ג'ינס פסטלי-היכן להשיג?

ג'ינס פסטלי-היכן להשיג?

לא עמדתי בפיתוי (אני כל כך אוהבת צבעוני!) ורכשתי לי אחד מזארה.הוא יפהיפה,אבל נמוך כמו ים המלח.

היכן יש להשיג בגזרה טובה ובצבעים פסטלים רכים (את של קסטרו ראיתי,ולא אהבתי.משהו בהם מוזר),הפכתי את אסוס ולא מצאתי....

אפשר לשאול כמה עלה?

ואיך המידות שלהם? (יש לי טראומה מהם מהקיץ שעבר בנושא המידות שהתכווצו)

shmickey

New member
הוא עלה 140 אם אני לא טועה

(היה לי גיפט קארד), קניתי אותו רק לפני כמה ימים ככה שכביסה הוא עוד לא עבר (עובר ברגעים אלה ממש).
לקחתי אותו במידה 38 שזו המידה שלי בדרך כלל, ככה שהמידות נראה לי תואמות את המציאות. ראיתי שהם מגיעים עד מידה 42. הבד דקיק והגיזרה גבוהה, שווה לך לקפוץ ולבדוק

ראיתי גם ג'ינסים נחמדים בתמנון, בטווח מחירים דומה, אבל לא מדדתי שם אז קשה לי להעיד על הגזרה/איכות.

shmickey

New member
קניתי ממש לפני יומיים בTNT

מאוד נוחים ובגיזרה גבוהה

morli4

New member
מה עושים עם ג'ינס שהתרחב?

יש לי סקיני מקסטרו שכבר לא צמוד עלי כמו פעם. הוא פשוט התרחב עם הלבישות ועכשיו לא יושב כ"כ טוב.
כדאי להצר אותו? או שאחרי ההצרה הוא שוב יגדל?

מה שאני עושה

מנסה את מייבש הכביסה בשביל לכווץ אותו;
ומפיקה לקחים לעתיד לגבי התוצרת הספציפית (גם לי הסקיני של קסטרו יושבים יפה בהתחלה, ובהמשך מתרחבים כך שלא צריך לפתוח את הכפתור בשביל לצאת מהם
)

mei8

New member
דווקא אני מאוד אוהבת את הסקינים של קסטרו..

אצלי הם בכלל לא התרחבו (או שאני התרחבתי לתוכם?
)
אבל האמת שהם הכי טובים שיש לי... אולי זה המכנס הספציפי..

mei8

New member
אולי זה יעזור...

אני קונה אותם ממש יותר קטנים מהמידה שלי (יורדת במידות עד שמשהו כבר לא עולה ואז לוקחת אחת יותר... חח..). נראה לי שאת האחרון קניתי במידה 35 של קסטרו כשאני בכלל 38 ואפילו לפעמים 40..

אחרי הלבישה הראשונה הם טיפה "משתחררים" באיזור הסגירה/מותן ואח"כ נשארים מושלמים...

במייבש לכמה זמן הכיווץ מחזיק?

זה קורה לי בכל כך הרבה מכנסיים, מזארה קסטרו ומה לא וממש נמאס
בזמן הלבישה וההליכה אחרי המייבש המכנס לא חוזר תוך שניה להתרחב?

לא זוכרת

נדמה לי שזה ל"חצי לבישה" כלומר אחרי כמה שעות חוזר לסורו. אבל תנסי, מה יש לך להפסיד

keren007

New member
אמריקן איגל

אפשר להתווכח בנוגע לגובה שלהם... זה לא מאד נמוך אבל בהחלט לא גבוה. הצבעים יפיפיים אבל נפלתי שם עם המידה- קניתי מכנסיים שישבו עלי בול בחנות אבל אחרי לבישה אחת בלבד המכנס כל כך התרחב עד כדי איבוד צורה... כך שאני יכולה ללבוש אותו בערך רק אחרי שעבר מייבש!
עולה 220 ש"ח אם אני לא טועה.

DM fan

New member
גינס של חגית טסה

מדדתי גינס שלה, ומאוד אהבתי (יש לי אגן ירכיים קצת רחב, ולא הכל מתאים) , שמעתי מחברה לעבודה שהג'ינסים שלה יחסית מתרחבים... וחוץ מזה הוא עולה בערך 600 שקלים
לכן רציתי לשאול אתכן, האם מישהי קנתה ג'ינס שלה, ואם כן, האם הוא באמת התרחב ואיבד צורה
תודה מראש

צבעוני אבל לא ממש פסטלי

אני קניתי אחד כתום ב-h&m. אני בדרך כלל לא קונה שם כלום אבל היה לי זיכוי ואלו מצאו חן בעיני. גזרה ממש לא נמוכה ומאד מחמיאה. וגם ממש ממש זול (14 פאונד).

SimplyMe1

New member
מיסי, מה שלומך?:)

אשמח אם תוכלי לכתוב את המק"ט בבקשה כדי שאוכל גם אני להציץ בHַM בארץ ולראות אם יש סקיני כתום\קורל. זה גם מה שאני מחפשת עכשו..
תודה

למעלה