מז"ט מה עושים נהריתים באיכילוב? או שהם זנחו את עיר האם?
מ מירי, New member 20/1/03 #16 זנחו! שתי המשפחות מכאן... והם לא מוכנים לעזוב את המרכז... (לא נורמאליים ) עכשיו טירטורים.... מזל שאת הברית הם עושים כאן....
זנחו! שתי המשפחות מכאן... והם לא מוכנים לעזוב את המרכז... (לא נורמאליים ) עכשיו טירטורים.... מזל שאת הברית הם עושים כאן....
ח חני ב New member 20/1/03 #18 רגעעעעעעע, זו גיסתך שגרה פה??? אולי נפגש מחר??? לא נעים לי לכתוב את זה פה, אבל לפני 10 דקות התברר לי שאחותי נמצאת שם...אין עדיין פרטים מדויקים, אבל סיפור עם הרגל. הלך לה הסקי .
רגעעעעעעע, זו גיסתך שגרה פה??? אולי נפגש מחר??? לא נעים לי לכתוב את זה פה, אבל לפני 10 דקות התברר לי שאחותי נמצאת שם...אין עדיין פרטים מדויקים, אבל סיפור עם הרגל. הלך לה הסקי .
צ ציפי ג New member 20/1/03 #19 על כן יעזוב איש את אביו ואמו, ודבק באשתו והיו לבשר אחד - רצו לברוח מהמשפחתיות החונקת?
מ מירי, New member 20/1/03 #24 לא , לא חושבת.... אמא שלי בכלל היתה בארה"ב כשברחו..... (אני חושבת שזה נותן מספיק חופש), פה עזב האיש ועזבה גם האישה.... לא היה נורא כ"כ , אבל כמי שחיה בקשר הדוק עם בנות הדודות שלה , אני יודעת שילדי "הולכים" להפסיד את זה (משני הצדדים).
לא , לא חושבת.... אמא שלי בכלל היתה בארה"ב כשברחו..... (אני חושבת שזה נותן מספיק חופש), פה עזב האיש ועזבה גם האישה.... לא היה נורא כ"כ , אבל כמי שחיה בקשר הדוק עם בנות הדודות שלה , אני יודעת שילדי "הולכים" להפסיד את זה (משני הצדדים).