shiranh היחידה
New member
גלגל החיים../images/Emo141.gif
ניפגשנו לראשונה לפני שנים, מבט קצר אחד הספיק האש גאתה הזיקוקים עפו הכל נראה כמו בחלום. המשכנו ביחד את הדרך מסמנים את סימנינו על הכביש ראינו הינו הלכנו חזרנו המשכנו במעגל החיים. אח"כ בא הצבא והמשכנו ביחד אבל לחוד כל אחד את דרכו עשה מחברים את עצמנו לשלם ופתאום תוך כדי התארגנות דיבורים על לימודים טיול גדול לחו"ל ועוד הרבה דברים הכל השתנה במחי יד הזמן כמו החסיר פעימה היית פה ואינך הלב ממאן להאמין ההגיון מסרב לקבל חודשיים חסרו לשיחרור ואינך הכל היה מוכן לטיול הגדול אמרנו אח"כ לימודים אבל איפה אתה ואיפה אני אז נכון לא הספקנו להיפרד לא אמרנו שלום לא כתבנו מכתבים כמו שחשבנו אז הינה כותבת אני לך את המכתב שלעולם לא שלחתי מרימה לכבודך את צוואת החיים כי ככה רצית וזה מה שסימלת וזה המקום להגיד תודה שנתת לי להנות מחברתך היית חבר אח ומעבר תודה על הקשבה וחלום מותך היה מיותר תאונת דרכים כך אמרו ביובש אבל יודעת אני שאת החיים מיצאת כאילו ידעת שזמנך קצוב. אז לכל הממהרים בדרכים חישבו עוד דקה לא תוריד החיים יפים שימרו עליהם וחישבו על כל אלה שהלכו מוקדש לבן אדם הכי מקסים בעולם שרואה מלמעלה הינון שהלך בדמי ימיו