גלו את הרוצח 3

hitchhiker218

New member
תגיד לו שגם אני...

ושהוא נעלם בלי לומר מילה בעודי מחכה לו בזירה!!! הוא מתכוון להגיע בסוף?

4hilla4

New member
משוריים נולדים....

יפה.... גם השיר עצמו הוא יפהה... יום יבוא, יום יבוא, יום יבואאאאא!!!

4hilla4

New member
גיליתי!!! ../images/Emo3.gif

הרוצח הוא אייל!!! הנה למה! ירדן היא בת 13 פחות מ-15 הדס- לפי מה שהיה כתוב היא בת 26- יותר - 21 יעל כתוב לה בעולם שלה שהיא אוהבת ספורט- אז זה הגיוני שהיא תהיה במחלקת ספורט. ודניאל כתב שהוא אוהב לדבר בטלפון אז הוא זה שדיבר בטלפון בזמן הניסיון לרצח. ואייל... אייל הוא הרוצח!

4hilla4

New member
על מה חלמת? על התשובה???

hitchhiker218

New member
לא... I wish.....

חלמתי שאני בוהה בחידה ומנסה לפתור את זה! ואז בבוקר נזכרתי שאת מצאת שזה איל אז התחלתי להעלות את הסיבות מדוע זה הוא! אני כזה מפגרת.... חחחחח

4hilla4

New member
לא את לא.....

את חכמה מאוד!! [ קצת משוגעת ].. אבל עדיין!!! פעם ראשונה שפתרתי חידה ועוד לא אמרו לי אם זה נכון

hitchhiker218

New member
חחח אני לא חכמה וגם לא משוגעת../images/Emo3.gif

פשוט קצת לא מחוברת לקרקע... והדס דתיה אז אני מאמינה שכשתצא השבת היא תבדוק אם צדקת=] מה שניראה לי שכן...

4hilla4

New member
אהה.. אוקעע.. את יודעת....

הצטרפתי לפורום סקרים ושאלונים ולפורום סקראבס.... פורום שאלונים וסקרים באמת מפיג את השיעמוםםם!!!

hitchhiker218

New member
נכון?!?!? אני לא שם

אבל אני תמיד שודדת להם שאלונים ושמה פה ואז רק אנשים טובי לב עונים:) אנשים לא טובי לב נותנים לזה לרדת למטה למטה עד שזה עובר דף ושוכחים מהמחווה הנהדרת שלי!! גרר איך פעם אחת בא לי לעשות דווקא ולשים שאלון עם איזה 500 שאלות... גרררררר ולעצבן אנשים כמו שאני יודעת:) יודעת מה עוד מפיג שעמום, מצחיק וגובל בטימטום חוץ מסקרים ושאלונים? הריבים עם איל! זה למשל משעשע.... אבל לאחרונה הוא לא מתאמץ מספיק כדי לעצבן אותי

4hilla4

New member
אוי גוד אני מרחמת עלייך....

יאללה בואי תשימי שאלון עם 500 שאלות.. אני מבטיחה לגרור את כולם לפהה.... אני לא מכירה כל כך טוב [ או בכלל ] את אייל חוץ מזה שאני יודעת שהוא המנהל שמדבר על עצמו בגוף שלישי.... הלוואי שתהיה לי הזדמנת לריב עם שניכםם... על מה נריב?- אההה... על השרשור שקראתי ששאלתם מה יותר עדיף.. מיץ תפוזים או שוקו
היו איזה 100 הודעות בשרשור הזה
תעשי לי טובה.. תקראי לי שיהיה ריב

hitchhiker218

New member
חחחחח אני אשתדל....

ועדיין, יותר טעים שוקו! חחח והאמת, בדרך כלל הוא לא מדבר על עצמו בגוף שלישי! נכנס בו שד או משהו.. אבל יעבור:) בעצם, לטובתך, אל תריבי עם שנינו.... כי לפעמים אני כ"כ עצבנית שאני.... שאני.......
צריך הרבה כוחות נפשיים כדי לריב איתי כי אני לא עוצרת

4hilla4

New member
חחחחח.... אוקי, התחרטתי..

את יודעת יש לנו ילדה בכיתה שכולם שונאים אותה ואז באיזה יומהולדת של ילד מהכיתה שלי- שהוא היה חבר שלי פעם בטעות ישבתי לה בכיסא והיא התחילה להרביץ לי! אבל חזקקק והיא שרטה אותי וכולם הפרידו אותנו אבל היא ממש הגיעה אליי.....!! קיצר ירד לי דם במשך כל היומהולדת... ואבא של הילד הזה סילק אותה מהבית שלו... אז קיבלתי את הנקמה שלי... אעע...ופעם אחת אז אחת החברות שלי הוציאה מהלוקר והיא עמדה לה באמצע היא פשוט נשכה אותהה.... כלבה!!!!! יום טוב

hitchhiker218

New member
אמא..... אמא אמא אמא!

מה היא לעזאזל? גבר בתחפושת???????? ושלא תביני לא נכון... ניסיתי גם אני ללכת מכות פעם(עם החברה הכי טובה שלי לאותה תקופה, בכיתה ד') היא זרקה עלי כיסא... חטפתי חבורה בחזה משהו כחול כזה גדול ונחמד... ואז השלמנו ורציתי שהיא תרגיש רע עם עצמה אז הראתי לה את זה
(כמו שהבנתם זה היה במקום שאפשר היה להראותת....) בקיצור כאב אש... פעם גם הרבצתי לאיזה ילד מהכיתה כי הוא כל הזמן גנב לי את המחק... ילד הומו!!!!! נעלם לי המחק כל יום מחדש(מחק מלונדון לא משהו שאפשר להשיג בארץ..) אז בקשתי ממנו מחק והאהבל היה נותן לי את המחק שלי!!!! הייתי בהלם.. קרעתי אותו... בקיצור, היום אף אחד לא מרביץ לי ואני באמת לא מאיימת! בסך הכל אני חלשלושה...
חפרתי:)

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif סיפור חיים של אביהה...

חוצפנית! לקח לך 19 דקות לענות לי
!!! ילד הומו... נתן לך את המחק שלך??.... חחח.. גדוללל... אח שלי בן 6 חושב שהוא יותר טוב ממני באנגלית..- אמא שלי מורה לאנגלית אז אפשר לומר שזה המקצוע האהוב עליי והשפה האהובה עליי [ גם עברית כמובן! ] אז הוא מתחיל להמציא לי מילים באנגליתת.... חשב שהוא יכול עליי?-- דרך אגב.. גם לי קרה מקרה כזה פעם.... רק שלי לקחו את העיפרון... בישו ממני עיפרון אז כמובן שנתתי והילד הזה בחיים לא יחזיר לך.. כלום! אז כעבור כמה ימים שכחתי את הקלמר בבית וביקשתי ממנו עיפרון ובסוף השיעור הוא כזה.... הילה... אפשר את עיפרון שלי בחזרה? ואני התחלתי לצרוח עליוו.... גם פעם אחת לא בטעות נתתי לילד אחד מהכיתה שלי מכה שם למטה... עכשיו יש לנו מורה כזאתרסיה והיא מורחת אודם שחור ואז אדום ואז ורוד.. קיצר- שונאים אותה.. היא באה אליי- את יודעת שפגעת בו במקום שמיצרים ילדים... ואני כזה
?!- כן, המממ.. אני לא בת 3!!!!!!!

למעלה