ג'ינג'ית

ג'ינג'ית

***השמות בסיפור הינם בדויים*** 22.2.07 בפעם הראשונה שנכנסת לחיי כלל לא הספקתי לראות אותך. נכנסת אלינו הביתה כהרגל חדש בימי שישי כדי להביא לנו את הדברים מאמא שלך, שכבר לא היה לה כוח לעלות את המדרגות. אני רק שמעתי אותך מהחדר, בזמן שסידרתי את ארון הבגדים שלי אחרי הפצרות מרובות של אמא שאמרה שוב ושוב שחצי מהבגדים אני כבר לא לובשת כי הם גדולים עליי, וכבר לא היה לי כוח לנסות להסביר לה שמי שהיה פעם שמן לא יכול לזרוק את הבגדים הישנים, כי זה כמו לזרוק זכרונות שאסור לשכוח. "שלום", שמעתי קול מתוק וצעיר מחוץ לחדר. "אני הבת של שושי". אוזניי מיד נעמדו וניסו להתרכז בקול שבא מכיוון הכניסה והתקדם למטבח. "אה שלום מתוקה, מה נשמע? חבל שאמא שלך לא עלתה.. בואי תיכנסי", אמא אומרת לך. "כן, לא... פשוט אנחנו קצת ממהרות" את עונה. אמא לקחה ממך את הדברים ונתנה לך את הדברים שהוכנו בשבילכם, סחר החליפין הקבוע שלפני כניסת השבת, מיד אחר-כך בירכה אותך לשלום, וד"ש לאמא שלך כמובן. מאותו יום שישי הקול שלך לא עזב את מוחי. שוב ושוב ניסיתי לדמיין את פנייך, גופך, אך לשווא. החלטתי שאני חייבת לראות אותך, אחרת זה לא יעזבני במנוחה. בשבוע שאחר-כך המאורע חזר על עצמו. הפעם בשעה מוקדמת יותר, בעודי מתהפכת במיטה מצד לצד (יום שישי זה היום היחיד שאני מרשה לעצמי לקום מתי שבא לי). לפתע אני שומעת את קולך מחוץ לדלת, משוחחת עם אמא ומסבירה לה שוב בנימוס שאת ממהרת קצת. בזינוק שלא היה מבייש פנתר אני נעמדת על הרגליים ומציצה מחוץ לדלת החדר שלי, בעודך עוברת לתוך המטבח. היתרון שלי עלייך כרגע הוא שאת לא מכירה את מבנה הבית, ואת לא יודעת שבמקביל לסלון ומול המטבח ממוקם החדר שלי, ממנו אני עושה עלייך תצפית כרגע. בשניה הראשונה אני מביטה בך, ובשניה שאחר-כך אני כבר מבינה שאני צריכה להרים את הלסת שלי מהרצפה, כי את עוד תשימי לב שאני עומדת ככה בפה פעור. ג'ינג'יות אף פעם לא היו הטעם שלי. בדרך-כלל אלו היו שחורות, או לעיתים רחוקות בלונדיניות, אבל מעולם לא היתה מישהי ג'ינג'ית. אחרי שראיתי אותך הבנתי שזה הולך להשתנות, והיתה לי תחושה שלא רק זה ישתנה. היופי שלך יצא מגדר הרגיל, ורק מלהסתכל עלייך יכולתי להרגיש דברים שמעט מאוד בנות יכלו לגרום לי להרגיש. ההיכרות שלך איתי החלה רק בשבוע השלישי לביקורך בביתינו. כשבאת לא שמעתי שנכנסת, ויצאתי מהחדר לכיוון הסלון. לרוע המזל אני לובשת מכנס קצר ואת הטישרט שקיבלתי ביום ספורט של היחידה, מראה הספונג'ה הקלאסי, וכשאני מבחינה בך מדברת עם אמא במטבח, אני נעמדת. את מסובבת את הראש ומביטה לי רק בפנים, מתעלמת מכל המראה המביש שהתברכתי בו הבוקר. אני נבוכה ויכול להיות שגם הסמקתי, אני לא זוכרת. "זאת הבת שלי מורן", אמא מציגה אותי בפנייך. את מחייכת חיוך קל, ואני מחזירה לך חיוך מטופש ונבוך, כאילו שאת יכולה לדעת מהמבט שלי שחשבתי עלייך כל השבועיים האחרונים. "אני נטע, הבת של שושי", את מסבירה. "אההה", אני אומרת, מעמידה פנים שאני לא יודעת את זה כבר שבועיים ימים, "נעים מאוד". ככה עברו להם השבועות ולא שכחת להופיע בנאמנות מוערצת בימי שישי, כשאמא שלך מחכה לך למטה באוטו, ואתן "קצת ממהרות". בכל פעם שמבטינו נפגשו, הרגשתי שאת מסתכלת עליי בצורה מיוחדת. בהתחלה מיד מיהרתי להסיק שאני רואה את מה שאני רוצה לראות, ושאני תמיד נופלת בדברים האלה מרוב שאני מסתנוורת מבנות. אבל עם חלוף השבועות לא יכולתי להתעלם מקשר העין שנוצר בינינו, מהחיוכים הקטנים, מהמבט שהיית מגניבה אליי בטרם היית יוצאת את מפתן הבית, מאריכה אותו ועינייך לא עוזבות את עיניי עד אשר את נעלמת במדרגות. יום שישי אחד של ינואר אמא הלכה להשלים כמה דברים לקניות לשבת, מה שאף פעם לא קורה, כי הכל אצלה מחושב ומבחינתה להגיע למצב של לעשות קניות ביום שישי זה אסון. אמא חושבת שרק אנשים חסרי אחריות משאירים את הקניות לרגע האחרון, ולפעמים אני יודעת שהיא צודקת. אבל באותו יום שישי אמא כנראה כעסה על עצמה כי נכללה עם האנשים "חסרי האחריות" שעורכים קניות ביום שישי, ואני רק חשבתי לעצמי שזה לא נורא להיות פעם אחת חסרת אחריות, ושזה אפילו יעשה לה קצת טוב לצאת מהמסגרת שבה היא כלואה כל שנות חייה.

המשך...

אינני יודעת אם הגורל הוא שרצה בכך, או צירוף מקרים, אבל באותה שעה שאמא היתה בקניות, כף ידך הקפוצה לאגרוף נקשה על דלת הבית. ניגשתי באדישות לפתוח את הדלת וכשראיתי אותך בעינית, הלב שלי קפץ והחל פועם במהרה. הנחיתי את עצמי להירגע ושבסך-הכל אני צריכה לתת לך את הדברים שאמא הכינה לכם לשבת ולקחת את הדברים ממך ואז את תלכי כלעומת שבאת. אבל את, שראית שאני זו שפותחת לך את הדלת, נעמדת במקום ולא זזת. הטית את הראש הצידה והבטת בי, מחכה שאני אתחיל להגיד משהו. גימגמתי לך משהו על הדברים שאמא הכינה, על קובה ועל חצילים, ואת שאלת איפה אמא שלי, ולא התאכזבת כלל כששמעת שהיא לא בבית, ונדמה לי שאפילו ראיתי חיוך על פנייך כשהבנת שאין גם אף אחד אחר. בצעד אחד גדול נכנסת לתוך הסלון, התיישבת על הספה, וביקשת משהו לשתות. אני רק תהיתי איך זה שהפעם את לא ממהרת, ואז גם שאלתי אותך בקול רם, וענית שהיום באת לבד, בלי אמא שלך. אני מתחילה עוד יותר להילחץ כי אולי המשמעות של כל זה תהיה שאני אצטרך להתחיל להאמין בגורל, משהו שלא עלה בדעתי אפילו עד עכשיו. אני מוזגת לשתינו קולה, ומתיישבת לידך על הספה. השאלה הראשונה והמתבקשת של שתינו היא "מתי את משתחררת?" ואז אני מגלה שהיא יותר צ'ונגית ממני, אבל זה לא גורם לי לרצות אותה פחות, אפילו שאני אוהבת גדולות ממני. העיניים שלה כל כך ירוקות ואני שואלת את עצמי אם אלו עדשות או שבאמת זה צבע העיניים שלה, כי אני הכי אוהבת עיניים ירוקות. לצערי אני אף פעם לא יודעת להגיד אם מישהי שמה עדשות או לא. את אומרת לי שיש לך היום משחק כדורסל, ושואלת אותי אם אני אוהבת לשחק, ואני עונה לך שאני מעדיפה כדורגל, אבל בכל זאת חסידה גדולה של כל משחקי הכדור. את מחייכת ושואלת אם אני רוצה לבוא לראות אותך משחקת היום, ואני עונה מיד שכן, שוכחת מהעובדה שקבעתי כבר עם חברים. ה-gaydar שלי מעולם לא השתולל כל כך ואחרי כל הדיבורים על ספורט והמבטים ששלחת בי, התחלתי להבין שאת "משלנו". באותו רגע לא יכולתי להרגיש דבר מלבד שמחה. ובעודי שקועה במצב רוח מרומם בגלל התגלית החדשה שלי בנוגע לזהותך המינית, את מקרבת את שפתייך אל שפתיי ומנשקת אותי בפה סגור. אני עוצמת את העיניים לשניה, כלא מאמינה שזה קרה כרגע, וכשאני פותחת אותן את כבר אחרי הבחינה של התגובה שלי, מחייכת ומתקרבת לעוד נשיקה, הפעם בפה פתוח. ככה אנחנו מתנשקות כמה דקות, את שמה לי את היד על הרגל, אני מלטפת לך את הגב ומרגישה כל תזוזה הכי קטנה שלך, עדות שרירית לעובדה שאת שחקנית כדורסל מחוננת. אני לא יכולה להגיד שזה לא עושה לי את זה. אחרי כחצי שעה שאת יושבת על הספה שלי, מרעילה את פי במתיקות שלך, את קמה ואומרת שאת צריכה לזוז כדי להתכונן למשחק, ושוב מביעה את משאלתך שאבוא לראות אותך משחקת. אני מהנהנת בראש להסכמה ואת לא יודעת שכבר הסכמתי לזה עוד הרבה לפני שביקשת.

המשך..2

קריר בחוץ. בשעה 14:00 אני עושה את דרכי לכיוון המגרש, בטרנינג ארוך לגופי וכובע קסקט לראשי. לסבו-שיק שעוד לא נצפה כמוהו בשכונה... כשאני מגיעה את כבר בשיא הפעילות שלך, רצה בין קצה אחד של המגרש לקצה השני, פנייך מביעות שילוב של מאמץ והנאה, כמו פנים של מישהי שבאמצע סקס, זרועותייך הבנויות היטב והיוצאות מהגופיה נוטפות זיעה, ואני משתעשעת במחשבה שאם הייתי גבר, יש סיכוי של 99% שהיתה לי עכשיו זיקפה. כשאת מסיימת את המשחק את מבחינה בי לראשונה מאז שהגעתי למגרש וניגשת אליי, בו בזמן שאת שמה עלייך סווטשרט ארוך (אסור להתקרר אחרי המשחק). אני מחמיאה לך על הפייט שנתת במשחק, ואת צוחקת ואומרת שהיית גרועה. "איפה את גרה?" אני שואלת אותך, ואחרי ההסבר אני מבינה שיש לנו את חצי הדרך בחזרה לעשות ביחד. אחרי מספר דקות אנחנו מגיעות לצומת שבה דרכינו אמורות להיפרד, ואת עוצרת ושואלת: "אולי תבואי?" עשרים דקות אחר-כך אנחנו כבר בבית שלך. הבית חם, ובחדר עוד יותר חם, ואת מחווה בידך לכיוון המיטה ואומרת לי לשבת ולחכות חמש דקות בזמן שתתקלחי. אחרי עשר דקות שכללו מקלחת וייבוש שיער, את באה ומתיישבת לידי. אני בוהה בתקרה שמול המיטה, נבוכה כולי, כמו נערה מתבגרת, ואת מסתכלת עליי. "רוצה לשתות?" את שואלת, ושוב לא מחכה לתשובה ויוצאת מהחדר, ואחרי דקה חוזרת עם שתי פחיות רד-בול. כנפיים באמת לא יזיקו לי עכשיו... אני שותה בלגימות קטנות, משתדלת להתרכז רק בפחית, כדי שלא אצטרך להסתכל עלייך. את מצידך שמה את היד שלך על החלק הפנימי של הירך שלי, ואני מתחילה להרגיש איך כל הדם בגוף שלי מתחיל לזרום במרץ לכיוון המפשעות. אני מסתכלת עלייך, על הצוואר שלך, ויש לך שכבה דקיקה של טיפות מים (שאריות המקלחת) על עורך החום, וזה עוד יותר מחרמן אותי, אבל אני מעמידה פנים שלא אכפת לי וממשיכה לשתות את המשקה כנפיים שלי. במהלך אחד לא צפוי שתפס אותי לא מוכנה בתוך כל קור הרוח שניסיתי לשדר, את פתאום מסתובבת לכיווני ומתיישבת עליי, רגלייך מפושקות סביב מותניי, החזה שלך צמוד לפנים שלי. את מסירה את החולצה שלך במהירות, ואני פותחת לך את החזיה ואת משליכה אותה על הרצפה, ממש כמו בדואט סטרפטיז שכזה, והשפתיים שלי ניגשות לעבודה, ואני מלקקת לך את החזה, ומוצצת לך בעדינות את הפטמות. את משמיעה קולות של עונג, וזה עוד יותר מדליק אותי. את דוחפת את הראש שלי בין הציצים שלך, כאילו שאת יודעת מה החולשה שלי, ואני רק יודעת שזה הדבר הכי מחרמן שקרה לי בחודשיים האחרונים. הסיטואציה נוסכת בי בטחון ורוגע, כאילו שכל מהות השלווה ותמצית הבטחון העצמי שלי טמונים בשדיים של הבחורה הזאת. את משועשעת מהעובדה שמצאת דרך קלה להדליק אותי. מהר מאוד התחתונים שלי נרטבים, ואת משכיבה אותי על המיטה וכל כך חם לי עד שאני מתפשטת בעצמי, בלי לחכות לסימן, ואת מפשקת לי את הרגליים וניגשת לעבודה, האצבעות שלך עושות סיור בין הרגליים שלי, מדגדגות, מלטפות, משפשפות, נכנסות, יוצאות. בתנועות מעגליות, ואז קדימה ואחורה, פנימה והחוצה. את מתכופפת אליי ולוחשת לי באוזן שאת רוצה לרדת לי, ומד החרמנות שלי מתפוצץ, כולי מתפתלת במיטה מרוב עונג מכאיב. את נושכת את שפתייך בתאווה שלא יודעת גבול, ולא עוברות שתי שניות והלשון שלך כבר בתוכי, מלקקת מעלה ומטה, ובתנועות סיבוביות, ואני חושבת לעצמי שאין מקום טוב יותר להיות בו כרגע, ושאני מאושרת, וגם הגוף שלי. אחרי שגמרתי בפעם השניה ברצף, החלטתי שמגיע לך גמול. אני תופסת אותך ומשכיבה אותך מתחתיי, מתחילה ללטף לך את הבטן ואת האגן, לעסות לך את הירכיים ולאט לאט להתקרב לכוס שלך. אני מרגישה שאת רטובה כבר, ואני ניגשת לעבודה במלוא המרץ, ואת מתחילה להאנח ולהאנק, ולאט לאט מגבירה את הקול ומתחילה לצעוק, ואני בפנים ובחוץ ושוב בפנים, במלוא העוצמה והמהירות, ואת ממש מתחילה לצרוח עד שאני חוששת שמישהו ישמע, אבל אחרי רגע לא אכפת לי כי את מדהימה, ואני ממשיכה וממשיכה עד הצרחה הסופית שמבשרת על בוא האורגזמה... ביום שישי שאחרי נטע כבר לא באה. שושי נאלצה לחזור ולעלות את המדרגות שלנו, והיתה מגיעה לתוך הבית בקוצר נשימה מדאיג. שושי ואמא דיברו על כך מיני דברים, ושושי שאלה את אמא איך היא מכינה את הרוטב לקובה. אני ניחשתי שמאחורי השאלה של שושי עומדת מזימה שלה להכין מעתה את הקובה לבדה, כי נשבר לה לעלות במדרגות בשביל זה, אבל אמא לא הבחינה בקונספירציה הזאת וזימרה לה את המתכון בחפץ לב. הנושא שעניין אותי בשיחה סוף סוף הגיע, ואמא שאלה את שושי מה שלום נטע. הלב שלי נדרך והאוזניים נזקפו והקשיבו היטב בזמן ששושי אמרה שנטע נסעה לגור בארצות הברית.

turbulent

New member
וואו

לא ידעתי אם לחייך או להיות עצובה בסוף. באמת נשמע טוב מדי וקל מדי, אבל אולי זה רק אני. היה כיף לקרוא.

למעלה