גימאליה!

אשור

New member
גימאליה!

קריאת קרב שהקדימה את האוכל במחנה בקייטנה ובטיול.:גימאליה- גים! גימאליה- גים! גימאליה- גים גים גים! בתיאבון! חזק וטחון!

magy

New member
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

ג´ימאליה......... עם הצ´ופצ´יק למעלה.......... ג ´ י מ א ל י ה

עוד לא אכלנו ?!../images/Emo116.gif

עוד לא שתינו. יייבש לנו בגרון. הבו לנו משקה, מיט א-ביסל קאשקע אז נריע ונראואוון. על החתום: ג´ים בלילה עושה חיים ! (מקודם ג´ימאליה)

magy

New member
הייייי ג´ימי.

אתה מקדים את הסילווסטר להלילה??????? כתבת שאתה עושה חיים בלילה....... סתםםםםםםםםםם

אינני חוגג,

את יום מילתו, של הממזרון הזה. ישוע מנצרת. כשחתכו לו, העם היהודי לא אכל עוגות. רק צרות ומרורים שבענו ,מאז הופיע על במת ההיסטוריה. זה מנהג הגויים לחגוג על הדם היהודי,שנשפך כמים. אלפיים ו-2 שנות גלות ! הרפו ממעשיכם, הנלוזים, לחגוג ביום הזה. אני חוגג את יום הולדתו, של בני הבכור, אשר נולד ב-מ-ק-ר-ה בראשון לינואר... תמשיכו עם הקומזיץ, הולכים לסינית.

הוא בן מזל דלי

תגדלי אותו לחופה למצוות ולמעשים טובים. תדאגי,רק, שלא ימצא איזו סמרטוטה.

מזלטוףףף לבכורו של בן-אהרון

אצלנו לא נוהגים לחגוג לפני התאריך... מין אמונה שכזו.... בן כמה "התכשיט"? שלי בן 28.5 ....ממש איש !

איך ידעת?

סוגר גם עשרת. יליד 1.1.1972 יצא בשבת. עיתוני סוף השבוע.שהיו ברשותי בישרו: האלוף דוד (דדו) אלעזר, נתמנה רמטכ"ל. השאר היסטוריה.

אטיוד5

Active member
בן אהרון ומזון.

הולך טוב עם לחם - עבודה.
איהו המזכ"ל הנצחי? כבר בר-מינן?

תצחק ? אטיוד 5

למיטב ידיעתי, המזכ"ל מיל. יצחק בן אהרון הנוסטלגי, חי, קיים ונושם, בגבעת חיים מאוחד. עדיין אריה כפי שהיה , התחתן לא מזמן עם אשה כמחצית מגילו. הוא בן קרוב ל-100 . אין לי שום קשר אתו, גם לא משפחתי. אהרון היה אבא שלי. הנה כל הסוד.

בן אהרון חי ונושם בקיבוצו

לא מזמן פורסם ראיון איתו ב"ידיעות".. הבן אדם צלול ויש לו עדיין היגדים על הכל!

שקדי

New member
לא סתם חי ונושם....גם מקיים........

הבן אלף.....סתאאם....התחתן לא מזמן עם אחת שצעירה ממנו בכ40 שנה....מה שנותן לכולנו תקוות מסוימות לעתיד..........

למעלה