלגזה.

ionuke5

New member
לחבר שלי בכל מקרה

יש שיער אפילו קצת יותר מתולתל משלי והוא הצליח להעמיד אחד בזמנו אבל לא גדול מדי, יש לאחותי גם מכונה של פן אז זה לא בעיה.

Xcore

New member
גליזנטין זה אחלה ספריי

אפשר בשניה להעמיד איתו את השערות אבל אתה צריך לפחות שני אנשים שיעזרו לך קיצור אתה יכול להשיג אותו באיזו חנות של כל מיני שטויות לשיער בסנטר בתל אביב, לך מהכניסה האחורית אבל וזה אחת החנויות מצד ימין.

איך קוראים לה?

בבקשה תשלח לי את שם החנות במסר,מחר אני נוסע לשם. ואיך Mega hold hairspray של סבסטיאן? יותר טוב מגליזנטין? וכמה עולה הגליזנטין'?

Xcore

New member
לא זוכר את השם של החנות

וגליזנטין עולה 25 ולא מכיר שום ספריי אחר

למעלה