גיפ ניסן

זהו! הבעיה היא

שהם לא אהבו את הצורה של הגאלופר, אז נראה לי שהם ילכו על ניסן טראנו, זה בכל אופן מה שהבנתי אתמול בלילה, אז.. מה ההבדל בין טראנו לגאלופר או פאג`רו? שוב! המון המון תודה לכולם

gery28

New member
גאלופר זה רכב משנות ה 80 לשלם עליו סכום כזה

זו בדיחה עצובה.לדודה שלי הייתה כזו גיר רגיל,הרכב כבד בטירוף בשטח לא סוחב מנוע חלש לא טיפס עליות שויטארה עלתה בקלות .והצורה ......היה מי שכינה אותו השיבה להודו. מי שהיה בהודו מבין ..

kfirba

New member
...

טוב בוא לא נגזים בקשר למי שאמר על הגאלופר שהוא לא עולה עליות......האוטו הזה אומנם לא מפרפר מהמקום אבל עולה כל דבר בלי שום בעיה ומוביל 7 נוסעים בשקט ובנוחות מצוינת. ההבדל הוא שהטראנו מנוע טורבו דיזל 2.7 (אני מדבר על הישנים עד שנת 2003 כי ב2003 הוא התחזק) עם 125 כ"ס. הפג'רו הוא טורבו דיזל 2800 עם 125 כ"ס.....נתונים דומים אבל הטראנו רושם לטובתו משקל עצמי נמוך , והפג'רו רושם לעצמו הרבה יותר נוחות כי טרנו זה לא ג'יפ נוח מי יודע מה. בקשר לגאלופר הוא מאוד נוח רק הנקודת טורפה שלי היא מנוע ישן 105 כ"ס בסך הכל לרכב כזה שהמשקל שלו לא נמוך מי יודע מה ובגלל זה הנותני תאוצה שלו לא מרשימים . לדעתי גאלופר התמורה הטובה ביותר לכסף למי שמחפש ג'יפ ל7 נוסעים עם אופציה לשטח בתקציב של 70 אלף. נקודת ציון נוספת היא שהטרנו לא מרווח כמו הגאלופר וגם אין לו מזגן אחורי מפוצל.בשורת מושבים השלישית של הטרנו לא יהיה אותה נוחות כמו בשורת מושבים השלישית של הגאלופר.

כפיר.. תותח כתמיד.. איזה נתונים

ממש מדויק אתה.. אבל לגבי גיסי נראה לי שיש להם בעיה עם הקווים היישרים מדי.. אז לכן נראה לי שהם יעדיפו את הניסן.. לפי דבריך הגאלופר יותר נוח מהניסן? ושוב המון תודה אחי..

gery28

New member
הספסל השלישי מאוד נמוך ולא נח מנסיון

אולי לילדים בלבד. כיוון שהרצפה גבוהה מאוד ביחס לרצפה. עד עכשיו זכורה לי נסיעה של חצי שעה עם רגליים מקופלות...

חחח על מה אתה מדבר? על גאלופר?

אז אולי אתה 1.90 וחוץ מזה אם היית קורא את ההודעה הראשית היית מבין שמדובר בשביל ילדים, ושלישית.. אתה מכיר ג`יפ שיותר נוח מאחור למבוגרים?

kfirba

New member
אה יאח הכל בכייף

הוא מדבר על הטרנו שמאחורה הספסל שלו כמו קופסאת סרדינים....... בטח שיש ג'יפ שיותר נוח ל7 אנשים אבל לא בתקציב שלהם...ודרך אגב בתקציב של 70 אלף אפשר לקנות גאלופר ארוך אוטומט מפואר שנת 2000 לאומת טרנו ארוך במקרה הטוב ידני שנת 97 אין מה לעשות גאלופר תמורה טובה לכסף בלי עוררין...!

kfirba

New member
דרך אגב....שאלה אחרת

למה דווקא ג'יפ? אתם עושים טיולי שטח? יש הרבה וואנים שאפשר לקנות בכסף הזה שהרבה יותר מרווחים מג'יפים לדוגמא קאיה קרניבל שיכולה להוביל 7 שחקני כדורסל בשקט.. או יונדאי טראג'ט.......

יש כיוון מחשבה אבל לא קרניבל

יותר לטראג`ט או אייץ אחד. העניין הוא שקשה למצוא ומי שעצמאי הוא חייב פוזה.. כי מנסיוני האישי יש הרבה אנשים שקונים ממך בגלל ההופעה החיצונית, והפוזה שאתה עושה..

דוקא יש כיוון מחשבה אבל לא קרניבל

יותר לכיוון של יונדאי טראג`ט או אייצ אחד העניין הוא לגבי הגייפ הוא בגלל שהוא עצמאי, ועצמאי צריך פוזה לפני הלקוחות שלו! כמובן תלוי באיזה מקצוע אתה עובד. אז זה עניין הגייפ.. תודה לכולם על הכל.. יואב

kfirba

New member
או או

חזרתם לתיכון אני רואה עושים פוזות על אנשים...טוב סבבה אם זה מה שצריך אז תיקח ג'יפ רק שתדע שיונדאי טראג'ט או H1 תאכל לך פחות דלק מכל ג'יפ אחר, וגם לשניהם אין בעיה לגרור עגלה,ובטח שהם יותר מרווחות ל7 אנשים אבל החלטה שלך. כמו שאמרתי, אני יגיד בפעם ה9839842384, גאלופר.

חחחח כפיר

אתה צודק ואני מסכים איתך. אבל לגבי טראג`ט יהיה לה קשה עם עגלה, אתה צודק שהוא יותר מרווח יותר נוח ויותר מהיר ופחות אחזקה. אבל לגבי עגלה אני חולק עליך.. יאלללה מתי אני מעמיס אותך לאיזה טיול?

kfirba

New member
באיזה עגלה מדובר?

בוא אני יעדכן אותך שהטראג'ט מפרפר אותך יש לו מנוע 2.7 עם 170 כ"ס הוא לא ירגיש עגלה פשוט... אין לו שום בעיה לגרור הוא גם יותר חזק מהH1 ופחות מרובע ממנו. דרך אגב שתהיה בעניינים לH1 יש מנוע כמו של הגאלופר.

ידוע.. ידוע..

סחבק עבד ארבע שנים בכל מוביל שזה היבואן של מרצדס מיצובישי ויונדאי. אבל לסחוב עגלה 750 ק``ג סגורה ועמוסה זה לא מצריך מנוע חזק, סחבתי אותה עם סובארו לאונה סובארו לגאסי, כולם סוחבים השאלה מה הנזק שזה גורם לאוטו! לבולמים וכ``ו איך התנודות של העגלה משפיעות על תא הנוסעים וכ``ו.. סה``כ נהגתי גם על טראג`ט בנזין וגם סולר, וכמו שאמרת גם על אייצ אחד.. היחידה בארץ עם מנוע בנזין! אוטומט ועל כל שאר סוגי היונדאי אז נכון שהם נוחות ומפנקות. עכשיו לגבי הפוזה אם יבוא אליך סתם דוגמא חשמלאי עם סובארו טנדר שנת 81 או יבוא אחד עם האנטר החדשה.. והוא צריך לעשות לך את כל החשמל בבית.. איזה מהם נראה לך יותר רציני יותר עובד יותר מקצועי, גם אותי זה לא קונה אבל את הלקוחות שלי זה כן קונה ולכן אני צריך לעבוד לפי מה שהם מכתיבים.. תחשוב על זה! אמנם הראש הבריא לא יסכים עם זה אבל הראש הישראלי עובד בדיוק כך ד``א אני מחכה למסר..

kfirba

New member
...

וואלה יודע מה בקשר לפוזה עם הסובארו וההאנטר צודק! ועגלה 750 קילו סגורה גם אין מעבר של אוויר זה מקשה על האוטו אם היא עוברת את גובה הרכב...זה נכון לטרג'ט יהיה יותר קשה. וקבל מסר סחבק!

אתה תותח תותח תותח..

תודה רבה רבה על הכל! העגלה סגורה בדיוק כמו ארגז של טנדר צבאי רק ששם זה מפיבר ואצלי מפח.. כך שאין התנגדות רוח מכיוון שהיא יותר נמוכה מהאוטו. היא בערך גובה של מכונית רגילה, אז עם המגנום או הגאלופר עדיין היא מתחת גובה האוטו

וואלה אתם גדולים

כפיר, מאיפה כל הידע??? וואלה אתה גדול, תודה על האינפורמציה אתה מלמד אותנו המון... תכלס אנחנו חייבים למכור קודם את הניסן...

denver101

New member
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח..

עדין לפי דעתי הפגארו יותר יפה

70‏ ‏k

אני הייתי ממליץ לכם על גאלופר! איזה גיפ תקנו? טיוטה בחלום.. תוסיפו עוד שלושים לפחות! איסוזו לא כדאי מנסיון! אפילו שהמחיר שלו מפתה! מיצובישי אולי תגיעו ל 97 גיר רגיל! אולי תגרדו 98 גיר רגיל! ניסן טראנו כדאי רק מעל אלפיים! אז שוב לא בשבילכם! מה שנשאר זה יונדאי! ואם קראתי נכון אתם יכולים לקחת מיואב. אז קדימה! קחו סיבוב עליו! ספרו לנו איך היה. הבנתי שאתם מחפשים ארוך בגלל ילדים, אז למה דוקא גיפ? אתם נוסעים הרבה בשטח? השאלה הכי חשובה! אתם מעדיפים אוטומט?

חחחח קרעת אותי קעקעקע

נחוץ... חחחח אני מסכים עם מה שכתבת! אבל לא ידוע לי למה טראנו רק מעל 2000? אשמח להשכיל

למעלה