גיל לצאת מהבית מי יצא מהבית בגיל ממש ממש צעיר?
N NightElf New member 15/5/06 #2 22 זה צעיר? ../images/Emo66.gif הכרתי מישהו שיצאה מהבית בגיל 15! אבל היא לא כותבת בפורום הזה. אני אישית, עד גיל 18 בקושי הייתי נוסע בתחבורה ציבורית...
22 זה צעיר? ../images/Emo66.gif הכרתי מישהו שיצאה מהבית בגיל 15! אבל היא לא כותבת בפורום הזה. אני אישית, עד גיל 18 בקושי הייתי נוסע בתחבורה ציבורית...
M MommyHug New member 15/5/06 #3 מה זה אומר? שהיו מסיעים אותך יענו? לא, 22 זה לא צעיר- בשבילי בכל אופן... לסביבה כן, אבל לי לא. אני יצאתי בגיל 21...
מה זה אומר? שהיו מסיעים אותך יענו? לא, 22 זה לא צעיר- בשבילי בכל אופן... לסביבה כן, אבל לי לא. אני יצאתי בגיל 21...
N NightElf New member 15/5/06 #4 שהייתי חי בבועה, והולך לרגל תמיד לאן שאני הייתי צריך, ואם הייתי נוסע בתחבורה ציבורית אז רק עם אמא ורק אחרי שהתגייסתי, "התעוררתי" לעולם. והיום, אני כבר שוכר דירה בת"א, לומד במכללה, עובד, והכל בעצמי
שהייתי חי בבועה, והולך לרגל תמיד לאן שאני הייתי צריך, ואם הייתי נוסע בתחבורה ציבורית אז רק עם אמא ורק אחרי שהתגייסתי, "התעוררתי" לעולם. והיום, אני כבר שוכר דירה בת"א, לומד במכללה, עובד, והכל בעצמי
N NightElf New member 15/5/06 #9 בנוגע ללכת ברגל... זאת עדיין דרך ההתניידות העדיפה עליי. אני אסע רק במקרים שאין לי זמן להליכה, או סתם מרחקים לא סבירים (בינעירוני וכו'...).
בנוגע ללכת ברגל... זאת עדיין דרך ההתניידות העדיפה עליי. אני אסע רק במקרים שאין לי זמן להליכה, או סתם מרחקים לא סבירים (בינעירוני וכו'...).
א אוהד אסטון New member 15/5/06 #10 אצלי מרחק לא סביר... זה התחנת אוטובוס כך שכבר לשם הייתי לוקח אוטובוס אם הייתי יכול
N NightElf New member 15/5/06 #11 אצלי לא סביר זה לפחות כמה ק"מ של הליכה (מעל 5 בערך), והאם חם או לא...
A amazone New member 16/5/06 #18 חוסר בררה חלק "הלכו" למשפחות אומנה וחלק חיו ברחובות ומפה לשם - למזלי אני עבדתי מגיל 12 ויכולתי להחזיק דירה
חוסר בררה חלק "הלכו" למשפחות אומנה וחלק חיו ברחובות ומפה לשם - למזלי אני עבדתי מגיל 12 ויכולתי להחזיק דירה