י'. ד"א מילי, יש לך את המסנג'ר של ריי?
0 0Pandemonium0 New member 28/1/06 #42 כן, אבל אני לא אתן בלי לשאול אותה. _ו_ _-_ _ _ט_י לך יש מסנג'ר?
K keep smiling New member 28/1/06 #48 אניאניאניאני!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif א'-ת', תבחר אתה. קטנוני.
ר רייסטלין מאגר New member 28/1/06 #50 אני עצבני עכשיו, אז נחשי מה? אני אוציא את זה עלייך: קיפי, אין לי מושג אם ראית דיג'ימון או לא וזה גם לא מעניין אותי, אל תראי אם את לא רוצה, אבל לפחות אל תהרסי לנו את הטופיקים עם השטויות שלך. רוצה להשתתף? תשתתפי. לא רוצה? תכתבי הודעות רק בשרשורי אוף. תודה רבה.
אני עצבני עכשיו, אז נחשי מה? אני אוציא את זה עלייך: קיפי, אין לי מושג אם ראית דיג'ימון או לא וזה גם לא מעניין אותי, אל תראי אם את לא רוצה, אבל לפחות אל תהרסי לנו את הטופיקים עם השטויות שלך. רוצה להשתתף? תשתתפי. לא רוצה? תכתבי הודעות רק בשרשורי אוף. תודה רבה.
ק קמגארו New member 30/1/06 #54 מילי....... אנחנו לא מכירים ממש.......אבל אל תהיה כועס >< זה לא טוב ללחץ הדם ! ואל תדבר ככה לקיפי אני אשלח אלייך את בניקי ולא להוציא עצבים אל אנשים אחרים.....(בבקשה!) (סומימסאן!) ו...........הנה זה יעודד אותך תוכאל אותה הוא טעים גומדוסאיי אל ההתרעבות ואל השירשור העקום !
מילי....... אנחנו לא מכירים ממש.......אבל אל תהיה כועס >< זה לא טוב ללחץ הדם ! ואל תדבר ככה לקיפי אני אשלח אלייך את בניקי ולא להוציא עצבים אל אנשים אחרים.....(בבקשה!) (סומימסאן!) ו...........הנה זה יעודד אותך תוכאל אותה הוא טעים גומדוסאיי אל ההתרעבות ואל השירשור העקום !
ר רייסטלין מאגר New member 30/1/06 #55 אני דווקא חושב שאנחנו כן מכירים../images/Emo3.gif איך קוראים לך?
ק קמגארו New member 30/1/06 #56 אמממממממ שירה....אני מכירה א'תך אבל אני לא חושבת שאתב מזהה אותי בפרצוף.... אל תריה בי אונגאי ! *בורחת להתחבא בפינה*
אמממממממ שירה....אני מכירה א'תך אבל אני לא חושבת שאתב מזהה אותי בפרצוף.... אל תריה בי אונגאי ! *בורחת להתחבא בפינה*
K keep smiling New member 1/2/06 #59 הוא גנב אותו? ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif למה לא בעטתן בו?! רצחחח!!!11 >:
ר רייסטלין מאגר New member 1/2/06 #60 היא נתנה לי אותו, ויש לי תמונה איתו זהו, חשבתי שזו את. שלום, שירה ^^