גיל... זה באמת רק מספר?

qqqq29

New member
אם מראש הקשר מועד לכשילון למה להיכנס אליה

איזה אחרי צבא היא בשלב שונה מאוד בחיים מילד לפני צבא. ובחרתי להשתמש במילים איזה וילד כיוון שבן 18 הוא עדיין ילד לעומת אישה בת 21- 22. נשים הן בוגרות יותר מגברים באופן טבעי, לכן זה כן משנה אם הגבר הוא הצעיר יותר. אילו היה המקרה הפוך זה לא היה משמעותי כלל. ולא מדובר בלאכול את העוגה ולהשאירה שלמה, אלא, המצב הוא באמת כזה . כאשר אנו נמצאים בקשר גם אם הוא לא מושלם עבורנו, איננו פנויים (לפחות חלקנו) לקשרים פוטנציאלים אחרים. אז אם ידוע לנו מראש שהקשר הנוכחי הוא לא זה, איזו סיבה יש להיכנס אליו.? יש מצבים בהם אנחנו מחליטים להיכנס לקשרים מסוג זה ביודעין, מסיבות שונות. אך על מי שמעוניין/ מעוניינת בקשר ארוך טווח המבוסס על אהבה, כן לוותר על כל אותם קשרי "כאילו" שכשלונם ידוע מראש ולפנות מקום לאלה שקיים סיכוי להצלחתם. בהצלחה

אבל מאיפה לך לדעת שמראש הוא נועד לכישלון?

אין תבנית אחד במערכת יחסים. ולא כל הנשים "בוגרות" ויש גם בחורים שהם בוגרים לגילם. השלילה שלך מאוד צורמת בעייני, את מתייחסת לזה בהמון שליליות מבלי להבין שאולי גם יכול לצאת מהדבר הזה קטע חיובי. את יודעת שאמא שלי מבוגרת מאבא שלי בכמעט 6 שנים? ואבא שלי התחתן בגיל מאוד מוקדם לעומת אמא שלי ואני לא יודעת אם הוא היה "ילדותי מידי". עובדה שהיום הם המון שנים ביחד ויש אהבה גדולה מאוד. את פשוט לא מבינה שבענייני הלב קשה מאוד לשלוט, אז נגיד והיא תשמע בעצתך כל החיים שלך יכרסם בה העניין שהיא לא ניסתה, שהיא לא בדקה, צריך לבוא עם ראש פתוח, לבדוק את הבן אדם, אם הוא מספיק בוגר ורציני ואז רק לנסות לקחת החלטה אם להמשיך או לא.

nate2000

New member
לא אתה ולא אני נחליט מה מועד

ומה לא מועד לכישלון. הרבה דברים קובעים אם הקשר יצליח או לא יצליח. חוץ מזה אני לא מסכימה איתך שבנות יותר בוגרות בגילאים כאלה יחסית לבנים באותו הגיל. אולי לך נוח לחשוב ככה ואולי זה מה שהסביבה כופה עלינו לחשוב. אבל המציאות מראה דברים אחרים לגמריי.

שלום

הפרש הגילאים לא רציני, ואפשר להיות בקשר. כשאחד קטין והאחר לא, החוק מרשה רק להיות ידידים. כשיש הפרש גילאים רציני, כדאי לבדוק, כמה האהבה חזקה והקשר חשוב.

ליפטומן

New member
טוב לך איתו ? אז מה את מתחשבנת על גיל ?

אם אנחנו נתנה את הקשרים שלנו לפי הגילאים, מצבנו יהיה חמור מאוד. ולצערי, אני רואה את זה הרבה.

למעלה