גיל לצאת מהבית

amazone

New member
כשרוצים יכולים

ילד עובד בבייביסיטרים, בשווקים ממש מכל הבא ליד רק כדי לשרוד - ואפילו בפריצות לבתים. באופן אישי ניסו להכניס אותי גם לתעשיית המין אבל במזל זה לא הגיע לכזה מצב רובם נראים מבוגרים לגילם - לרוב גרים עם אנשים זקנים בתמורה לטיפול, עליות גג ומבנים לא חוקיים, הצעירים גרים ברחוב או ישנים אצל חברים או אצל אנשים טובים בסגנון של בית השאנטי או אפילו שוכרים דירה עם שותפים מבוגרים יותר - כשרוצים יכולים

מותר לי

New member
אני יצאתי בגיל 18

פשוט לקחתי תיק קטן עם מסמכים חשובים וקצת בגדים וברחתי

אחי הגדול עזב בגיל 15

אני לא יודעת כמה זה תופס וזו הפעם הראשונה שלי פה. הוא עבר ללמוד בפנימיה צבאית, אח"כ הלך לצבא (בילה שם 70 שנים) ואח"כ התחיל ללמוד. ככה שמגיל 15 הוא לא בבית.

אני לא חושב שהתכוונו לזה...

כי הוא לא חיי לבד, ואני מניח שהוא גם לא מימן את החיים שלו...

Toastie

New member
הבית הוא איפה שהכביסה

זה אומנם לא מדד מדעי אבל מוכיח את עצמו פעם אחר פעם: גם דירה שכורה יכולה להיות רק גג מעל הראש (לדוגמא אצל חיילים ששוכרים דירה קרובה לבסיס), אבל ברגע שאתה עושה שם את הכביסה, יצאת מהבית. הכביסה היא בד"כ נקודת התלות בהורים שהיא האחרונה להשתחרר.

אז אם אני עושה כביסה בבסיס...

יצאתי מהבית
לדעתי לצאת מהבית זה מתי שאתה כבר תלוי בעצמך, תרתי משמע. אם אתה בפנימיה אתה לא תלוי בעצמך, אתה עוד יכול לעשות מה שבראש שלך וזה לא יפריע לאף אחד.

אני עושה כביסה אצל ההורים

מתוך נוחות כי זה פשוט חיסכון של זמן, להביא 2 שקיות כביסה ולצאת עם 2 בתמורה, ממש כמו בעסקת סמים. אבל כביסה זה לא המדד מבחינתי, בעיני אני יצאתי משם לתמיד, אני לא נשאר לישון שם אף פעם ואפילו את החדר הישן שלי הפכו למחסן.

למעלה