גימאליה!

שקדי

New member
הי חונה............../images/Emo65.gif

אני נמצא רחוק ממכורתי בארץ מכבים ומא עשו פעם לפני שאיזה גאון המציא את האינטרנט???? האאאאאאאאאאאאאא??????????????

magy

New member
אני אגלה לך מה עשו פעם

לפני שהמציאו את האינטרנט, טלפון, פלאפון, פקס, וכו הפטנטים...... פעם................אנחנו התראו..........פנים אל פנים...... ולא על המסכים.................. אבל אל תספר לאף אחד........ כי כולנו נולדנו בעידן האינטרנט............ אז בטח לא נבין.......על מה מדברים הזקנים............

שקדי

New member
את רוצה לרמוז לי..............

שאנשים של פעם נפגשו פנים אל פנים???? אצלנו החבר´ה הצעירים יושבים ומדברים ואז מישהו אומר: בואו נתפזר לבתינו ונדבר באי סי קיו.............

magy

New member
גם כשיושבים בבית קפה

בשיחה קבוצתית, לא ניתן לדבר עם הנוכחים בגלל שלל הצלצולים..... למעשה יושבים מספר אנשים ביחד....וכל אחד מדבר בפלא שלו....בנפרד עם אנשים אחרים........ משהו השתנה...............משהו לא טוב ........... כנראה, שהכתיבה עושה משהו לאנשים.....הדיבור.....במכשירים שלא עושים המפגשים ......במפגש חסר משהו....... הדימיון מתנפץ........ ומי שאוהב לדמיין, שימשיך ליצור קשרים........מודרניים (במכשירים חדישים)

אני אוהבת לדמיין-אבל אני גם אוהבת

את החום שיוצא מבן אדם ממשי את העוויות הפנים את החיוך את הקמטים שליד העין את הריח את הנגיעה. אז אני מיושנת ובלתי מודרנית בעליל. ולא אכפת לי בכלל!!!

הכתיבה אכן עושה משהו לאנשים

מול המסך, אחד על אחד ואחד מול כולם. אלמוני בכינוי, מרשה לעצמי להסיר מגינים, לבטא הגיגים. להיות מי שאני ולא מי שרוצים שאהיה. ואז יכול להווצר קשר של חיבור שאיננו תלוי בדבר. חיבור אל עצמי ומ"עצמי" שלי ל"עצמי" של אחר שגם הוא מאחורי כינוי מסתתר. ומגיע שלב, שבו כבר לא נזקקים לכינוי. שהורדת המסכה רק חושפת פנים והנפש כבר מזמן נחשפה.

כמה

נכון שלא לדבר על הדרך שהיא גם מסע לגילוי עצמי כי התהליך גם פורט אותנו לעצמנו אני אוהבת את זה שבת שלום אנשים

חיוך ופרח

איזה חיוך שמת לי על הפנים שיהיה לך יום קסום
הולכת לבלות את השבת בעבודה של שכל

צודקת מאגי, פעם כשלא היה טלפון

בכל בית ועל סלולרים אף לא חלמו, אורחים פשוט דפקו בדלת- ונכנסו. שום תיאומים מראש ושום הזמנות רישמיות. לאמא תמיד היתה צינצנת של "עוגיות לאורחים" ובסלון-במזנון עם הויטרינה תמיד היתה בונבונירה שאותה פתחו לכבודם של האורחים ! עניין הבונבוניירה הנודדת - היתה נושא לפדיחות ובדיחות אינסופיות. היום זה לא זה... אין קשר עין בעין...אבל לעומת זאת יש קשרים חובקי עולם.. קשרים ממין אחר...עולם אחר זמנים משתנים. שבת שלום, הולכים לפגוש אנשים אחד על אחד...יש עוד כאלה. להת´ אחזור מאוחר.

טרה10

New member
ביום ששי כשזוגתי למדה בפ"ת עליתי

על אבטובוס ונסעתי אליה. אהבנו בפרדסי פתח תקוה, כי אז עוד היתה תקוה. והיה זה בשנות ה-60 טרם ´ששת הימים, ששת הימים...אתה אל תספר לי על ששת הימים, שלא לדבר על השאר- ויורושלים- היתה מחולקת, וכיכר השוק ריקה איך ששרה נעמי שמר. ואז יאסר עוד לא היה מנהיג של כלום..! [נבדק]

כפר המכביה = ארץ מכבים ???

דפקא מקום נחמד ושקט, אוירה כפרית כזו - המון ירוק בעיניים.. וטוב שאתה איתנו... יחי ממציא האינטרנט לדורותיו !

שקדי

New member
ועכשיו עובדים על................

תרופות נגד התמכרות.............
שבת שלום וליטראות.........................בינתיים

"ערך העבודה"

צמרת "השומר הצעיר" חזן, יערי, ריפתין, חיו עד גבול ה-100 . הסיבה- הם היו ח י י ב י ם לקום בבוקר לעבודה, לא היה להם זמן ללכת לעולמם , עד שלקחו אותם. ייבדל לחיים ארוכים, יצחק בן אהרון. כמו שנאמר. מי שקם בבוקר לעבודה עד 140 (עד 120 + מ.ע.מ.). חי הרבה זמן!

magy

New member
בן בן,,,,,אילו חיכו לי

איזה מאה מיליון דולרים באיזה בנק נידח..... אני חושבת שגם זו הייתה סיבה טובה לקום בבוקר...... לעמל יומי.......לבורסת יומי........ גם זה נחשב לעבודה, לא?????????????? ומוטיבציה לחיות?

אשור

New member
לעסקנים פוליטים לא היה זמן

לקום מוקדם לעבודה הפיזית ,אלא כדי לינסוע למוסדות התנועה בתל אביב ,שגם אז הייתה סמל לנהנתנות.

עיניים

New member
ערך "גנדי" ז"ל

כאשר ברכוהו בברכה המסורתית "עד 120" - נהג להשיב: לא. רק עד 119 ! וכשנשאל - מדוע, ענה: "כדי שיאמרו עלי: נפטר בטרם עת",,,,,

אמר אמר,

הוא לא חשב, שפתח פה לשטן? ששם לעצמו עין הרע? כנראה היה עסוק בקריאת " קול קורא" - חמאס. על פי תורת ההגיון, הצרופה , סירב לשומר ראש. קול קורא במדבר. (בדוי)

למעלה