גלגל"צ

TOXIC BOY

New member
גלגל"צ

אני עכשיו מקשיב למצעד של גלגל"צ ומקום 5 זה BON JOBI עם ITS MY LIFE!!! מה שאומר שבריטנוש לא ירדה... אני יעדכן פה מה מקומה עוד כמה דקות... נחזיק אצבעות שזה מקום ראשון...

TOXIC BOY

New member
בריטני נתקעה על מקום #4!!!!../images/Emo10.gif

חשבתי שהיא תעלה... לא נורא, זה מצויין מקום 4 בגלגל"צ, עכשיו אני מתכוון להצביע כל יום איזה עשר פעמים!!!

../images/Emo41.gifזה אחלההה../images/Emo70.gif

וזה מצויין
מקום 4 הוא מקום גבוה.. וזה שהיא לא ירדה אומר שהשיר נתפס פה חזק

TOXIC BOY

New member
כן אתה בעצם צודק...

בריטני לא הגיע למקום כזה מזמן אם אני לא טועה... אז מקום 3 זה ITS MY LIFE נראה לי של נו דאוט (נראה לי שזה מקום #3)... מה שבטוח, אסור להצביע לבון ג'ובי ולא לנו דאוט כשאתם מצביעים לבריטני בגלגל"צ... צריך להצביע לבריטני ולעוד 4 שירים חלשים שאין להם סיכוי להיכנס למקום טוב... הבנתם?

TOXIC BOY

New member
מקום #2 הוא...

SHUT UP של הלהקה הבריטית המעצבנת הזו... חוץ מהאישה המהממת ששרה מהמם!
אז לא להצביע להם בגלגל"צ...

TOXIC BOY

New member
מקום ראשון?!

אוונסס -- מיי אינמורל?!!? טוב... לא להצביע להם לעולם!!! הם כבר חודש שלם במקום ראשון כך אמר השדרן... להגיד לכם את האמת? שיר פשוט מהמם... אבל הוא לא צריך לעקוף את טוקסיק... קדימה כולם להצביע חזק!!!

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifמי אימורטל../images/Emo35.gif בלעעע..

אני היחידה בעולם הזה ששונאת את אונאסנס, וכל שיר שלהם, כולל את הדבר המשעמם הזה שהם הוציאו? להקה כזאת משעמת,מעצבנת, והקטע הכי מעצבן זה שכל הילדים הקטנים שמנסים לשחק אותה מטאליסטים קשוחים מקשיבים להם
בלעע.. שונאת את אונאסנס.

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifלא לא לא../images/Emo70.gif

חולקת על דעתך
כל רוק הוא נחמד. נחמד מאוד. בעיקר אם הוא נוטה יותר אל תחומי המטאל. אבל לא ה"רוק" של אונאסנס.

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifלא נראה לי.

אני חושבת שהם מה- east coast או איך שלא כותבים את זה. יענו אמריקה ועניני הראפרים שלה

lauBSter

New member
../images/Emo140.gif בריטני ברדיו חיפה מקום ראשון

רק השבוע השני שלה במצעד וכבר קופצת 11 מקומות לשבוע הראשון . מאז לאקי לא היה לה שיר במקום הראשון
ונדב אל תגיב שרדיו חיפה לא מעניין... תמיד כיף לדעת שיש עוד מצעד שהיא מקום ראשון.

למעלה