גירזור חלק1

ישי66

New member
גירזור חלק1

שלום לכולם כבר 10 שנים אני דג בעיקר פתיונות חוף,לפני מספר שבועות רכשתי חכת גירזור מקל של אוקומה ורולר של דראגון שידכתי להם בובות ,סיליקונים ויצאתי לדרך חדשה בים. מאז אחת ליומיים (תלוי בתחזית כמובן)אני מתיצב בים,בעיקר בשעות אחה"צ לפני השקיעה. החופים שאני יוצא אליהם הם אזור הרצליה צפונה עד געש. רוב האזורים מלאים בריפים קצרים חלקם ללא סלעים. הגעתי אתמול לחוף ים עובד קלאסי ללברקים ,הרבה קצף גלים של עד 1 מטר ומתחיל לחפש את הנקודות ,מוצא נקודות מעט גבוהות על הריפים ומתחיל לעבוד זורק בעיקר לברכות העמוקות יותר בכניסה לריף,מחליף את הסיליקון בדמוי טבעי צף ממשיך לעבוד מכוון לאזורי הקצף כעבור חצי שעה מחליף לסינקר ממשיך זז כ 20 מטר הצידה ממשיך לעבוד השעה 16:00 שעה קלאסית מתחילה מעט שקיעה נראה מבטיח מאוד ,נאדה אין כלום למעט טלויזיה אחת שחשבה שיכולה לבלוע את הדמוי שכמובן חזרה למים. אני בטוח שיש עוד הרבה דייגים שנמצאים במצב שלי ! ח'ברה זה רק ספורט ! ההנאה היא הזמן איכות עם עצמך והשלווה . מסקנות: 1.לא להתיאש 2.אין חוקים בים 3.בסוף זה יבוא אשמח להצטרף לדייג באזור שיוצא לזירזור .

alonps

New member
יופי של חשיבה חיובית! תתמיד ותצליח

lion123qwe

New member
לישי 66

אהלן גבר...תראה זירזור זה תורה בפני עצמה....אבל בגדול עם יש להקה של דגים באזור שזה לצערי בארץ ובחופים המעטים שיש לנו אפשרות לדוג בהם זה נדיר בגלללל לא מאט סיבות העיקרית דייג מסיבי של סירות דייג מסחרי....אז עם כבר יש כמה דגים באזור מאוד יהיה קשה להם לראות את הדמוי לעומת הים הגדול?......מאריה הדייג. אבל עם בא לך לבוא איתי לדוג אתה מוזמן....אני היום הגעתי לשלב שאין יום שאני לא יוצא עם איזה כמה דגים לרוב בפיתיון חי..... אני מאזור חדרה אולגה.....יש לי שם אוו באזור כמה מקומות טובים....
מאריה בדייג

למעלה