ד
ק קורורו New member 28/1/06 #30 כה D: _ נ _ _ _ _ א _ ר עכשיו קלטתי שעשיתי את הדבר הזה לפחות 5 פעמים. אני ממש חייבת להתחיל לשנות X_X
ק קורורו New member 28/1/06 #32 לא. קראתי פיק והזמן קצת ברח לי o__O. מצטערת. וזה מזכיר - מה עם הפיק שלך? ><
ק קורורו New member 28/1/06 #36 אוי - הנה היא _ נ פ _ _ _ א _ ר ארג. אני רוצה לשנות. עשיתי את ה"מושג" הזה לפחות 5 פעמים |קטנונית| ועדיף שתפרסם מחר. אני לא במצב של קריאה כרגע עוד מעט אני אצא לישון...
אוי - הנה היא _ נ פ _ _ _ א _ ר ארג. אני רוצה לשנות. עשיתי את ה"מושג" הזה לפחות 5 פעמים |קטנונית| ועדיף שתפרסם מחר. אני לא במצב של קריאה כרגע עוד מעט אני אצא לישון...
ר רייסטלין מאגר New member 28/1/06 #37 תצאי לישון? תצאי לישון? תלכי לישון! תשני עוד מעט, אחרי שאני אגלה מה זה עובדה שאני לא יודע מה זה... כנפי מטאור! הנה, אני כן יודע. אבל זו פעם ראשונה שאני רואה שאת עושה את זה...
תצאי לישון? תצאי לישון? תלכי לישון! תשני עוד מעט, אחרי שאני אגלה מה זה עובדה שאני לא יודע מה זה... כנפי מטאור! הנה, אני כן יודע. אבל זו פעם ראשונה שאני רואה שאת עושה את זה...
ק קורורו New member 28/1/06 #38 ../images/Emo6.gif בלי לשון XD וכן, יפה ^^. תורך. השתמשתי במושג הזה הרבה יותר מדי פעמים. יצירתיות זה לא הצד החזק שלי טוב\ אני זזה לישון... החזקנו מעמד שעה וחצי!
../images/Emo6.gif בלי לשון XD וכן, יפה ^^. תורך. השתמשתי במושג הזה הרבה יותר מדי פעמים. יצירתיות זה לא הצד החזק שלי טוב\ אני זזה לישון... החזקנו מעמד שעה וחצי!