גלולה קטנה ומשוננת

Rוית

New member
פרפקט, יקיר ליבי!

אז אתה תנצח את האהבתי=אז תזכה בליבי! כלומר אם תהייה מושלם וחסר פגמים רק אז אוהב אותך.. קיבלת את ההתקבלות=You've got to measure up הכוונה זה שעליך לעמוד בסטנדרטים שלנו.. You'll make up for what I blew זה לא "מה הבעיה" זה "אתה תפצה על כל מה שאנחנו פישלנו".. שוב, כל הקטע של לחיות דרך הילד שלך... אחחחח שיר מ-ד-ה-י-ם!! (גרמת לי לרצות לשמוע, תודות!
)

gggrrr

New member
מצוין

רק חשבתי שזה "האם היא תרד לך בתאטרון/קולנוע " יותר מאשר זירה

זה יותר נכון

"האם היא תרד לך בתאטרון..." אבל חשבתי שהיו אי הבנות רציניות אם זה מה שהייתי רושם אז רשמתי פחות או יותר את הדבר שהיא התכוונה עליו

Rוית

New member
למה "אי הבנות"?

ולדעתי היא התכוונה באמת לתיאטרון או קולנוע.. לדעתי כדי להראות מעשה נועז, ואפילו יש מצב שזה מה שאלאניס עשתה לאותו בחור.. והיא שואלת אותו אם אותה אחת החדשה שלו, תעשה לו כזה דבר במקום כזה ציבורי....

Rוית

New member
מממממממ

דברים ששמתי לב אליהם:
האם היא תרד לך בזירה=האם היא תרד לך בתיאטרון..
וכל פעם שאתה אומר את שמה היא יודעת איך קראת והחזקת אותי עד שמתת= וכל פעם שאתה אומר את שמה היא יודעת איך אמרת לי שתחזיק אותי עד שתמות(!)
אתה נראה לא מאיים = אתה נראה טוב מאוד. לדעתי זה התירגום כי לפי המשך השיר ("דברים נראים שלווים") אני חושבת שזה מראה על זה שהחיים שלו ממשיכים בסדר גמור אפילו מה שהוא עשה לה ואצלה לעומת זאת, זה לא ככה (אים נוט קוויט אס וול="אני לא ממש בסדר..)
"וכל פעם שאני קובעת התחייבויות מישהו אחר חוזר"
אמיל?! הכל בסדר?! זו השורה הכי חזקה בשיר ותירגמת אותה בצורה הכי מוזרה שראיתי אי פעם!
And everytime I scratch my nails down someone else's back I hope you "וכל פעם שאשרוט בציפורני את גבו של אחר אני מקווה שתרגיש את זה" שורה חזקה כ"כ
איך הגעת לתירגום שאתה הגעת אליו?!? אני מקווה שאתה לא כועס שתיקנתי דברים

nails down זה ביטוי...

שכחתי איפה קראתי שזה הביטוי... אבל nails down זה לסכם... ותתתתתתתתתווודה שפתחת לי ת'עיניים וגרמת לי לקלוט שזה "איך שאמרת שתחזיק אותי עד שתמות..." הגיוני וחזק יותר

Not The Doctor

New member
אתה חייב לדעת*

זו הייתה סטירה בפרצוף, המהירות שבה הוחלפתי* והאם אתה חושב עליי כשאתה מזיין אותה?* פלוס כל מה שרוית אמרה.. זה סתם תיקונים קטנים שבד"כ אחרי שאני מתקנת אנשים ככה בא להם לבעוט בי.. אתה מוזמן לבעוט בי, זה מגיע לי כנראה...
xox NTD.

למעלה