גיל העולם

qwerim

New member
גזור ושמור

עיין קודם כאן1 ואח"כ עיין כאן2 חפשו את ההקשרים, והסיקו נא מעט על אופיו של אותו האיש.

qwerim

New member
סליחה - גזור ושמור

טעות בקישור השני. עיין קודם כאן1 ואח"כ עיין כאן2 חפשו את ההקשרים, והסיקו נא מעט על אופיו של אותו האיש.

notafish

New member
15 מיליארד שנה, אז מה?../images/Emo19.gif

האיזכור היחיד לגיל העולם במאמר מזכיר את המספר הזה. חוץ מזה, עוד תאור בינוני של קוסמולוגיה מודרנית, וניסיון לפרש בדיעבד את המקורות בצורה כזו שהם לא סותרים את הידע המדעי העכשוי. במילים אחרות, מציירים את המטרה מסביב לפגיעות החיצים. שוב. בחיי,
לא נמאס?

דוד170

New member
זה לא נסיון לפרש ביעבד.

זה ראיה שאין הפרכה לתורה. וזה מראה שמי שנתן את התורה לא היה אדם אלא בורא העולם.

preacher

New member
"אין הפרכה" אין כמוה כ"הוכח כנכון"

אין שום הפרכה לקיומו של חד קרן ורוד על הכוכב נפטון. אך זו אינה סיבה להאמין בקיומו.

notafish

New member
מצטער, לא עונה לקישורים../images/Emo19.gif

אם יש לך משהו להגיד, ואתה רוצה שאתיחס, אז תכתוב (לא גזור/הדבק) בעצמך.

זהו עיוות בוטה של התיאוריות המדעיות

תרמית משובחת מאין-כמותה. 1. המפץ הגדול לא הופיע יש מאין, וגם לא היה פרץ אור. 2. החומר הראשוני לא היה קיים כפלאסמה. 3. למיטב ידיעתי, פלסמה לא לוכדת אור, אלא דווקא מייצרת אור משום חומה. 4. האטמוספירה שלנו לא שקופה לחלוטין והיא מעוותת את האור בצורה שמונעת תצפיות מדוייקות. 5. המילה המשמשת באנגלית ל"בריאה", היא אותה המילה המשמשת ל"יצירה", כך שהפרשנות היא לא נכונה בהכרח. 6. סטיבן הוקינג גם כתב שהוא עצמו לא מאמין שהמפץ הגדול התקיים למעשה, עקב תורת הקוונטים. 7. השימוש במונח "הבריאה" בקרב פיסיקאים, הוא שימוש שבא לעתים משום אבסורד או משום פופולריות המושג בשפה, לא בהכרח משום נכונותו. 8. המאמר מתעלם מ"את השמיים ואת הארץ", "חושך על פני תהום" ו"מים". 9. תוהו-ובוהו הוא מושג יחסי - גם ברגעים הראשונים להתפשטות היקום, הוא ענה לחוקי הפיסיקה ולפיכך היה מסודר באותם חוקים שקיימים היום.

preacher

New member
פראייר!

תראה כמה כתבת (וקראת) בגלל הלינק של דוד. היה מספיק לקרוא את הכותרת, למצוא איזה לינק שפחות או יותר מתאים ולתת לו קישור בחזרה. אה, כן... דוד לא קורא אנגלית.

דוד170

New member
זה עושה אחד שלא מחפש את האמת.

את התשובות שנותנים לי אני מעביר למי שמתמצא בנושא זה ומקבל חזרה תשובה. עדיף שיהיו קישורים בעברית. אבל אם הקישורים באנגלית אני שולח אותם למי שקורא אנגלית.

ofir_y

New member
אז בקיצור אתה מכשיר קלט\פלט

ללא שום יכולת עיבוד. כמו מחשב ללא מעבד, אתה בן אדם ללא מוח ויכולת חשיבה עצמאית. "אני חושב משמע אני קיים"..... אתה קיים דוד?

דוד170

New member
אני לא מדען . אני בלי נדר ישלח את

ההודעה שלך למי שמתמצא בנושא זה ונחכה לתשובה שלו.

gershon17

New member
מי מתמצא בנושא?

ולמה אנחנו צריכים לשמוע אותו דרך מישהו שכל קשר בינו לבין לוגיקה הוא מופרך מעיקרו ("ההוכחה לאמת התורה היא חוסר דרך הארץ של אלה שלא מאמינים בה"?!?!? בעצם זו הוכחה כמו שאר ההוכחות שלך)

preacher

New member
אם לצטט אותך,

"אני לא פוסל כמוך צד מסוים בלי לדעת את ההסבר". אם לא הבנת את התשובה הזו, סביר להניח שגם לא הבנת את המאמר המקורי אליו ההערות בהודעה אליה הגבת מתייחסות. זה אומר שאתה לא ממש מבין ומכיר את הצד האתאיסטי ואת התאוריות המדעיות. קשה לי להבין מדוע אתה מצר על זה שהאתאיסטים מגיבים בביטול להוכחות שלך, מתוך "חוסר הבנה" לטענתך, בעוד שאתה עצמך לא ממש טורח להבין את הטענות שלנו. גם קשה לי להבין מדוע אתה מפרסם קישור למאמר שאין לך כל כלים לדעת אם הוא נכון או לא, לא מהצד התורני אלא מכיוון ההתאמה שלו לתאוריות המדעיות המודרניות. (שהרי זו כל מטרתו של המאמר)

עמלק

New member
נו

אז אולי כדאי שתלך ותתחיל ללמוד, תשלים את השכלתך החסרה, תלמד עברית, תלמד מתמ´, תלמד מדעים...

Prince of Wales

New member
תביא את המומחים שלך לכאן

אני גם אביא כמה חבר´ה שלי מהטכניון ונשאל אותם כמה שאלות, מה אתה אומר אפס מאופס/170 ?

qwerim

New member
אתה מתכוון לחבריך מה Ku Klax Klan

ה Skinheads עיינו כ-א-ן בקשר לדבריו. ובקשר לביגון חברך עיין כאן1 ואח"כ כאן2 והסיקו נא מעט על גידולים אשר גידלתם.

למעלה