גימטריה או אני!!!

playtrip

New member
גימטריה או אני!!!

הקם להורגך השכם להורגו - הבה נלמד מעט גימטריה! כל מה שצריך, הוא הפרדה פשוטה... הקם אותיות ה, קם ... לא בהכרח צריך לפרט ממש... הרי תנסו לסתור לי כל דיבור בתירוץ עלוב שייצור יותר בעיות... "הקם להורגך" וכו הוא אותו ערך של "ה' קם להורגך"... וודאי תגידו לי שצדיקים הוא אינו הורג הם תמיד חיים... ולכן, אהפוך את עצמי לרשע בעזרת שאלה פשוטה מאד: למה ל-כ-ם העבודה הזאת?! נאמר כאן למעשה: ה' קם להורגך, השכם להורגו... איך אני בדיוק הורג את ה'?! איך הורגים את אלוהים? הכל יכול? יוצרי ובוראי שבעוד כ70 שנה ימית אותי?! הוא הולך להרוג אותי! ולכן בתחביר הגימטרי הזה עלי להרוג חזרה את ה'!!! אני עצמי מנחש שאינני יכול אפילו לקום עליו ולהורגו... היכן הגימטריה הזו שלכם עכשיו?! תרצו שאספר על זה למשתמש "נו באמת" באתר יו-טיוב וולהכעיס את האפיקורוס בשר ודם הזה עוד יותר ויכפור בכם אף יותר?! כל הבאים בשמה של גימטריה והטוענים לאמת ובאים לי בחישין וברזלין!!! אתם משבחים לי את הגימטריה אך עם זאת, מקבלים ייסורים חמורים כמו מחלות נפש, סרטן, עוני, מלחמה כגורל מאת ה' על עוונותיכם ושותקים כי זה רצון ה'... אתם מקבלים ייסורים של אחרים באהבה גדולה מאד ולא ראיתי שאתם מתאמצים להרים ולהקים אותם ברוב המעשה!!! לא מספיק, אם בכלל!!! עדיין יש עוני!!! זו גזרה?! איך הגענו לזה? למה אנחנו איננו קמים ועוזרים לאחר ועושים שלום עם אוייבינו?! אנחנו על אותה ספינה ועל הרצון שלכם להמשיך לרצוח אדם כמוכם אתם תסבלו קשות מלחמה חוזרת ונשנית עד שתמצאו דרך ברורה לעשות שלום עם כל אחד ולהצליח להסביר אחת ולתמיד שאנחנו כולנו על אותה ספינה ואין להרוג אף אחד!!! אף אחד!!! ואל תבואו לי בשום תירוץ מקראי ושום פסוק כי גם זה מקרא מה שאני כותב לכם!!! הסתכלו סביבכם!!! קחו השלכה!!! במי אתם נלחמים בדיוק?! בערבים שאין בינהם הבדל כלל לבין אמריקה... האם תבואו להגיד זאת על אמריקה שאתם חפצים איתם במלחמה?! מה ההבדל בין אמריקה לערב שאי אפשר להסביר לערבי וצריך להלחם בו, אך לאמריקאי אפשר?! מחר הם באמריקה יקומו ויחליטו שאנו אוייבים ויחסלו אותנו!!! בדיוק כמו שאין תקנה לערבים, לא לפדופילים, לא לנאצים, לא לטריפל קיי... הם שונים מכם ולעולם לא יהיו כמוכם, אבל אני אהיה כמוהם! ואני יהודי ואני אחסל אתכם באומריכם שאתם שונים ולהם אין תקנה ואני לא מבין למה אני לא יהודי כמוכם שאני רוצה לחסל דם של יהודי!!! בנתם... בכל אופן, מי שיחליט בקנאותו לרצוח אותי בגלל הכפירה שהבאתי כאן, אני אדאג שאת דמו ישפכו היטב, ברגע שאחד מכם יחליט לקום עלי, ואני מנחש שפנחס מבינכם יקום על זמרי בן סלוא כמוני ולכן אני מוכן ונחוש להחזיר בסכין ובאקדח ובחרב...!!! ולכן אני דורש שלום באופן מיידי עם כולם!!! דורש!!!

אני אזרום איתך. . .

אתה מה זה צודק "הקם להורגך‏ ‏השכם‏ ‏להורגו‏"‏ זה בדיוק ה‏`‏ קם להורגך ולכן תשכים להורגו. איך?! אין לי מושג, אם אתה רוצה תתפלל קצת יותר חזק שיקח אותך מהר ותוכל לשאול אותו למעלה איך אפשר להרוג אותו פשוט אני למדתי ש‏"‏אין לו גוף ולא דמות הגוף‏"‏ אז זה קצת בעיה אתה מבין‏?‏! ורגע רגע רגע... אולי עכשיו כשאתה רוצה להרוג את אלוהים אז באמת זה מסתדר יופי שה‏`‏ קם להורגך כנגד אנשים אוילים כמוך. תשמע, את האמת‏?‏! הייתי עונה לך יותר יפה ויותר רציני אבל לפי איך שאתה מדבר זה לא נשמע שאתה בא באמת לשאול כי אתה לא יודע אלא אתה יותר בקטע של לתקוף ת‏`‏דתיים ולהראות להם עד כמה שהם טיפשים שלא מבינים כלום אפילו בדת שלהם וכמה שאלוהים עובד עליהם ומקמבן אותם והם הולכים אחריו כמו עגלים עיוורים ואתה נאור וחכם שחי בכיף. עזוב, כשתהיה רציני באמת תפנה יפה ותרצה לדעת אשמח לענות לך בשמחה ובאופן רציני יותר. וסתם שתדע... נגיד, נניח ונאמר שיש לך שאלות על בורא עולם והנהגתו זה לא שיש לך או לכל אחד אחר אופציות אחרות, כי אנחנו יצורים של בורא עולם והוא בכלל לא ששששואל אותנו מה לעשות ואיך לעשות וגם את מה שכן זה לפנים משורת הדין כי הוא אוהב אותנו עם ישראל אבל בגדול אני אומר את זה בשפה המדוברת... "בלי לשאול אותך אתה נולד וחי ובלי לשאול אותך אתה מת מתי שהוא רוצה ולא אתה‏!‏ (גם אם אתה חושב שאתה יכול להתאבד‏)‏ ובלי לשאול אותך אתה גם תתן דין וחשבון על הכל גם אם תגיד תצעק ותכריז בקול שאתה לא מאמין באלוהים תאמין לי שזה לא משנה לו וגם לא מזיז לו, זה בדיוק כמו שתעמוד מול השופט שדן אדריך בבית משפט על משהו תעשירו ותאמר לשופט שאתה לא מאמין בו, לשופט זה ממש לא יזיז ואולי אפילו הוא יחמיר איתך יותר בגלל זה, בקיצור, כשתחליט להיות רציני יותר תחזור ותשאל יפה יותר.

playtrip

New member
אם אתה דתי וזו השיטה שלך לענות לי.

אז אין דבר כזה שנקרא דתיים.

לא לא, אתה טועה חמוד. . .

אצלנו הדתיים יש מושג שנקרא "ענה כסיל‏ ‏כאיוולתו‏"‏ אז עניתי לך באותו מטבע.

playtrip

New member
אצל אדם כמוני יש דבר כזה הנקרא גזענות

מפני שאני גזען ושונא כל אדם שאיננו כמוני ויש לי על מה לסמוך. אני שונא אותך, ואני שונא את הדת שלך.

אז חבובצ‏`‏יק . . .

צר לי לבשר לך אבל אתה נמצא בבעיה גדולה מאוד, הייתי מדסקס עוד ועוד אבל כבר הבהרת לי מראש שחבל לי לבזבז עליך את הזמן כי אתה חי בנישה שלך ובריבוע שלך ובמיוחד במיוחד אתה שקוע בבורות שלך אז אני מאחל לך מכל הלב שאלוהים יגאל אותך מיסוריך ויפקח לך את העיניים לראות עד כמה אתה חי בצורה מעוותת.

איך אמרת בעצמך...?!

אתה תמיד בונה גשרים לשום מקום... לאף אחד מכותבי התגובות לא החזרת תשובה לעניין אלא רק תשובות מתריסות מתחמקות ומתפתלות, וזה לא בגלל ש`אין דבר כזה דתיים` אלא כי אין לך תשובה ברורה לדברי ההבל שכתבת! עפ"ל!

playtrip

New member
אין דבר כזה דתיים... יש יהודי.

כל אחד, קרוב או רחוק יותר, הוא יהודי, ויש את העמים שאין בינהם הבדל כלל... אנחנו רוצים במותם של ערבים, כשאר יש לך באמריקה אנשים כמוהם בדיוק!!! הנשיא של אמריקה הוא ברק חוסיין אובמה, ולהיפוך, בערב יש פרסומות לקינדר וקוקה קולה בטלוויזיה, טלנובלות ותוכניות אירוח כמו שיש באמריקה... איזה הבדל אתה רואה מלבד כמה אנשים מתוסכלים בארגון "דתי" קיצוני שהחליטו להוציא את זעמם על המדינה הקרובה? הם אינם היו רוצים להרגיש שלום בליבם? אני יודע שהם כן, כי אני כמוהם... מלבד שאני מחוייב לציית לחוקי ספר שניסיתי ללמוד במשך שמונה שנים לפחות ולא הבנתי בו עד עכשיו שום דבררררר... מסתבררררר.... איך זה ללמוד שמונה שנים על מנת לעשות ורק להרוס את העולםםםםם...

קליט

New member
לא הבנתי שום דבר .

אני מאחל לך חיים טובים ומאושרים . שלום ושלוה . חג שמח ושבת שלום ומבורך . באהבה .

playtrip

New member
תודה.

ולכן אני לא מאמין שיש דבר כזה שנקרא דתיים.

קליט

New member
בבקשה, כולם אהובים

יש אנשים טובים בכל מגזר, והם הרוב . מועדים לשמחה

playtrip

New member
קליט, אני לא שונא אותו.

אם לא היית בא כדי לפייס, לא הייתי מוצא את ידי ואת רגליי... למה אני תמיד בונה גשרים לשום מקום...

קליט

New member
תנסה להשתחרר מה"סיינטלוגיה"

כפי מה ששמעתי זו "כת" שעלולה להזיק . תנסה להכיר אנשים שלא קשורים לכת הזאת כדי שיעזרו לך, כי יתכן שהם מנצלים אותך או את נפשך . אם אתה במצוקה אז אתה יכול גם לנסות לפנות לתחנת המשטרה הקרובה . אתפלל עליך . חג שמח !

חחח היית מת להיות רשע.‏ לפני כן

עליך להחכים.‏ לדעת מה זה גימטריא לדעת עוד כל מיני דברים כמו לדוגמא מזה האות ה שמסמלת כביכול קיטור של המילה השם שהיא אפילו לא כינוי קדוש אלא כינוי נסר תלשם.‏ חוצמזה תלמד מדוע אדם מת לאחר שבעים או שמונים כמה שהוא מקבל.‏ תלמד עוד כ5‏ מיני דברים.‏ ואז אם תרצה לכפור ולהקשות ולהיות רשע אולי אולי תדמיין שהצלחת.‏ בינתיים אתה בור ועם הארץ ששקוע בהרבה כעס שנאה וטומאה.‏ חבל.

playtrip

New member
איזה מזל... חשבתי שאני רשע...

אני לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי אחד... איזה מזל גדול...

playtrip

New member
תודה על הניצחון שלך אותי, אבל...

מדוע באו עלי כל הייסורים שמנעו ממני לב אוהב וטוב לזולת? האם נפרע ממני ה' בחיי?! כמה רע בדיוק עשיתי שאני לא מפסיק להכנס למוסד על כלום?! שמה אני כזה רשע בעיניו שהוא ממהר להעניש אותי בייסורים חמורים כאלו?! זה מספיק חמור בעיני כי זה מונע ממני לקום ולפתח את גופי שאוכל לעבוד ולהרוויח כסף, ולא להיות נטל אלא תועלת לחברה ולתרום מעשר גדול מכספי לעניים שאין להם מה לאכול!!! בוכים לך אנשים שנכנסו לחובות גדולים!!! ראה את הקישור הזה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=499897& blogcode=12416068 ולא רק, אלא שעדיין לא תרמתי לבן אדם הזההההה!!!!

למעלה