הממ..(פליסיטי חוזרת מחופש..)../images/Emo68.gif
ראשית,נכון שנראה כאילו הארגונים החברתיים בכלל ,והאנטי גלובליזציוניים בפרט נוטים לאלימות,מתוך יאוש. העובדה היא שהארגון(כביכול) הזה מכיל קבוצות רבות,וחלקן אלימות לשם אלימות. אבל עזוב את זה(אני מקווה שאני לא סתם כותבת ואתה באמת קורא את זה),מה שחשוב הוא מה אתה ואני חושבים ומרגישים. אני מודה שהדרך האלימה נראית כאחת שמניבה תוצאות מיידיות. השאלה היא האם תוצאות כאיילה אני רוצה,לרוב לא! שלטים הרוסים,חנויות מנופצות ובלאגן ברחובות אמנם נותן לי להרגיש כאילו יש עוד כמה אנשים שלא רואים את עתידם וחייהם ברביצה מול מקלט הטלוויזיה,אלא באקטיביזם. אבל מכאן ועד לחשוב שככה משו ישתנה,זו תמימות ילדותית,שגם אצלי מבצבצת ואני תמיד מכניסה אותה בחזרה למימדים של שערה מאחורי הגב.. לגבי המבורגרים ממשו שהוא לא חיה,אני לא אומרת מילה כי אני מחובבי ההמבורגר,ולאו דפקא מטופו. אבל כאן נכנס העניין שעליו אנו שוקדים כאן. המטרה היא להרים מעל פני הגלובליזציה את המסכה של חדשנות,שינוי,עזרה לחלש ודמוקרטיה לכל, ולהראות שכל אחד עושה כסף על גבם של איילה שאין,על גבם של התמימים שמאמינים למה שמספרים,על גבי ועל גבך. כך שאם מקדונלדס מוכרת לילדים המבורגר דרך אמצעים מדהימים ומשכנעים(בובות,גלידה בחינם וחוברות להפעלה בזמן שאתה מעמיס לבטן שלך עוד ועוד שומן מזעזע שבעיקר משמח את הרופא שיניים שלך ואת מנתח כלי הדם שלך בעתיד)אני כאן בשביל להתריע,להרתיע ובמיוחד להגיד ולהצביע על העניין. שלא תגיד שלא ידעת,לא אמרו לך,אכלת את זה שארוחת מזון מהיר היא "בריאה","מזינה" "ומספקת לילדך את הויטמינים החיוניים לו ליום שלם". כי כשמכניסים לצ´יפס(ובאמת שאני לא מביאה סיסמאות ריקות מתוכן אלא פרי של מחקרים בארה"ב שלא נעשו ע"י רשת המבורגרים..)חומר שממכר וגורם לך לרצות לאכול עוד(ואני לא מתכוונת לחומר שחלק מכנים אותו בשם טעם),אותו חומר שמוכנס למשקה הקוקהקולה,או הסיגריות,מישי צכה להגיד את זה,ואם יש צורך-שזאת תיהיה אני. ואל תגיד לי "קחו מה מה שהם כן טובים בו ונטרלו את הרע..כי אז נחטא למטרה",זאת משום שמה שהם טובים בו הוא למכור לי מזון סוג ד´ בעטיפה של מזון בריאות מלווה בסיסמאות וכתוביות ובמבצעים והגדלות. כך שמה שאני יכולה לקחת מתאגיד כמו מק´ הוא ממש כלום,פרט למניפולציה וחצאי-אמיתות,ואני לא מאמינה בחצאי אמיתות. כך שאם אני מורידה מעל פני כמה תאגידים את המסכות,זו המהפכה שלי,בלי לנפץ שום חלון או האשמה שהם מתכננים להכניס למכלאות מליוני אנשים. לראות את המציאות בצורה מפוקחת,דרך העיניים שלך,לא של התאגיד.