ילד עובד בבייביסיטרים, בשווקים ממש מכל הבא ליד רק כדי לשרוד - ואפילו בפריצות לבתים. באופן אישי ניסו להכניס אותי גם לתעשיית המין אבל במזל זה לא הגיע לכזה מצב רובם נראים מבוגרים לגילם - לרוב גרים עם אנשים זקנים בתמורה לטיפול, עליות גג ומבנים לא חוקיים, הצעירים גרים ברחוב או ישנים אצל חברים או אצל אנשים טובים בסגנון של בית השאנטי או אפילו שוכרים דירה עם שותפים מבוגרים יותר - כשרוצים יכולים
אני לא יודעת כמה זה תופס וזו הפעם הראשונה שלי פה. הוא עבר ללמוד בפנימיה צבאית, אח"כ הלך לצבא (בילה שם 70 שנים) ואח"כ התחיל ללמוד. ככה שמגיל 15 הוא לא בבית.
זה אומנם לא מדד מדעי אבל מוכיח את עצמו פעם אחר פעם: גם דירה שכורה יכולה להיות רק גג מעל הראש (לדוגמא אצל חיילים ששוכרים דירה קרובה לבסיס), אבל ברגע שאתה עושה שם את הכביסה, יצאת מהבית. הכביסה היא בד"כ נקודת התלות בהורים שהיא האחרונה להשתחרר.
מתוך נוחות כי זה פשוט חיסכון של זמן, להביא 2 שקיות כביסה ולצאת עם 2 בתמורה, ממש כמו בעסקת סמים. אבל כביסה זה לא המדד מבחינתי, בעיני אני יצאתי משם לתמיד, אני לא נשאר לישון שם אף פעם ואפילו את החדר הישן שלי הפכו למחסן.