גלו את הרוצח 3

הדמר

New member
גלו את הרוצח 3

לפני שאני אשים אני אתן הסבר לגבי החידה זו כי היא קצת שונה מהשתיים הקודמות. בחידה זו יש 5 חשודים שהתמונות שלהם נמצאות בקובץ שיצורף בהודעה הבאה, עליכם לנסות לגלות של מי התמונות (מי שהתמונות שלו מוזמן לעזור) וע"פ העולם של 5 החשודים הנ"ל וע"פ הרמזים הכתובים בכתב חידה לגלות מי הרוצח/ת, כולם כמובן מהרשימה הקבועה שלי (עד שאיל יעשה רשימה חדשה
)בתוספת חדשים/ישנים ואולי זה אפילו כפול של כאלו שרצו שאצרף אותם לרשימה. וכן אני מודה שהמטרה היתה היכרות עם העולמות של חברי הפורום, והיןו כאלו שרציתי לשים אותם אבל לא היתה להם תמונה בעולם שלהם. חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמנם הכל כתוב בלשון זכר בכתב חידה אך זה יכול להיות הן בן והן בת באותו מידה(לא רק לגבי הרוצח/ת אלא לגבי כל אחד מהחשודים ). דבר אחרון: 4 החשודים האחרים שיצאו זכאים הפעם יקבלו עוד"הזדמנות" להיות הרוצחים.

הדמר

New member
החידה

ושכחתי להוסיף כמובן שהחשודים מהרשימה הישנה הם מי שכתב 13 הודעות ומעלה.

הדמר

New member
דבר נוסף

החלטתי להתחיל לאפיין את הבלשים שלי, אני עדיין לא יודעת בדיוק מה כל אחד אבל דבר אחד בטוח, ששון יגיד טוב בכל משפט לפחות פעם אחת.... ועכשיו ברצינות אני אשמח לעזרה באפיון הבלשים אז למי שיש רעיון מה מי מו שישלח לי בבקשה במסר אני לא רוצה בהודעה הזו כדי שזה ישאר (פרט להודעה זו) שרשור של פתרון החידה. תודה מראש הדס

Marg H

New member
או.קי ../images/Emo3.gif

אז אפילו לא התחלתי לחשוב על החידה, אני מנסה לחשוב מי החשודים! הצלחתי לגלות 4 מתוך 5: לא יודעת מי זה מספר אחד. מספר 2- CapitanSparrow [ירדן] מספר 3- trigotrigo [איל] מספר4- Arkis [דניאל] מספר 5- האחת והיחידה הדמר [הלא היא הדס] אני מקווה לעזרה למי התמונה הראשונה שייכת, ו... עכשיו אני אנסה לפתור! ד"א: הדס, כל הכבוד על הכוח!

ShadowDweller

New member
אוקיי אני נראה לי יודעת!!../images/Emo54.gif

Arkis [דניאל] כי בפרופיל שלו הוא בן 16 [זה בין 15-21] וגם כתוב שהוא אוהבת לדבר בטלפון.. ובחידה כתוב שהוא דיבר בטלפון בזמן הניסיון לרצח.. צדקתי?!

4hilla4

New member
גם אני בהתחלה חשבתי...

דיבר וטלפון וגם ניסה לרצוח מישהו? רוצח מיומן בהחלט!!!!

hitchhiker218

New member
אני איתך...

גם כתוב שם שהוא לא הרבה זמן בפורום ודניאל כתב בשאלון שעשיתי שהוא פה מלפני חודשיים... כל השאר או שהגיל לא מסתדר או שהם ממש וותיקים.... והם לא אוהבים לדבר בטלפון!! חחח

4hilla4

New member
כן... זה הולך ככה...

בטלפון... אמא- אני מקווה שהכנת לי את כדורי הבשר!! כן- יופיי!!! הממ... מה אני עושה עכשיו? - תביא לי כבר את המשקפי שמש או שאני אהרוג אותך!- סתםם.. אמא... אני משחק משחק קטן.... - נו, יא קרצייה רוצה למות??? - לא.. אני משחק בסוני פליסטיישןןן!!! **** משטרההה!! וויאווו ווויייאווו ****** = אמא אולי כדאי שתכניסי אותם למקרר בינתים.... כי אני חייב ל... רוץץץץ!!!! =

Arkis

New member
כדורי בשר../images/Emo46.gif

למה אני כבר פעמיים חשוד ברצח? [ועוד בתור אחד שמנסה לדכא אלימות- חוץ כמובן ממשחקים
]

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif כעעע... מסכן.. אבל תתעודד... הוכחתי את

חפותך!!!! הוכחתי שאייל הוא הרוצח האמיתי!

Marg H

New member
זה צריך להיות מישהו שאוהב את מיאמי.. ../images/Emo3.gif

מי אוהב את מיאמי?!? o_O

hitchhiker218

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סידרה פיחס../images/Emo3.gif

למעלה