גיל העולם

הkkk דווקא יותר מזכירים לי

את אלה שאומרים שהיהודי החרדי הוא הגזע העליון... "העם הנבחר"?

qwerim

New member
איפה כתוב בתורה "גזע עליון"?

1. כתוב "ואתם תהיו לי ממלכת כהנים וגוי קדוש". זאת אומרת, יותר חובות ותפקידים, כמו היחס בין הכהן לשאר העם היהודי עצמו. 2. קונטרה: מדרש: "אמר ר´ אלעזר, מעיד אני עליי שמים וארץ שבין איש ובין אשה בין גוי ובין שפחה, הכל כפי המעשה שהוא עושה - כך רוח הקש שורה עליו. 3. היהודי החרדי לא קרא לרצח היהודי החילוני. הנסיך עושה זאת (עיין בקישורים)

Prince of Wales

New member
1. חוקי נירנברג

מקורם בהלכה. 2. שפוך חמתך על הגויים. 3. מצווה היא לחסל גידולים כמוכם.

אני מכיר באופן אישי חרדים שטענו

כי מעצם ההגדרה שלהם כ"עם הנבחר" הם יותר טובים מאחרים, לא משנה מה יעשו. זאת גזענות. מעבר לזה, יש כמובן את היחס המאוד עוין של המקרא והתלמוד לעמים אחרים.

אלי ו.

New member
ואני מכיר חילונים שטענו

שרק בגלל שהם לא מאמינים הם טובים יותר מאחרים. לא צריך לחפש רחוק.. אז מה? אין לחילונים מונופול על אידיוטים. גם החברה החילונית וגם הדתית עשויות מקבוצות שונות של יחידים. יש חכמים יותר וחכמים פחות. מן הסתם אתה לא רוצה שאצטט (למשל) את ביגון כנציג החילונים, אל תצטט דתיים מסוימים שאתה מכיר אישית כראיה על קבוצה שלימה.

Prince of Wales

New member
ידידי המהביל כבר קראנו את השטויות

שאתה מלהג לך פה בפורומים. תביאו את המומחים שלכם אני מפריך אותם אחד אחד.

Prince of Wales

New member
ידידי המהביל כבר קראנו את השטויות

שאתה מלהג לך פה בפורומים. תביאו את המומחים שלכם אני מפריך אותם אחד אחד.

fcfighter

New member
בינתיים לא הפרכת כלום.

אתה בכלל יודע מה זה להפריך? זה שאתה קורא לאנשים כמו שההורים שלך קוראים לך זה לא אומר שהפרכת משהו... וגם תפסיק לחזור על מה שחבריך רושמים, תהיה קצת מקורי. בחיי שיש לבן אדם הזה בעיה חמורה, הוא פשוט אידיוט מושלם. בשלושה מילים: חפש טיפול נפשי!

Prince of Wales

New member
דוגמאות מדברי הפיגור שלך

על חוסר הבדלה והבנה של תנועות כדוה"א: 1. דקדוק: "אני ינסה" צורת התבטאות האופיינית לצאן מרעיתו של אמנון יצחק. 2. פיסיקה: הסעיף הראשון והשני: הכוח הצנטריפוגלי הנוצר על כדור הארץ כתוצאה מהספין שלו זניח ביחס לכוח המשיכה מדובר על פרטורבציה מסדר אפסילון. כל מה שכתבת שם מעיד על חוסר הבנה תהומי של תנועות גרמי השמיים. 3. הסעיף השלישי=שיא הפיגור שנתקלתי בו חוץ משני הטמבלים האחרים אפס170 ו-qwerim. סליחה רגע אני צריך להפסיק לצחוק אה.. זהו. "על כדור הארץ להפסיק להסתובב סביב צירו אבל מרחקו מהשמש נשאר ללא שינוי" אידיוט שכמוך מה הקשר בין מרחקו מהשמש לבין סיבובו העצמי ? מה גם שהיות והתנועה היא אליפטית הרי שמרחקו מהשמש כל הזמן משתנה. "השמש תנוע בשמי הארץ בחצי מעלה", אוי אויל משריש פשוט אוי.

ofir_y

New member
אחי למה ללכת כל כך רחוק?

מספיקה הפעם שהוא הפנה לקישור של אתר מסיונרי נוצרי, ואחרי שמישהו הצביע על זה ואמר לו (כי חשב שהוא לא יודע..) מה הוא אמר? "קיוויתי שאף אחד לא ישים לב" , וכמובן החיוך התינוקי שלו: "
" די בזה כדי לדעת עם מי יש לנו עסק..

fcfighter

New member
אתה מוציא דברים מהקשרם.

אמרתי ששמתי לב שהאתר הוא נוצרי פשוט לא ווידאתי שהמידע שם נכון.

ofir_y

New member
נו ומה זה לדעתך?

מה זה לתת אתר מסיונרי נוצרי, בלי לבדוק את אמיתות המידע שם, במודע?!

Prince of Wales

New member
שאלו אותך שאלה פשוטה

מי המומחים שלכם ? הביאו אותם לפה כדי שנבדוק את מומחיותם.

qwerim

New member
לא לך ולא לחבריך אין את האומץ

הדרוש לבוא ולהתמודד מול המומחה מרדכי נויגרשל למשל.

גוססי

New member
למה צריך להתמודד מולו?

פרסם את רשימת טיעוניו כאן ואנו נפריך אותם אחד לאחד. מה דעתך?

למעלה