גיל 35

מקסימה1

New member
גיל 35

היי בנות חלק מהבנות דיברו איתי כשחיפשתי מישהי שתארגן לי ערב חברות. על כל פנים זה כבר מאחורי. בסוף מצאתי מישהי מופלאה לא מהפורום הזה שעשתה לי מעגל נשים בלתי נישכח בתקציב שהצבתי לעצמי. ועכשיו אני איתכן ורוצה לשתף: מרגישה שינוי, מעבר מסויים קשה לי להסביר את זה.35 זה לא כבר 34. מעניין שבשלב של הקלפים עם המסרים בערב יצא לי קלף : "הנאה", ניתבקשתי להתחיל להנות מהחיים ולא לדאוג כל כך.. לפני שאני ממשיכה לדבר על עצמי, האם יש לכן משהו לאמר לי על גיל 35? איזה שלב זה בחיי האישה?

יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

שמחה בשבילך שמצאת את המנחה הנכונה לך, ויתרה מכך שנהנית וחווית מעגל נשים :) אני לא חושבת שיש מה לאמר על גיל 35. זהו גיל כמו כל גיל אחר, השאלה היא איך את מתייחסת לגיל הזה ?? האם עבורך הוא מהווה ציון דרך חשוב ו/או כל דבר אחר - מה את חושבת ?

מממאיה35

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

שמחה שחגגת ונהנית, איזה כיף! למרות הניק שלי, אני עדין לא בת 35, יש לי עוד כמה שנים (סתם רצף של מספרים שעלה בי ברגע שפתחתי את הניק). ובכלל חושבת שאין משהו שמייחד גיל - כל אחת והתהליכים שלה, והחוויות שלה, ואיך שהיא בוחרת לחיות... גם אם יש "סממנים דומים" (למשל גלי חום בגיל...?) הרי שכל אחת תחווה את זה אחרת, תיקח את זה למקום שלה.. תתמודד או תקטר.. הכל תלוי באיך אנחנו יוצרים את החיים שלנו, כמו בחתימה שלך
מזל טוב!

מקסימה1

New member
משהו בתחושה של מעבר מילדה לאישה

בגרות מסויימת, בשלות, ביטחון... אני מחפשת את המקפצה... שאני מחכה לה כל חיי. המנחה דיברה על כך שכל 7 שנים אנו עוברות שינוי מסויים בתהליך שלנו. מישהי מכירה?

שבע שנים, תשע שנים

עפ"י הנומרולוגיה שבע שנים זו שנת השבתון כביכול, שמיטה. שנה שבה אנחנו עושים לעצמנו כמעין חשבון נפש. שנה של שקט ובלי שינויים על מנת שנוכל לארגן את המחשבות שלנו. תשע שנים זה המחזוריות. כל תשע שנים מחזור חדש. השאלה היא אם את מרגישה הבדל כלשהו שעשית במהלך השבע שנים האחרונות...

למעלה