גלגולים קודמים

גלגולים קודמים

יש לי שאלה, אבל אני מבקש שאם מישהו עונה, אז שהוא לא ידבר על משהו שהוא לא יודע (זה ממש חשוב לי). תודה. השאלה היא האם דברים שעשיתי בגלגולים קודמים יכולים להשפיע על בדיקת פוליגרף (מכונת אמת)? האם ייתכן שבבדיקת פוליגרף טענתי שלא עשיתי משהו (ובאמת לא עשיתי אותו, לפחות לא בגלגול הזה), אבל בגלל שעשיתי אותו בגלגול קודם יצאתי דובר שקר? (אין לי מושג ממשי לגבי גלגולים קודמים שלי, ואני לא יכול לדעת בוודאות אם עשיתי את אותו מעשה בגלגול קודם)

Envenom

New member
הממ..

פוליגרף בודק את השינוים הפיזיים שבגוף שלך בזמן שאתה משקר, הוא לא יודע את התשובות מראש ואומר אם אתה משקר. ככה שכל עוד שאתה לא יודע שאתה משקר, הפוליגרף יראה שאתה דובר אמת. חוץ מזה, למה למישהו לשאול על גילגולים קודמים שלך בבדיקת פוליגרף?

אני אנסה להבהיר את השאלה שלי...

נניח שבפוליגרף שאלו אותי האם ביצעתי פשע כלשהו (ללא התייחסות לגלגולים, ובמטרה לגלות פרטים על הגלגול הנוכחי). השאלה שלי היא האם העובדה שביצעתי פשע בגלגול קודם, יכולה - ברגע שאומר כי מעולם לא ביצעתי פשע, לגרום לאותם שינויים פיזיולוגיים המעידים ששיקרתי? ההגיון מאחורי ההשערה הזו הוא שאם ביצעתי פשע בגלגול קודם, ייתכן שהזיכרון יושב לי עמוק עמוק בתת מודע או באיזשהו מקום. עכשיו, ברגע שישאלו אותי האם ביצעתי פשע יווצר מעין "קישור" לאותו זיכרון מגלגול קודם, ומבלי לדעת, הגוף שלי יגיב כאילו אכן ביצעתי פשע (כי לפי אותו זיכרון תת-מודע, אכן ביצעתי פשע). אני יודע שזה ממש לא ברור, אבל בגדול השאלה שלי האם אצל אדם שלא מודע לגלוגולים הקודמים שלו, ייתכן שזיכרון מגלגול קודם ייכנס לתת המודע שלו כזיכרון מהגלגול העכשווי (ואז יגרום לתגובות פיזיולוגיות כמו זיכרון רגיל)?

ToryMaster

New member
ובכן

אני לא מתמצאת במיוחד בעניין הגלגולים הקודמים, אבל עד כמה שאני יודעת, בבדיקת פוליגרף, אלא אם אתה יודע שאתה משקר (מודע לזה that is) המכונה גם לא תדע

Weirdi

New member
לא

נתחיל מזה שפוליגרף אמין רק ב66 אחוז מהמקרים. אנשים יכולים ללמוד לשקר, בלי שהפוליגרף יעלה על זה. אם מישהו משקר הוא יוצר חומרים כימיים שיוצרים תגובות שהפוליגרף יכול לתעד. אפילו אם זה משהו בגלגול הזה אבל אתה לא מודע לו [דברים שהכחשת, דברים שאתה לא יודע, דברים שאתה לא זוכר] הפוליגרף לא "יעלה" על זה- כיוון שבשבילך לא שיקרת. מצד שני- אם אתה מאמין שגנבת [נגיד] בגלגול הקודם- ושואלים אותך עכשיו אם גנבת או לא- ואתה עונה לא, ואתה חושב שאולי כן- זה יעלה על השקר [ב66 אחוז מהמקרים]

cha ching

New member
well

עמוק עמוק בתת מודע לא ישנה לך את התגובות הפיזיקליות שלך קרוב לוודאי.

אני אנסה להבהיר את השאלה שלי...

נניח שבפוליגרף שאלו אותי האם ביצעתי פשע כלשהו (ללא התייחסות לגלגולים, ובמטרה לגלות פרטים על הגלגול הנוכחי). השאלה שלי היא האם העובדה שביצעתי פשע בגלגול קודם, יכולה - ברגע שאומר כי מעולם לא ביצעתי פשע, לגרום לאותם שינויים פיזיולוגיים המעידים ששיקרתי? ההגיון מאחורי ההשערה הזו הוא שאם ביצעתי פשע בגלגול קודם, ייתכן שהזיכרון יושב לי עמוק עמוק בתת מודע או באיזשהו מקום. עכשיו, ברגע שישאלו אותי האם ביצעתי פשע יווצר מעין "קישור" לאותו זיכרון מגלגול קודם, ומבלי לדעת, הגוף שלי יגיב כאילו אכן ביצעתי פשע (כי לפי אותו זיכרון תת-מודע, אכן ביצעתי פשע). אני יודע שזה ממש לא ברור, אבל בגדול השאלה שלי האם אצל אדם שלא מודע לגלוגולים הקודמים שלו, ייתכן שזיכרון מגלגול קודם ייכנס לתת המודע שלו כזיכרון מהגלגול העכשווי (ואז יגרום לתגובות פיזיולוגיות כמו זיכרון רגיל)?

האפור

New member
למה...

שפתאום הזכרון הזה (אם הוא שמה) יתחיל פתאום להשפיע? הוא לא היה חלק משום דבר למה שבזמן הפוליגרף הוא בכלל יצוץ? חוץ מיזה את צריך להתחיל בשאלה מהם גילגולי נשמות...יכול להיות שהם סתם עוד דרך של התתמודע להעביר מסרים למודע שלך...שאלה יותר קריטית.

שלום אני חדשה בפורום אבל

ותיקה במקצוע ולפי מיטב ידעתי הנשמה שעוברת גילגול ראשית כל שוכחת הכל עקב תראומת לידה למעט את הפוביות כגון מוות בטביעה (פחד ממים וכו') לעולם לא קרה מקרה כי אדם שביצע פשע כגון גניבה ונבדק בפוליגרף נמצא אשם בגגילגול הנוכחי. יפה אמרו קודמי כי הפוליגרף נכון ב66% בלבד ואינו קביל במשפט. לכן לדעתי אם לא עשיתה את המעשה אין לך מה לדאוג. בתקווה כי עזרתי !!!!

.m

New member
גלגולים קדומים

בתיאוריה - כן, אני חושבת שזה יכול לקרות. אם בצעת פשע, הזיכרון נמצא אצלך, ואם - מאיזושהי סיבה - הוא צף ועולה למודע, יכול להיות שניתן יהיה לאתר את זה בפוליגרף. בפועל - מעולם לא שמעתי על דבר כזה. מצד שני, כבר אמרו פה, שהפוליגרף אינו מדוייק לחלוטין, וניתן (דיי בקלות) לרמות אותו. מקווה שעזרתי
mai

למעלה