גיפ ניסן

גיפ ניסן

יש לי ג'יפ ניסן טראנו קצר ואנחנו צריכים דחוף להחליף בגלל הסיבה של יואב השובב (שהוא גיסי דרך אגב...) אנא עיזרו לי להחליט לאיזה כיוון ללכת... כי אנחנו נוסעים הרבה מחוץ לעיר לצורך עבודה למשל: פ"ת-ירושלים, גיר רגיל או אוטומט? בנזין או סולר? וכד'... המחשבה היא לכיוון איסוזו טרופר ויואב מתעקש על פאג'רו או לאנד קרוזר הבעיה ברכבים הנ"ל שאנו צריכים להוסיף המון, מה דעתכם?

exclosive

New member
מנסיון עם 2 טרופרים ממליץ לך עליו

יש לנו טרופר בנזין רכב מאוד נח אם אתה נוסע המון בכביש בין עירוני ועוד לירושלים,הרכב הזה אוכל א העליות בלי שתרגיש בכלל מנוע חזק מאוד אין צורך ללחוץ כמו בניסן כדי שיזוז.צריכת הדלק בתוך העיר בלבד בפקקים וסופי שבוע בשטח נסיעה איטית ממוצע של 1-6 הייתה לי וולבו שששתה פחות מזה בבין עירוני
יש לו בקרת שיוט כך שתוכל לחסוך יותר מבחינת הדלק. אמין מאוד והטיפולים כמו כל רכב רגיל,אפילו זול יותר מהמזדה 626 שהייתה לי. היום הדיזל לא כל כך משתלם כיוון שמחיר הסולר ועלות האגרה והטיפולים גורמים לכך שיש לנסוע יותר כדי להגיע לנקודת השיוויון. לנד קרוזר רכב מעולה אומנם דיזל ועוד בעיה שקשה למצוא אחד עם מעט קמ כולם עברו הרבה מאוד קמ 200 פלוס בשנים 99-2001

זהו! איך האחזקה שלו?

אצל חבר שלנו החליפו חיישנים במרכזי ב12 אלף ש``ח! סה``כ כשראיתי את הטיפולים ואת התשלום זה נראה מאוד יקר! אז כבר עדיף להתאמץ לטיוטה, או מיצובישי. צריכת דלק של 1.6 זה סביר? תודה..

exclosive

New member
לא מטפלים במרכזי האחריות נגמרה

עשינו לפני חודש טיימינג וטיפול גדול כולל פלגים שמנים פילטרים ורצועות מנוע ותיקון מדחס מזגן סהכ 5000 שח כשבמרכזי זה לא פחות מ 8000 לגבי צריכת הדלק זה הרבה אם אתה משווה לג'מיני. יש לנו בבית מזדה 3 מנוע 1600 ששותה 1-8 והיא לא נוסעת בשטח ( למרות שהיא בליסינג....)

קודם כל לגבי הטיפול

עשיתי במגנום טיפול 180 אלף שזה כמו שאמרת, כולל ברקסים קדימה ואחורה כולל ניקוי רדיאטור כולל טרמוסטת כל זה הגיע לאלפיים כך שלפי מה שאתה אומר זה יקר! נכון שלא נכנסים למרכזי, אבל למשל במצב כמו שאמרתי לך, שזה חיישנים, לא כל מוסך יודע להתעסק עם זה, לגבי צריכת הדלק אני משווה לניסן טראנו בנזין או לכל גייפ אחר זה נשמע הרבה ביחס למי שעושה סביבות שלושים אלף.. שוב באמת תודה..

kfirba

New member
שלום לך קובי...!

דבר ראשון משתתף בצערך שיואב הוא גיסך...סתתתתתתתתתתתתתתתם בחור כארז. ועכשיו לעניין אני מבין שאתה צריך ג'יפ ארוך (משמע 7 מקומות ישיבה) 1.מה הקילומטר הממוצע שלך בשנה? ככה נדע בנזין או סולר 2.ותקציב מן הסתם???? ידני או אוטומט זה כבר בעיה שלך......אתה אוהב לערבב את הדלק(בדיחה ישנה)? או פשוט ללחוץ בגז? אני משער שאתה מעדיף אוטומט.

כפיר התותח

הם עושים בערך שלושים פלוס בשנה, התקציב יהיה סופי אחרי מכירת הטראנו, בסביבות שישים שבעים אלף. לגבי ערבוב הדלק.. הם לא לוחצים כמוני, ז``א נוסעים יחסית רגוע מאוד, מדי פעם יש מצב לאיזה לחיצה, (אני דורך הם לוחצים..) זהו בכללי.. תודה על התגובה אח יקר

סורי על האיחור אבל...

מספר הק"מ הוא כמו שיואב אמר בערך 30 לגבי גיר רגיל או אוטומט אז... לא כ"כ משנה התקציב הוא עד 80000 בערך פלוס מינוס ודרך אגב ההשתתפות בצער מתקבלת אתה יודע, גיסים לא בוחרים... הם באים לבד...

denver101

New member
יואב לא סתם מתעקש

אני אומר פגארו יותר זול מהטיוטה כי יש בעית תקציב אני כנראה גם הולך על פגארו שבת שלום

אתה הולך בסוף על פאג`רו?

אז קודם כל בהצלחה.. רק תזכור לבדוק אותו טוב טוב כי מנסיון שלי.. ארבע שנים עבדתי בקבוצת כלמוביל שהם היבואנים של מרצדס מיצובישי ויונדאי.. ומנסיון שלי החלקים של פאג`רו מאוד יקרים אז.. שים לב טוב טוב אחי היקר, לגבי קובי, הצעתי את הגאלופר אבל אישתו לא אוהבת את האוטו.. אז בנתיים הוא ירד מהפרק, כמו שאמרתי הייתי מעדיף שהם יגיעו לטיוטה לאנד קרוזר אבל המחיר מאוד יקר, וכל מה שראינו עם ק``מ מטורף! לא פחות ממאתיים חמישים, הבחירה השניה כמובן היא מיצובישי, אבל השאלה אם כדאי גיר רגיל במיצובישי פאג`רו? האים יש לו שוק? אני בתור עובד חברה לא התעניינתי בשוק, התעניינתי בביצועים, שוב תודה דנבר, והמון המון בהצלחה.. מחכה לעדכון ממך..

שבוע טוב,גיס יקר

איזה מהירות... תעשה לאישתך כלים לפני שאתה נכנס לפורום... סתאאאאם, דרך אגב אנחנו ננסה לחפש פג'רו מה נראה לך?

סבבה אני בא אליכם אחרי השיעור שלי

שאני בדרך אליו עכשיו, ונותן לך גיסתי סיבוב על הבונבונירה שלי, רק מקוה שהיא לא תעשה בעיות, כי כמו כל הרכבים שלי גם הבונבונירה הנוכחית נהייתה שובניסתית.. חיחיחי.. אז.. חכו אחרי השיעור..

denver101

New member
שבוע טוב אח יקר אני עדין

מתלבט בין פגארו לטיוטה לנד קרוזר כמובן שהשיקול הוא רק כספי (אם לשבור תוכנית חיסכון חחח) נראה מה יהיה שיהיה אחלה שבוע

kfirba

New member
..

שלום... דבר ראשון המלצה שלי אל תתעסק עם טרופר- אוטו בעייתי, נדירים אלה שלא. נשארנו עם לנדקרוזר, פג'רו, טראנו, וגאלופר: -אם אהבת את הטראנו אתה יכול ללכת על טראנו ארוך טורבו דיזל, אחלה של אוטו. -לנדקרוזר , אוטו מצוין אמינות של טויוטה עבירות מצוינת אוטו נוח חזק הכל, גדול עלייך בתקציב- אם לא אז תבחר בו. -פאג'רו אוטו טוב , גם אפשרות אם ההתלבטות היא בין לנדקרוזר לפג'רו לך על לנד קרוזר בלי לחשוב. -דרך אגב אם יש לך סביבות ה70 אני בכלל הייתי מציע לך גאלופר, שלדעתי הוא הרבה יותר נוח מהפג'רו, הבעיה היחידה שלו היא המנוע שהפג'רו מגיב יותר טוב ממנו, אבל אם תיקח גאלופר ידני הוא יאיץ לך הרבה יותר טוב.

כפיר התותח שבוע טוב אחי היקר

קודם כל.. מה שלומך? נעלמת מעט מהפורום.. מקוה שהכל בסדר.. אז כך, לגבי קובי גיסי היקר. קודם כל לפי דעתי הוא ימנע מניסן טראנו כי אנחנו שמים לב שהמכירה שלו לא כ``כ קלה.. זה לגבי טראנו. לגבי לאנד קרוזר.. הוא היה מאוד מאוד שמח אבל המחיר מאוד יקר, וכולם כמעט, מעל מאתיים חמישים אלף ק``מ והוא עושה לפחות שלושים בשנה אז בחשבון פשוט תוך שלוש שנים הוא יהיה סביבות שלוש מאות חמישים לפחות! אם היינו מוצאים לו לאנד קרוזר עם ק``מ נמוך אני מאמין שהוא היה מתאמץ להגיע. לגבי פאג`רו אם הוא ילך על גיר רגיל יש מצב שהוא יגיע למודל סביר, השאלה איך השוק של גיר רגיל? אני יודע שהאוטומט שלהם אשששש.. סה``כ לגבי איסוזו טרופר חיזקת את דעתי.. שהיא.. סה``כ אוטו טוב מאוד אבל האחזקה לא מצדיקה, לגבי גאלופר, גיסתי לא אהבה את האוטו. (נראה לי שאני ישאיר להם אותו ליומיים ואז הם לא יפרדו ממנו) אני אישית מרוצה מאוד מהאוטו, רק שהצריכה שלו עם עגלה נגררת באופן אינטנסיבי מפתיעה לרעה.. [1-6] אבל בלי עגלה הוא מאוד רגוע, סה``כ עשיתי כבר 350 ק``מ והוא עוד לא הגיע לחצי שזה סימן טוב... תודה אחי היקר.. שבוע טוב, ותהיה בקשר!

kfirba

New member
הכל על הכיפאק אחי

לא לגעת בטרופר......חבל על הזמן עזוב אותך מטרופר ולא כדאי לגרד פג'רו כי פג'רו לגרד זה פג'רו במצב לא טוב למה לשבור תראש שאפשר לקנות פג'רו קוריאני = גאלופר עם איכות הרכבה מצוינת הרבה יותר נוח מפג'רו ויותר מרווח בתקציב של 70 אלף שנת 2000 אני פשוט מת על הגאלופר לא יודע למה

denver101

New member
כמו שאמר כפיר גם אני אומר

הטרופר לא הכי טובה גם אני לא מת עליה אבל לגבי הגלואפר אני גם לא מת עליה (אני מיתכוון רק לצורה שלה חח) אבל זה רכב שנותן כמעט הכל במחיר סביר לעומת הרכבים השניים תנסו למצא פגארו טובה ואם לא מצאתם אז לכו על היונדאי

kfirba

New member
...

איזה צורה כבר יש לגאלופר ליד הפג'רו? שניהם קופסאות אבל מבפנים הגאלופר הרבה יותר מרווח ונותן יותר מהפג'רו במחיר הרבה יותר נמוך: מזגן מפוצל משענת של הספסל האחורי מתכווננת, הרבה יותר מרווח, הילוך כוח, כסאות יותר נוחים מקדימה לנהג ולנוסע שליידו. המסקנה היא: ג-א-ל-ו-פ-ר-!

למעלה