גירזור לבורי

ישי66

New member
גירזור לבורי

שלום לכולם מה שנקרא מיני דוחון מגיע עם ציוד זירזור חדש (תודה לרמי על העזרה בבחירה) חדש לחוף הרצליה מתחיל ללכת לכוון געש עובר את הסלעים מגיע לחוף מלא בריפים פוגש שם מזרזר שעובד עם פופר קטן והצליח להוציא סרסוס או שתיים,בכל מקרה מחמש לי את החכה ומתחיל המטרה לברק/גומבר הים מאוד נמוך והכי גרוע שקוף לגמרי!! מנסה בכול מיני כוונים זז הצידה ממשיך צפונה עוד 50 מטר ...גורנישט. תוך כדי מזהה המון קפיצות במיים של דגים די גדולים ומבחין בכמה דיגים שעובדים עם חכות חוף שמחובר להם מצוף גדול ולמטה או מלכודת בורי או 4 קרסים מצופים בפיתה,איך שאני מציץ בהם אחד הדייגים מוציא בורי מכובד של אולי 800/900 גרם...ואחרי כמה דקות עוד אחד . השאלה שלי האם ניתן לזרזר לבורי???ואם כן איך

ז'רז'ור בורים

בורי זה דג צמחוני ולכן הסיכויים שהוא ייתפס על דמוי הם קטנים יחסית.. בנוסף הסיכוי שהוא ייתפפס על קרס משולשת קטנים..אך נתקלתי במישהו שהוציא עם ניקל קטנטן בורי..עוד שיטה היא לעטוף כמה קרסים בפיתה לא בצקית ואז זה צף אתה מזרזר באיטיות אליך והדגים רודפים את זה ונתפסים...

nirliv

New member
זכור לי + נצל"ש

זכורים לי מעט דיווחים כאן בפורום מהשנים האחרונות על תפיסות של בורים בז'רזור. נדמה לי שמישהו הסביר פעם שיש תקופות של השנה בהם הבורים לא רק צמחונים. אני בכל אופן לא תפסתי אף פעם בורי בז'רז'ור. גם אני הייתי בים אתמול בבוקר: 8-10 בבוקר בשקמונה. רוח דרום מזרחית חזקה וקרה בשעה הראשונה שאח"כ מעט נרגעה. ים שקט וצלול. לעתים איזה גל מצליח לייצר קצת קצף. אין מה לדווח מבחינת הדגים. מבחינת הדייגים, אין הרבה בגזרה הזאת. מי שהיה דג בשיטה שציינת עם חכות חוף, מצוף הטלה ובצק או מלכודת פיתה. ראיתי רק תפיסות של דגים קטנים. אולי גם מחר בבוקר אני אתן גיחה. למישהו יש מושג אם הים צפוי להתעורר קצת? שרגא, איזה טיזר לתחזית?

מאמר יפה, כתוב בצורה ברורה ומובנת .

מתאר בצורה יפה מאד את הנושא . ודרך אגב , כן , אני יכול לאשר את הכתוב במאמר , לא פעם תפסתי בורים בשיטה הנל , על בולונז אומנם וללא ריסוס כלל , אבל אצלי בוס תמיד בעדיפות עליונה . כל עוד מתאפשר מבחינת תנאי הים . לשימחתי , באזור המרכז , קיבלנו את רידינג כמתנה , ומכל נקודה ברידינג ממנה רוצים לדוג ניתן לשלוף את הבורים בכל האמצעים , ולא חייבים לצאת למסעות בארץ הריפים . כנל המזח של נמל תל אביב , וכל שאר המקומות באזור תל אביב , והמרכז . לא נכון להאמין שרק במקום מסויים אחד אפשר לדוג בורים , אלא בכל מקום שרוצים ויודעים את העבודה .

מאמר יפה, כתוב בצורה ברורה ומובנת .

מתאר בצורה יפה מאד את הנושא . ודרך אגב , כן , גם אני יכול לאשר את הכתוב במאמר , לא פעם תפסתי בורים בשיטה הנל , על בולונז אומנם וללא ריסוס כלל , אבל אצלי בוס תמיד בעדיפות עליונה . כל עוד מתאפשר מבחינת תנאי הים . לשימחתי , באזור המרכז , קיבלנו את רידינג כמתנה , ומכל נקודה ברידינג ממנה רוצים לדוג ניתן לשלוף את הבורים בכל האמצעים , ולא חייבים לצאת למסעות בארץ הריפים . כנל המזח של נמל תל אביב , וכל שאר המקומות באזור תל אביב , והמרכז . לא נכון להאמין שרק במקום מסויים אחד אפשר לדוג בורים , אלא בכל מקום שרוצים ויודעים את העבודה .

ישי66

New member
זירזור לבורי

אתם לא תאמינו אחרי אתמול החלטתי לצאת שוב לים הגעתי קצת יותר צפונית לנקודה של אתמול ארסוף אחד החופים היפים שיש בארץ,בכול מקרה מתחיל לזרזר דמוי שצף על פני במים ים יחסית נמוך וצלול די דומה לאתמול ,בכול מקרה ממשיך ללכת על החוף בחיפוש של נקודות מגיע לסלע בולט נעמד עליו בגילגול חזרה שני מטר לפני הריף מקבל מכה קטנה נותן הוק סט והופ אני לא מאמין בורי בגודל של 20 ס"מ מוציא אותו מתבונן ולא מאמין רק אתמול שאלתי והיום קיבלתי. המסקנה הגדולה היא שאין דבר כזה שאין דבר כזה פעם הבאה נדבר על לברק או משהוא אחר ואולי...

למעלה