גירוד בכפות הרגליים

גירוד בכפות הרגליים

אולי מישהו נתקל בתופעה? בסוף ההריון היו לי גירודים מטורפים בכפות הרגליים והידיים, בירורים רפואיים לא העלו כלום. ילדתי והבעיה חלפה לה. אתמול, 8 חודשים אחרי הלידה התחיל שוב, רק ברגליים. אין סימנים חיצוניים, הגירוד הוא רק בקשת כף הרגל ובאצבעות. והדבר היחיד שהעוזר זה קור (ללכת יחפה או לשים מגבת עם מים קרים. זה בא בגלים, לא כל היום מגרד. ולא אני לא בהריון. אשמח אם מישהו יעזור לי.

כרמיתי שלום.

התופעה שאת מתארת היא סמפטום לחוסר איזון פנימי, שבסוף ההריון האחרון הגורם לו ככל הנראה לא טופל כראוי, אלא שניתנה רק הקלה זמנית ע"י טיפול בסמפטום וכעת הוא חוזר ומופיע. הטריגר יכול להיות מכלול של מצבים, אך רק טיפול בגורם המייצר את הבעיה, ימנע הופעה חוזרת ונישנית שלה. הגרד הוא כנראה, אחד מהמצבים שמוגדרים ברפואה הסינית כחום פנימי. תיתכן מעורבות של רוח, או של גורמים נוספים אשר רק באיבחון פנים אל פנים ולא דרך צג המחשב, ניתן לזהות אותם ולהתאים טיפול. הטיפול במצבים מסוג זה, ברפואה הסינית, לרוב קצר ומאוד יעיל גם למניעת הופעת הבעיה שוב בעתיד. הרגישי טוב. שירי.

תודה רבה לשתיכן

מאוד עזרתן לי למקד את הכיוון לפתרון. לאיזה כיוון ברפואה סינית כדאי לגשת? לי הכי נשמע דיקור אבל זה רק מאינטואיציה. המשך יום טוב.

פשוט לגשת למטפל ברפואה סינית.

המטפל הסיני יאבחן ויחליט על הכיוון הנכון, אם טיפול בצמחי מרפא, אם בדיקור או בכלים אחרים ואולי אפילו שילוב של מספר כלים. כמעט כל מטפל סיני עוסק בכולם. שמחה שהצלחנו לעזור. רפואה שלמה. שירי.

dafna333

New member
גירודים.

גירוד לפי הרפואה הסינית הוא סימן לרוח של הכבד, שהוא איבר שנוטה להתפרץ במהירות ולצאת מאיזון. הכבד הוא גם איבר מאוד מעורב בפריון האישה ובמערכת ההורמונלית והרבה פעמים במהלך ההריון וגם לאחר ההריון בגלל שבגוף יש שינויים הורמונלים מופיעים סמפטומים של חוסר איזון בכבד כמו פריחות, גרד, סימפטומים שעוברים ממקום למקום בגוף. העובדה שקור מקל מעידה על כך שהרוח היא רוח חום (לפי הרפואה הסינית). הגרד הוא סוג של איתות על כך שקיים חוסר איזון בגוף. ביקשת שנעזור לך ואכן אפשר לעזור לך אבל יהיה קצת קשה לעשות את זה דרך המחשב, העזרה היחידה שאנחנו יכולים לתת לך מכאן היא הצעה לפנות לטיפול אצל מטפל מוסמך. הרבה בריאות.

היי!!!

את חייבת ללכת לבדוק את עצמך!! אני לא רוצה להבהיל אותך...אבל לי היתה את אותה תופעה בשבוע 39, והגעתי למיון ושלחו אותי להריון בסיכון מכיוון שזה מעיד על עליה בתפקודי כבד.. ואכן היתה לי עליה,לאחר כמה שעות כבר התחילו אותי תהליך של לידה.. ובסוף הכל היה בסדר ואיתיוש יצא טבעי.. אבל עדיין זה מסוכן במיוחד בשבלך והרבה פחות לעובר שלך. אז המון בהצלחה!!! עדי

אני לא בהריון !!!

היה לי בסוף ההריון הקודם ובדקתי את זה. עכשיו אני כמעט 8 חודשים אחרי וזה חזר.

dafna333

New member
זה כמו שכתבנו לך בהתחלה

וזה לא חייב להופיע בהריון, זה יכול להופיע כמו אצלך לאחר ההריון וגם שוב לאחר זמן מה.

למעלה